Bildirim
XROLL ÇİLEK AROMALI KÜP GOFRET değerlendirme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

267 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
Titiz bir çalışma olmuş ellerine sağlık +rep ini verdim -
Bim gofreti incelemesi gelir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Ülkerin gofreti çöp
Konu sahibi arkadaşı tebrik ediyorum böyle çalışmaların hastasıyız tek nefeste okudum. Çok kaliteli bir araştırma olmuş ama tadını ayrıntıli bir şekilde betimlemenizi beklerdim. Tabi bu araştırma sadece nesnel bulgulardan oluşan bir çalışma olacaksa saygı duyarım.
quote:
Orijinalden alıntı: Ah Sahm
Titiz bir çalışma olmuş ellerine sağlık +rep ini verdimBende emeğqe saygı diye arkadaşa +rep verdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle tırışka marketlerde satılan tırışka marka ürünleri asl almayın.
-
Güzel ürün fakat açıldığı gibi bitirilmesi gerekiyor yoksa çabuk yumuşuyor
bende hep değişik markaların hatta genelde şeffaf poşette olan markasız gofretleri tercih ediyorum süper oluyorlar bu arada o tartıdan bende de var
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nikopollbende hep değişik markaların hatta genelde şeffaf poşette olan markasız gofretleri tercih ediyorum süper oluyorlar bu arada o tartıdan bende de var
sen ingilizce bilmiyon böyle şeyler izlemene gerek yok
eskiden güzeldi şimdi tadı şeker gibi
-
İşte bu yüzden bu forumdayım.
-
Hocam inceleme için teşekkürler , emek buyuk fakaaaaaat incelemenizde fazlaca kullanıcı yönlendirmeleri mevcut. Yani pek objektif olamayıp ara ara yersiz ovmelere kadar gitmissiniz. Ve bu açıkça bana firmaya yakinliginizi yada firmadan maddi bazı faydalar sağlayıp saglamadiginizi sorgulatti.
Lütfen bir sonra ki incelemnizde bunlara dikkat ederseniz daha iyi olur kanımca ve sırada ki incelme olarak da tuvalet temizleme fırçası ürününü incelemenizi rica ediyorum.
Eskiden bu tür konular çok açılırdı. Nostalji...
🚮 -
Kaç FPS veriyor performansı stabil mi gofretin
İşte özlediğimiz kalitede incelemeler! İşte Donanımhaber kalitesi!
-
Adam gofreti bile ölçmüş vay be
Dadı nasıl?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Titiz bir çalışma olmuş ellerine sağlık +rep ini verdim
|
Ülkerin gofreti çöp
Konu sahibi arkadaşı tebrik ediyorum böyle çalışmaların hastasıyız tek nefeste okudum. Çok kaliteli bir araştırma olmuş ama tadını ayrıntıli bir şekilde betimlemenizi beklerdim. Tabi bu araştırma sadece nesnel bulgulardan oluşan bir çalışma olacaksa saygı duyarım. |
herkes kafayı yedi ya. ekran kartı alamayan gofret incelemesi yapıyo |
Hocam inceleme için teşekkürler , emek buyuk fakaaaaaat incelemenizde fazlaca kullanıcı yönlendirmeleri mevcut. Yani pek objektif olamayıp ara ara yersiz ovmelere kadar gitmissiniz. Ve bu açıkça bana firmaya yakinliginizi yada firmadan maddi bazı faydalar sağlayıp saglamadiginizi sorgulatti.
Lütfen bir sonra ki incelemnizde bunlara dikkat ederseniz daha iyi olur kanımca ve sırada ki incelme olarak da tuvalet temizleme fırçası ürününü incelemenizi rica ediyorum. |
Benzer içerikler
- matematik anlamıyorum
- saç uçlarının dışa kıvrılması önlemek
- 50 tane zeytin yemek
- bim waffle
- nike gs ne demek
- discord yapay zeka çizim
- p**** videoları
- 5g zararları
- prompt engineering nedir
- 6.8 inç telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X