Şimdi Ara

Xperia Neo V Hakkında bir kaç problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar neo v telefonumda hıcbır sıkıntı yoktu son guncelleme kotu yorumlar aldıgı ıcın yuklemedım. telefonum ınternete gırmıyor vs. bu aksam oldu bu sorun bende dedım guncelleyeyım ama sony pc comp. dan yapamadım . sunucuya baglanmadı vs. bişiler sacmalıyor ne yapabilirim ?

• pc comp bendede aynı hatayı verdi dün gece sunucuya bağlanamadı ama bu sabah düzeldi oparatör ilgili bir problem olabilir ve telefonun internet ayarları gitmiş olabilir devre dışı bırakmış olabilirsin verileri onu kontrol et olmazsa telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene

Orijinalden alıntı: EmRLanD

arkadaşlar neo v telefonumda hıcbır sıkıntı yoktu son guncelleme kotu yorumlar aldıgı ıcın yuklemedım. telefonum ınternete gırmıyor vs. bu aksam oldu bu sorun bende dedım guncelleyeyım ama sony pc comp. dan yapamadım . sunucuya baglanmadı vs. bişiler sacmalıyor ne yapabilirim ?

hocam benzer bir problem var bende de bende giremiyorum normalde yukarıda E simgesi geliyordu ya gelmiyor nede interneti açınca intenete giriyor?

telden nete giremiyorum
    telde data transferi acık olduğu halde internete girmiyor
    şebeke var arama yapıyor mesaj gönderebiliyorum ama intenete giremiyorum wi-fi ile giriliyor
    şu anda bulundugum konum ititbari ile edge ile giriyordum nete ama artık oda yok
  • beyler dun gece telefonumu 30 dk sureyle kapalı tuttum sevgilimin iphone'u var ve gunde 15 dk kapalı tutması gerekıyor. kuzenımde lg chocolate vardı oda her gun 15 dk kapatıyordu bende öyle yaptım bı sorun kalmadı hersey eskısı gıbı guncellemeyı yapmadım daha. yapmayıda dusunmuyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.