Şimdi Ara

Xperia neo almak üzereyim bikaç tavsiye lütfen :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aklıma yattı kırmızı neo 2 gün içinde kesin alıcam ama çok etkili bişey söylerseniz neo v, ray ve xperia proyuda biyere yazdım. Bu telefonların tasarımları o kadarda neo gibi beni etkilemedi. neo v zaten xmor suz ve xmor istediğim bi özellik. Gececiyim de :D Ray in olayını anlayamadım neden çıktı niye var? Pro da tamamen klavye sevdamdan. Pro en güçlü alternatif ama 1000liralık fiyatıyla 200lira daha pahalı. Ne dersiniz arkadaşlar düşünmeden direk alıyım mı bu telefonlar arasında etkileyici bi fark var mı?



  • Xperia neo kullanıyorum çok memnunum her yönüyle mükemmel telefon tavsiye ederim.Ancak çevrende ıphone fanatikleri varsa ve onları kafaya takacaksan git 2. el ıphone al.Ben neo aldım ama çevremdeki herkez neden 1000 lira verdin ıphone niye almadın gibi laflarla moralimi bozuyorlar ve birçoğuda özellik bilmiyor ben ne desem boş yani..Sana tavsiyem ekran boyutu önemliyse sony arcs veya htc incredible s alabilirsin.Ama bence 3.7 ekranlı neo ideal);
  • Başka bir arkadaş için yazdığım mesaj buraya da yazayım.

    Xperia Neo Artılar Eksiler

    +Genel anlamda sorunsuz, hızı, ekran kalitesi v.s yeterli.
    - ekran ışığı diğer telefonlara göre biraz sönük. full ışıkta kullanınca diğer telefonların ekran ışığına göre %60-70 gibi oluyor.
    +kamerası gerçekten çok iyi. fotoğraf makinası kadar beklemeyin ama, bir çok 8mp telefona göre çok daha üstün. exmor r fark oluşturuyor ama öyle aman aman da bir fark değil.
    -kasası bence kalitesiz, üzerindeki boya en ufak bir çarpmada v.s soyuluyor. sırıtıyor. arka kapakta şu an kılcal çizikleri var. ancak, kapaklar birbirine komple geçtiği için, gıcırdama, sallanma v.s yapmıyor, o açıdan da elinize aldığınızda sağlamlık hissi veriyor.
    + daha önce kullandığım androidli telefonlara göre şarjı iyi gidiyor. az kullanımda 3.5 gün, ortalama bir kullanımda 1.5 gün, çok yoğun kullanımda dahi 1 günü rahat görüyor. androidli cihazlara göre bence yeterli değerler.
    -şarj aleti, data kablosuyla birlikte kullanılıyor. mesela normalde şarj aletim sabit olarak bir prizde takılı olur, data kablomda bilgisayarın yanında durur. bunda ise, kabloyu, adaptöre bağlayarak şarj ettiğim için, sürekli ordan oraya sök çıkar yapıyorum, ufak bir ayrıntı ama, şarj aletini normal kablolu yapsalar daha iyi olurdu.
    -hdmi,usb girişlerindeki plastik kapaklar zamanla çıkacak gibi duruyor. pek sağlam değil yani.
    +tasarım olarak benim hoşuma gidiyor. farklı bir tasarımı var.
    -öndeki fiziksel tuşlar hoşuma gitmiyor. dokunmatik olsaymış (samsungdaki gibi) bence daha iyi olurdu. çünkü, bazen gece yatmadan önce telefonla internete v.s girerken, tek elimde o tuşlara basmak biraz zor geliyor. ince bir ayrıntı ama, kullanımda açıkçası beni rahatsız ediyor.
    -kendi arayüzü, başta farklı olduğu güzel gibi gelsede, fonksiyonellik açısından biraz vasat. şöyleki akıllı arama yok, üstte bildirim çubuğunda wifi,gps,bt gibi düğmeler yok, müzik çalar açıkken, samsungtaki gibi ileri geri gibi tuşlar bildirim çubuğunda çıkmıyor. her ne kadar bu tip şeyler de programla halledilebilecek olsa da, yine de o kadar para verdikten sonra, programla şunla bunla uğraşmak biraz can sıkıyor.
    +/- benim cihazda, ekranda üstte jelatin var, o yüzden ekranda çizik yok. ancak sitelerde falan goriila olduğuna dair ibare bulamadım. çizilmeye dayanıklı ekran diye geçiyor, kullananlardan da ekran çizildi gibi bir şey duymadım ama yine de araştırmak lazım.



    Xperia Ray kompakt sınıfta şık bir tasarımı olduğu için piyasaya sürüldü. büyük ekranlı telefon kullanmayacak olsam, benim ilk tercihim ray olur. proyu kullanmadım bilmiyorum,yorum yapamam.

    Sonuç olarak, Neo yu tavsiye ederim, memnun kalırsın.




  • Ben dokunmatk ekranda fiziksel tuslara karsiyim. Onun disinda guzel telefon.
  • neo alıcanıza ARC alın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.