Şimdi Ara

Xrocg veya Adore oyuncu masasından hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.desibela.com/xrocg-gaming-gator-s-115-kirmizi-siyah-rgb-ledli-oyuncu-masasi


    https://www.adoremobilya.com/adore-gaming-intro-rgb-oyuncu-bilgisayar-masas-agt-120-qk-1-karbon-celik-govde-siyah-kirmizi


    • Arkadaşlar evde kullandığım masayı değiştirme aşamasındayım. İstediğim tarzda tasarıma sahip masa yaptırmayı düşünüyorum ama çok uçuk bir fiyat çıkarsa bu iki linkte yer alan masalardan birini düşünüyorum. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz. Aslında RGB, ayak tasarımı ve derinliğinin 70cm olması açısından Xroch aklımı daha çok çeliyor ama Adore olanın kablolar için masaüstünde 2 farklı yerde yuvarlak kapaklı deliği olması. Titanyum görünümlü masaüstü kaplaması olması yanında çok şık game pad tutucu gelmesi ve masaüstünün tasarımı ile aklımı çeliyor. Adore de de RGB var ama onda ki pek anlamlı değil.


    Masaüstü tasarımı Adore gibi olsa hiç düşünmeden Xrocg da karar kılardım. Masanın üstüne 17.1'' Oyuncu Laptop'u ve önüne de Klavye konacak o yüzden en az 60cm derinlik gerekiyor 70cm çok çok rahat olacağından da öncelikle Xrocg bakmıştım. Başka masa önerilerine de açığım ama 120 cm uzunluğu geçmemeli ve 62cm kısa derinliği olmamalı. Aslında 120 cm uzunlukta fazla ama odamda ufak bir yer değişikliği yapınca 120cm uzunluk sıkıntı olmayacak gibi.


    Aslında yabancı sitelerden de masa modellerine baktım çok güzel masalar var ve fiyatları çok daha uygun ama yeni gümrük yasasından sonra yabancı siteler kargo fiyatlarını inanılmaz şişirdiği için yurt dışından alma şansım yok. Mesela Aliexpres de bir masa gördüm 500 TL ve şıktı ama kargo kısmından Türkiye'yi seçince 4.000 TL kargo ücreti istiyor ve buna vergi dahil değil. Vergi ücreti de gösterilmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 29 Mayıs 2021; 17:13:52 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.