Şimdi Ara

XPG BattleGround Prime XL Gaming Mouse Pad - 249 TL // TÜKENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,


    Fiyatı oldukça indirimde gözüküyor. RGB ve XL pad.


    https://www.itopya.com/xpg-battleground-prime-xl- gaming-mouse-pad/ (Boşluğu silip linki açabilirsiniz)


    İhtiyacı olan kaçırmasın derim. En düşük 479 TL gördüm akakçede.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccoray -- 12 Ağustos 2021; 22:0:53 >



  • Kullanıyo musunuz hocam?

    Mousepad fiyatları ne böyle yahu özellikle 90x40 olanlar.

  • Bende şimdi aldım bayadır takip ediyordum.


    Bu videoda baya iyi duruyor. Ledlerinin dikişleri ve su tutmama olayı. 250 TL oldukça uygun bu boyutta RGB olan bir ürün için. Bakalım deneyeceğim bende :)


    Mike's unboxing, reviews and how toyoutube
    #adata #battlegrounds #xpggaming #xlprime #bestmousepad ADATA XPG BATTLEGROUND XL PRIME RGB Cordora Mouse mat is soft smooth and spill proof. If you want to level up your desk and your game play, this is worth a look Available from affiliate links: Amazon UK: https://amzn.to/2rVpRRN Amazon US: https://amzn.to/34uZlf3 Amazon CA: https://amzn.to/2POQqQE Amazon DE: https://amzn.to/2PQ3C7B Amazon FR: https://amzn.to/38K5DLh Amazon ES: https://amzn.to/2RX5vSL Amazon IT: https://amzn.to/2S16QYH Keyboard & Mice Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PL39HCM-SRLM9x4sGqLx8sobThJnRaguqZ Computers & Gaming Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PL39HCM-SRLM9nTVRnfPvAOHFRnWQe9Sf0 Unboxing Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PL39HCM-SRLM-MWjTy_ecFQRwfM_Ql_vyo Thanks for watching! If you want specific advice or help maybe consider becoming a Patreon supporter here: www.patreon.com/mikesunboxing Send donations to paypal.me/mikesunboxing Most of the items we review can be found in Our Amazon influencer Storefront: https://www.amazon.com/shop/mikesunboxingreviewsandhowto Affiliate links: Amazon UK: https://amzn.to/2S8k1Fv Amazon US: https://amzn.to/2Xs1YuR Amazon CA: https://amzn.to/2RVkRFa Amazon DE: https://amzn.to/2W4U49T Amazon FR: https://amzn.to/2XkA8Bx Amazon ES: https://amzn.to/2KiQVRB Amazon IT: https://amzn.to/2WaPuaa https://www.premiumcdkeys.com/mikesunboxing (discount code MIKESUNBOXING) Ebay UK: https://ebay.to/2H7NRWf Knockies: https://www.knockies.com/?rfsn=2614164.842c5 GearBest: https://www.gearbest.com/?lkid=11784098 TSDeal: https://thespinningdeal.com/?rfsn=2780614.cd871 Banggood https://www.banggood.com/custlink/DmvGVaajTF Get in touch with us: Email mike@mikesunboxing.com YouTube https://www.youtube.com/mikesunboxing Facebook https://www.facebook.com/mikesunboxing LinkedIn linkedin.com/in/mike-churchill-14664832 Website http://www.mikesunboxing.com Tubebuddy https://www.tubebuddy.com/mikesunboxing Discord: https://discord.gg/7xQwkmB7xQwkmB Twitter: https://twitter.com/mikesunboxing
    https://www.youtube.com/watch?v=8S4-DqXcgSo
  • O nasıl bir referans linkidir arkadaş. Sil sil bitmedi. İtopya DH yi yasaklayınca DH de vermiş referansı vermiş referansı.


    https://www.itopya.com/xp g-battleground-prime-xl-gaming-mouse-pad/


    alın, boşluğu silin bunu kullanın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpalp84

    O nasıl bir referans linkidir arkadaş. Sil sil bitmedi. İtopya DH yi yasaklayınca DH de vermiş referansı vermiş referansı.


    https://www.itopya.com/xp g-battleground-prime-xl-gaming-mouse-pad/


    alın, boşluğu silin bunu kullanın.

    Kusura bakmayın ben hiç dikkat etmedim, yasaklandığını da bilmiyordum :)


    Düzeltiyorum şimdi linki.


    Teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpalp84

    O nasıl bir referans linkidir arkadaş. Sil sil bitmedi. İtopya DH yi yasaklayınca DH de vermiş referansı vermiş referansı.


    https://www.itopya.com/xp g-battleground-prime-xl-gaming-mouse-pad/


    alın, boşluğu silin bunu kullanın.

    bu yeni sistemden nefret ettim 2 saat açılmıyor sayfalar

  • bulent35220 kullanıcısına yanıt

    sanki forumu 7 yaşında çocuklar kullanıyor, başka siteye yönlendiriyormuş bilmem ne... sacmalıktan baska sey değil hocam

  • kesinlikle katılıyorum umarım bu durumdan en kısa zamanda vazgeçilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.