Şimdi Ara

XPG EMIX H30 Solox F30 Amplifier Gaming Kulaklık itopya (499TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ürün 700-900TL bandında geziniyor diye biliyorum ihtiyacı olan varsa bakmasında fayda var şu an bu fiyata bilinen markalarda harici ses kartı ve kulaklık standı olmayan 7.1 kulaklıklar 500TL
    https://www.itopya.com/xpg-emix-h30-solox-f30-amplifier-gaming-kulaklik/



  • itopya kullanılmış ürünü satıyor diyorlardı belki o yüzden ucuzdur. Alacaklar, almadan önce araştırsın.
  • firma hakkında bir bilgim yok fakat başka başlıklarda söylediğin hususu belirten insanlar vardı alışveriş yapanlar varsa konuya yorum yapmaları iyi olur en azından satın almayı düşünenlerin sıkıntı yaşamamalarını sağlar
  • Bir incelemede görmüştüm sesi iyi degil diyordu ses kartida cogu anakartlarin ses çipinden farkli degilmis almadan önce araştırın kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Disintegrator

    firma hakkında bir bilgim yok fakat başka başlıklarda söylediğin hususu belirten insanlar vardı alışveriş yapanlar varsa konuya yorum yapmaları iyi olur en azından satın almayı düşünenlerin sıkıntı yaşamamalarını sağlar
    Alışveriş yaptım aman aman kesinlikle uzak durun bu firmadan.Fatura kesmezler,iade edemezsiniz,müşteri hizmetleri diye bir şey zaten yok üstüne kullanılmış ikinci el yollarlar sakın diyeyim.Ucuzluğu bu tür bir çeşit dolandırma yoluyla yapıyorlar.Aldığımız ürün elimizde patladı mesela.Uzak durun!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz S kullanıcısına yanıt
    bugün 8tb hdd indirimli sattılar aldık telefonla dönüp ''yanlış fiyat'' dediler sonra başka üründe indirim yaptılar 5 dakika sonra stok kapattılar bunları geçtim ''fatura vermediler'' olayı efsaneymiş madem böyle birşey var şikayet edin ben şahsen edeceğim
  • Gerçek 7.1 olmadıktan sonra bu para verilmez hocam.
  • Ürün kaliteli değil ederi en fazla 200 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vesaire86 kullanıcısına yanıt
    satıcı firma problemli onu anladık fakat bu fiyata (500TL) isimini hepimizin bildiği firmalar sanal 7.1 kulaklığı nazlanarak veriyorlar ayrııca o kulaklıklarda stand harici ses kartı ve bu malzeme kalitesinde ürün bulmak imkansız bana 500TL bandında gerçek 7.1 kulaklık önerebilirseniz hemen alayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disintegrator -- 15 Mart 2019; 7:34:57 >
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    200TL ye kulaklık kaldı mı harici ses kartı kulaklık standı taşıma çantası metal malzeme vs. ile geliyor ürün şaka yapıyorsunuz sanırım
  • Disintegrator kullanıcısına yanıt
    Güvenilir satıcıda 950 lira fiyatı. 500 güvenilir olsa belki alınabilir, sanallar arasında ses açısından malzeme kalitesi hariç pekte bir fark olmuyor. 200 lirada olsa 500 lirada olsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vesaire86 kullanıcısına yanıt
    piyasada gerçek 7.1 kulaklık 1-2 tane var zaten neredeyse bütün 7.1 kulaklıklar sanal çalışıyor ayrıca sanal 7.1 kulaklıklar arasında dünya kadar fark var ismini vermem çok etik olmaz ama şunu söyleyebilirim piyasanın önde gelen gaming ekipman satan firmasında uzun zaman çalıştım ekipman hakkında bilgim var hyperx cloud 2 kulaklığın sesi ile logitech g633 kulaklığın sesi arasında dünya kadar fark var
  • Disintegrator kullanıcısına yanıt
    hangisi iyi aydınlatın bizi hocam bende orta vade de bir kulaklık almayı planlıyorum
  • Disintegrator kullanıcısına yanıt
    Ürünü bizzat denedim 1 hafta boyunca, şaka değil ne yazık ki ürün oldukça kalitesiz. Ses amfisi, standı, dolgun tasarımına falan kanmayın yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 15 Mart 2019; 14:34:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disintegrator kullanıcısına yanıt
    Ben gerçek 7.1 den sonra sanallar arasında ses konusunda bir iki tık fark olduğunu düşünüyorum. Bunu da pubg tarzı oyunlardan kendi deneyimimle söyleyebilirim. Çok kulaklık test etmedim bu güne kadar toplasan 9-10 tanedir. Ama virtual ile real arasındaki fark çok net bende. Malzeme kalitesi, terletmesi, yumşaklığı vb. zaten her marka ve modelde değişken hatta kafa yapısına göre bile kişiye göre değişiyor memnuniyet.
  • hayatımın en büyük pişmanlığı bu kulaklığı almak oldu itopyadan büyük bi indirimle 298 tl gibi bi fiyata aldım geçen hafta ama elim kırılsaydıda almasaydım. indirim oranı beni yanılttı ve dışarıdan baktıgımda ne kadar kötü olabilir ki düşüncesiyle bir anlık gaflete düşüp sipariş verdim ve 1 haftalık kullanımım sonunda daha fazla dayanamayarak bugün iade talebi oluşturdum. ben hayatımda bu kadar kalitesiz bir ses veren başka kulaklık kullandımmı bilmiyorum 20 - 30 tl lik dandik kulaklıklar dahil. artık bana arızalı ürünmü geldi bilmiyorum ama gerçekten berbat bir ses kalitesi var özellikle ses kartına taktığınızda. ses kartsız baglanıldıgında 40 - 50 tl lik kulaklıklarla aldıgınız verimin aynısını falan alıyosunuz. ürün sadece gösteriş kocaman bir BALON alıp almamak arasında kararsız olan varsa sakın bu hataya düşmesinler.




  • Uzun zaman olmuş ancak belki birileri gelir yorumumu bırakayım. 1 seneden fazla oldu kulaklığı alalı. İlk başta kafa bandı rahatsız etmişti ancak ilk aydan sonra alıştım. Daha öncesinde kullandığım kulaklık marshall major idi onunla karşılaştırarak söylüyorum gayet kaliteli bir kulaklık. Özellikle amfi çok kullanışlı. Ses modları arasında ses fark çok net ve gerçekten işe yarıyor sadece resim basmamışlar üzerine. 7.1 ise sanal olduğundan büyük beklentiye girilmemesi gerek. Zaten oyunların da büyük bir kısmının 7.1 desteklemediği bir gerçek.

    Kötü yanları:

    -Kulaklığın pedleri 1 yıldan önce yırtılmaya başladı. Şu anda kötü bir görüntüye sahipler ancak en kısa sürede garantiye yollayıp editimi yaparım buraya. Yapmazsam mesaj atın yolladıysam cevap veririm.

    -Mikrofonu aşağı yukarı hareket ettirdikçe bir gıcırdama oldu ilk başta. Çok rahatsız olmuştum ancak kısa sürdü bu durum. Kendiliğinden geçti o ses.

    -Pek eksi sayılmaz ancak amfinin üstündeki usb girişi yazıcı gibi büyük bir cihazı kaldırmıyor. Cihaza herhangi bir zarar vermiyor merak edecek bir şey yok. Zaten denemelik bağlamıştım oradan güçlü bir çıkış beklemek saçma olur.

    Kısacası kulaklık gayet güzel. Yazdığım eksilerden bir tek yırtılması sorun oldu onu da göreceğiz işte. Olumsuz yorum yapanları anlayamadım. Kanımca ya kaliteden anlamıyorlar ya da bir iki takıp çıkardılar yorum yapıyorlar. Zamanında 550ye almıştım bu arada.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.