Şimdi Ara

Xv Silkeleme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    2013 model 1.6 otomatik Subaru XV aracımla silkeleme sorunu yaşıyorum.Arac ilk çalıştığında bir sorun yok,Kısa mesafelerde de sorun yok, Ancak yoğun kulanımda arac ısındıktan sonra silkele sorunu yaşıyorum.
    Bu Sorun için Şanzuman ı kontrol ettirdim sorun yoktu ama genede bakım yaptırıp Şanzuman yağ değişimi yaptırdım.Bujilerde sorun yoktu ancak uzun süredir değişmediği için yenilettim, gaz kelebeğini temizlettim,yakıt a katkı maddesi ekledim Ancak bunlar sadece aracın performansını arttırdı ve sorunu biraz geciktirdi ama kesmedi sorun motor ısındıktan sonra gene tekrarlıyor.Bu konuda bana yardımcı olabilecek, tavsiyesi olan varsa çok sevinirim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Merhaba hocam sorununuz çözüldü mü? Aynı problemi bende yaşıyorum değiştirmediğim parça kalmadı ama hala devam ediyor.

  • 2017 Forester imda 20.000 kmlerde surekli bir guzergahimda bulunan hafif-orta yukari egimli 2 km lik yolu cikarken silkeleme oldu. Burayi her 3-4 seferde bir gectigimde oluyordu. Sanzuman zannettim. Servis motora kimyasal bir temizlik yapti. Sorun gecti 10-15 bin km sonra gene ayni problem basladi. Gene temizlik yaptirdim ve gecti. O gune kadar hep Shell aliyordum. GTL teknolojisi ile uretilen dizel. Opet e gectim. Su an 120.000 km deyim cok sukur halen daha bu problemi yasamadim. Sanirim Shell artik GTL teknolojili dizeli birakti ama hem bundan emin degilim hem de su an Opet ten memnunum. Sanki OPET reklami gibi oldu:)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.