Şimdi Ara

XTİCARET SATIŞ ORTAKLIĞI YAPARAK PARA KAZAN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SATIŞ ORTAKLIĞI YAPARAK PARA KAZAN !!

    Merhaba arkadaşlar,

    Sizlere satış ortaklığı yaparak para kazanma tekniğinden kısaca bahsedeceğim.Satış ortaklığı pazarlanmış olan bir ürünü satarak sattığımız ürün başına komisyon almaktır. Satış ortaklığında komisyon ortanları ise %40 ile %70 arasında değişmektedir. Bilindiği üzere dünyanın en tanınmış satış ortaklığı sitesi CLİCKBANK tır. Bunun türkiyedeki versiyonu ise XTİCARET tir.

    Peki nedir bu XTİCARET ?


    XTicaret sitesinde bir çok ürün barındıran ve bu ürünlere satış ortağı olarak sattığımız ürün başına bize komisyon veren bir satış ortaklığı sitesidir. Xticarette bulunan ürünlere satış ortağı olarak bu ürünleri ister kendi blogunuzda yada forum sitelerinde paylaşarak satın alınan ürün başına komisyon kazanabilirsiniz. XTicarete üyelik için ilk başta 20 TL üyelik ücreti alınmaktadır. Bu ücreti ödedikten sonra satış ortaklığına başlayabilirsiniz.
    SATIŞ ORTAĞI OLABİLMEK İÇİN BUYRUN BU LİNKTEN DEVAM EDİNİZ: XTİCARET SATIŞ ORTAKLIĞI

    Ayrıca XTİCARET hakkında geniş bir bilgi edinmek istiyorsanız ve satış ortaklığı hakkında daha bir çok konu hakkında bilgi almak isterseniz GOOMASS EĞİTİM KİTİ ni satın alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için bu linkten devam edebilirsiniz: GOOMASS EĞİTİM KİTİ

    Buyrun buda kazanmış olduğum xticaret komisyonları:














  • Evet xticaret kazandırıyor.İsterseniz xticarete hemen üye olmayın.Önce bir inceleyin.Bunun için,bir inceleme sayfası hazırladım.Bu Xticaret incelemesinde neler bulacaksınız

    Xticaret nedir
    Xticaret kazancları ve benim kazandıklarım
    Xticaret yorumları:kimler xticaret hakkında ne demiş
    Xticarette Hangi Ürünler Pazarlanılır
    Xticaret olumlu yönleri
    Xticaret olumsuz yönleri

    Ayrıca Xticaret üyelerine benim tarafımdan,birden fazla bonus hediyeler verilecektir.Xticaret inceleme sayfama ulaşmak için buraya tıklayın.
  • bence bunun yerine zanox deneyin derim en güzeli :)
  • http://spor2828.tr.gg/ arkadaşlar buyrun111
  • Ülkemizde yeni yeni taban bulmaya başlayan bu sistem aslında yöntem olarak bilinen bir şey aslında, yeni olan internette yaygınlaşmaya başlaması.
    Bununla ilgili internette çığ gibi bilgi var ama en sade ve net bir şekilde
    http://www.xticaret.com/xticaret/?1267_76164
    buradan faydalanabilirsiniz. Türkiye'nin en köklü satış ortaklığı sitelerinden birisi olan xticaret bu noktada uzmanlaşmış durumda. Benim için böyle çünkü boş vakitleri kazanca çevirmek çok keyifli ama baslarda sabır gerekli. Doğru bilgi ve efektif emekle sonuç kaçınılmaz başarı. Herkese bol kazançlar...




  • Birkaç ilave daha yapmak istedim. Ortağı olduğunuz ürünü pazarlamak için ne yapmalı? O kadar basit ki...Bunun için farklı yöntemler mevcut.

    *Kişisel bir blog oluşturmak.
    *Kişisel web sitesi oluşturmak.
    *Forumlarda insanları doğru bir şekilde bilgilendirmek.
    *Sosyal medya ile hedef kitleye ulaşmak şeklinde sıralanabilir.

    Satış ortağı olduğunuz ürünün satışı ile, ilgili ağda satıcı tarafından belirlenen komisyon oranlarındaki satış fiyatının ilgili yüzdesi hesabınıza yatar.


    Örnekleyelim,


    Satış ortağı olduğunuz ürün 100 tl olsun ve ürün sahibi bu ürünü sattığınız taktirde size %20 yani 20 tl komisyon veriyor olsun. Siz bu ürünü günde 1 kere yani ayda 30 kere satmış olursanız 600 tl kazanmış olursunuz. Satış ortaklığı sisteminde mantık budur. Bu düzenli çalışmanın ürünüdür ve takip gerektirir. Aşırı bir mesai anlayışı ya da devamlı internette bununla uğraşmak anlamına gelmez ancak bol kazanç için titizlik gerekir.


    Kazançta sürekliliği sağlamak için en uygun yöntem kişisel bir web sitesi oluşturmaktır. Bu da sanıldığı kadar zor değil, hatta oldukça standartlaşmış bir olaydır. Aşağıdaki linke tıklayarak web sitesi kurma hakkında geniş bilgiye ulaşabilir, sanıldığı kadar zor olmadığını ve detayları bulabilirsiniz.

    http://www.xticaret.com/xticaret/?414_76164

    Herkese bol kazançlar. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AZ BİR SERMAYE İLE ETİCARET

    Kendi işinizin sahibi olabilirsiniz.

    + Şirket Kurmanıza gerek yok.
    + eTicaret yazılımına gerek yok.
    + Hosting ve tasarıma gerek yok.
    + Sanal Pos ve izinlere gerek yok.
    + Depo - Lojistik , kargolama, iade gibi şeylere gerek yok.
    + Müşteri hizmetlerine gerek yok.
    + Personel aramanıza gerek yok.



    Tüm yasal sorumluluk firmaya ait. 100.000 den fazla ürün sitenizde satışa hazır. Mağazanıza ait indirim çekleri, tanıtım insertleri, sizin adınıza basılan kartvizitlerinizle Size düşen mağazanızın reklamını yapmak.
    Bilgi almak isteyen arkadaşlara pm ile bilgi verilecektir...
  • Arkadaşlar her satış ortaklığı sitesiyle iş yapılmaz. Eğer güvenilir satış ortaklığı sitelerini arıyorsanızhttp://www.paraicin.com/guvenilir-satis-ortakligi-siteleri/ bu adres yardımcı olabilir. Ayrıca satış ortaklığı ile ilgili genel bilgi arıyorsanız dahttp://www.paraicin.com/satis-ortakligi-yaparak-para-kazanin/ bu yazı fayalı olabilir diye düşünüyorum. Satış ortaklığı en çok para kazandıran sistem olduğu için mutlaka denemelisiniz.




  • Satış ortaklığı sistemi internetten en çok para kazandıran sistemdir. Eğer sizlerde internetten ciddi bir şekilde para kazanmak istiyorsanız sizlerde kesinlikle satış ortaklığı sistemi hakkında araştırmalar yapmalı ve bu sistem sayesinde para kazanma sistemine adım atmalısınız. Satış ortaklığı nasıl yapılır diye merak ediyorsanız buradan satış ortaklığı nasıl yapılır? sorusunun cevabını bulabilirsiniz.
  • Forum affiliate linkleriyle dolmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Artık Yeni Bir Satış Ortaklığı Sistemimiz Daha var Yetlife Sosyal Paylaşım Sistemine Bağlı Çalışan Yavuz E Ticaret Satış Ortaklığı Sisteminewww.yavuzeticaret.com web adresinden erişebilirsiniz ... Türkiye ve hatta dünyada bir ilk Reklam ve Tanıtım Hizmetlerinde Gelirin Ortalama %50 %60 oranında bir bölümü satış ortaklarımıza dağıtılmaktadır. Bir inceleyip Önermenizi Tavsiye Ederiz.. Şimdiden Herkes e bol kazançlar
  • xticaret sitesi hakknda bir sürü şey okudum.. Bu işi yapmak için gerçekten sabır ve iyi bir tanıtım gerekiyo. Sonuç olarak iyi bir tanıntım yapabileceğinize inanıyorsanız buyurun burdan araştırın bi


    TIKLAYIN : X TİCARET HAKKINDA HER ŞEY


    Tek seferlik 20-25 TL gibi bi ücret ödeyip üye oluyosunuz ve satış ortaklığı işi ile bir sürü markanın tanıtımını yapıp komisyonunuzu alıyorsunuz. Zaten markaları tanıtmak zor değil. Tabii ki "ben ürünleri iyi tanıtırım ve pazarlarım" diyosanız üye olun. Ondan sonra sitedeki istediğiniz ürünü seçip tanıtımını yapın. Ürünü sattığınız takdirde komisyonunuz en kısa sürede banka hesabına yatsın. Zamanla satış yaptıkça çok zevk alıcağınız ve ek gelir olarak düşünebileceğiniz bir sistem. Kolay gelsin arkadaşlar...




  • İnternet üzerinden en fazla kazancın sağlandığı sistem satış ortaklığıdır. Bu konuda aklında herhangi bir soru işareti olanlar Google arama motoruna 'Satış Ortaklığı Nedir' şeklinde aratsınlar. Bizzat Google'ın kendisinin bu sistemin internetten en fazla kazandıran yöntem olduğunu söylediğini göreceksiniz.

    Goomass Eğitim Kiti satış ortaklığı üzerine yoğunlaşıyor ve bu sistemin en ince detaylarına girerek size satış ortaklığından en fazla kazancı nasıl sağlayacağınızı öğretiyor. Ve sadece bununla kalmayıp internetten para kazanma konusunda bize çok daha fazla bilgiler veriyor.

    Peki bu Goomass nasıl bir şey?
    Goomass Eğitim Kiti, içinde tam 13 kitapla birlikte 11 video eğitimi bulunduran ve goomass kullanıcılarına özel Türkiye'de hiçbir yerde bulamayacağınız birkaç kod programı bulunduruyor. Peki içindeki kitaplar neler? Hemen sayalım:

    -Yol Haritası(Başlangıç)
    -Satış Ortaklığı Sistemi
    -Yazarak Para Kazanma
    -Amazon Associates
    -Clickbank Eğitimi
    -Xticaret Satış Ortaklığı
    -SEO
    -Google Adwords Eğitimi
    -Niş Pazar Avcısı
    -Auto Twitter
    -Joomla Rehberi ve SEO
    -Web Site Kurma Rehberi

    Bu kitaplarla birlikte Goomass sayesinde birçok bilgi birikiminiz olacak ve bu bilgilerle çok kazanacaksınız.

    Eğer internetten ciddi anlamda para kazanmak istiyorsanız "İnternetten para kazanılmaz" önyargısından kurtulmalısınız.
    Bazılarımızda olan bu önyargının yaşadıkları tecrübeler yüzünden olduğunu biliyoruz. Biz de birçok tecrübe yaşadık. Örneğin onlarca PTC sitesine üye olup her gün reklam tıkladık. Sonuç ise 7 ay sonra gecikmeli olarak ödenen 150 TL... Artık belirli bir süre sonra internetten düzgün bir şekilde para kazandıran bir sistem yada yöntemin olmadığı kanısına varmıştık ki Goomass Eğitim Kiti'yle tanıştık. Alırken çok tereddüt ettik ama inanın bu e-kitabın verdiği taktik ve bilgilerle kısa sürede hiç ummadığımız miktarlar kazanmaya başladık ve bu kazançlarımız artarak devam etti. Yani kısacası Goomass Eğitim Kiti sayesinde normal bir çalışanın aldığı maaştan çok daha fazlasını kazanmaya başladık.

    Herşey çok güzel ama Goomass'tan yana tek bir sıkıntımız var o da Destek Sistemi'ne girip herhangi bir konu hakkında mail attığımızda 24 saat sonra cevap veriliyor. Fakat gerçek şu ki satış ortaklığı adına yazılan diğer birçok e-kitabın yayıncıları bırakın 24 saati, siz onların kitaplarını aldıktan sonra hiçbir mailinize yanıt vermiyorlar.

    Goomass Eğitim Kiti'nin fiyatı şu an 98 TL. Emin olun bu kitap size vereceğiniz bu paranın kat ve kat fazlasını kazandıracak. Ürünün sayfasına göz atmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayın:

    http://www.xticaret.com/xticaret/?1267_94992_=&ref=




  • Artık internetten para kazanmak çok kolay !!
    Sermayen olmadan başkalarının ürününü pazarla ve %70e varan komisyon al.

    http://www.xticaret.com/xticaret/?804_97462_=&ref=orti
  • xticaret satış ortaklığı konusunda hizmet veren öncü sitelerden birisidir. kullanımı kolay ve kazandığınız parayı hesabınıza yatırmada bir sıkıntı yaşatmıyor.
    konuyla ilgilihttp://www.nkazan.com/xticaret-com-kazanc-ve-odeme-kaniti/ bu yazıyı okuyabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bu siteye bir göz atın.
    Ben ilk ay 100$ para kazandım.
    Üye olan herkese nasıl referans bulabileceğinizi anlatan bir rehber yolluyorum.Üye olduktan sonra pm atın.
    http://sinemseherbaynaz.wixsite.com/internettenparakazan/single-post/2016/12/02/Clixsenseden-Para-Kazanma-Rehberi-Resimli-Anlat%C4%B1m
  • Merhaba arkadaşlar satış ortaklığı ile kazanmaya 2017 yılında da devam ediyoruz sizde bizim yöntemimizi merak ediyorsanız hemen ziyaret edebilirsiniz. %100 kazanç sağlıyoruz tüm merak ettikleriniz burada
    web sitesi :http://www.neisyapabilirim.net/

    kazanç kanıtı: XTİCARET SATIŞ ORTAKLIĞI YAPARAK PARA KAZAN !!!
     XTİCARET SATIŞ ORTAKLIĞI YAPARAK PARA KAZAN !!!




  • SATIŞ ORTAKLIĞI 2017
    Herkes söylemiş, en çok kazandıran sistem satış ortaklığı demişler, ÇOK DA DOĞRU DEMİŞLER. Yalnız bu nedir, ne değildir? Neyin nesi de bu kadar konuşuluyor demeyin. Bak ben de herkese tanıtabileyim, hem kendim de belki fayda sağlarken fayda görürüm, bir bilen çıkar daha iyisini bana anlatır, beraberce daha çok şey öğreniriz diyehttp://netalisveristr.blogspot.com.tr/ burayı düzenlemeye kalkıştım, e haydi gelin de öğrenelim bari, bildiklerinizi de bak kardeşim öyle değil şöyle diye yazın :)
  • TİKLAD.COM kazancını siz müşterileri ile paylaşıyor. Türkiye'de ilk defa bir E-Ticaret sitesi, kazancını müşterileri ile paylaşıyor. TİKLAD.COM satış ortaklığı programına ÜCRETSİZ bir şekilde üye olarak siz de hemen kazanmaya başlayın. Sosyal medya hesaplarınızda paylaşım yaparak komisyon kazanın... Kazandığınız komisyonları ister TİKLAD.COM sitemizde kullanın isterseniz kendinize ait yönetim panelinizden nakit olarak talep edin...



    Siz de TİKLAD.COM ailesine katılın, şıklığınızı kazançla buluşturun...



    SORU : Satış ortağınız olmam için kendime ait bir işletmem olmalı mı ?

    CEVAP : Hayır. Satış ortağı olmanız için sadece sosyal medya hesaplarından en az birine sahip olmanız yeterli.



    SORU : Satış ortağı olabilmem için bir web sitem olması gerekiyor mu ?

    CEVAP : Hayır. Satışlar TİKLAD.COM web sitesi üzerinden gerçekleşmektedir.



    SORU : Satılan mallar ile ilgili herhangi bir sorumluluk üstleniyor muyum ?

    CEVAP : Kesinlikle hayır. Satılan mallar ile ilgili tüm garanti, yıllardır olduğu gibi tamamen TİKLAD.COM a aittir. Hiçbir müşteriyle bağlantınız veya diyaloğunuz olması söz konusu bile değildir.



    SORU : Satış ortağı olduktan sonra nasıl para kazanacığım ?

    CEVAP : Satış ortağımız olduktan sonra yapmanız gerek tek şey, size sisteme kayıt olduğunuzda size özel olarak vereceğimiz linki sosyal medya hesaplarınızda paylaşmak. Bizim paylaştığımız görselleri günlük olarak takip edebilir, bu görselleri kendi sosyal medya hesaplarınızda size ait link ile birlikte paylaşmanız yeterli. Sizin linkiniz tıklayarak sitemizi ziyaret eden ve alışveriş yapan kişilerden %2 ile %5 arasında değişen oranlarda prim kazanacaksınız



    SORU : Benim gönderdiğim müşterinin alışveriş yaptığını nereden bileceğim ?

    CEVAP : Güzel soru. Sisteme kaydınızı yaptığımızda size ait bir kullanıcı adınız ve şifreniz oluşuyor. Bu kullanıcı adı ve şifresi ile,www.tiklad.com adresimizden giriş yaptığınızda yönetim panelinizden anlık olarak sizin tarafınızdan gönderilen kaç kişi olduğunu kaçının alış veriş yaptığını ve bu işlemlerden ne kadar prim kazandığınızı görebileceksiniz.



    SORU : Biriken primlerimi nasıl alacağım ?

    CEVAP : Yönetim panelinizde biriken primlerinizi takip edebileceğiniz bir yer var. Orada toplanan prim tutarı belli seviyeye ulaştığında “ TALEP ET “ BUTONU aktif olur. Bu butona tıklayarak biriken priminizin hesabınıza nakit olarak yatmasını sağlayabilirsiniz.



    SORU : Satış ortağı olmak için herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu?

    CEVAP : TİKLAD.COM satış ortaklığı programı katılımı tamamen ücretsiz olup, 18 yaşından büyük T.C. vatandaşı olan tüm bay ve bayanların katılımına açıktır.



    SORU : Sistemden istediğim zaman çıkış yapabilir miyim? Herhangi bir yaptırımı var mı?

    CEVAP : Satış ortaklığı tek taraflı olarak dilediğiniz zaman ayrılabileceğiniz bir sistemdir. Herhangi bir yaptırımı yoktur.

    https://www.tiklad.com/ortaklik-programi-basvuru




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.