Şimdi Ara

Xperia ion LTE Android 4.0.4 --> 4.1.2 güncelleme yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • mrb, Xperia ion LTE telefon Android 4.0.4 var; Ayarla>>Telefon Hakkında>>Yazılım güncelleme kısmında

    Telefonunuzda mevcut en güncel uygulamalar bulunmaktadır çıkıo , Yeni uygulamalar, Güncelleme , Sistem adındaki 3 sekmede de.

    Fakat bu telefon 4.1.2'e güncellenebiliyor, cunku öyle güncelleme yapmış biriyle az önce konuştum fakat PC'den programla, Sony Service Update gibi ada sahip Sony'nin programı ile geçen sene yapmış. Aynı programı güvenli şekilde Internetten indirdim, fakat 'güncelleme desteklenmemektedir' gibisinden bir mesaj çıktı ve güncellemeye başlamadı bile. Anlaşıldığı kadarıyla geçen sene zarfında Sony bu güncellemeyi artık desteklemeyi bırakmış.

    Bu durumda ne yapabilirim nasıl güncelleyebilirim? 4.1.2 neden o kadar önemli diye merak edecek olursanız, cok iyi bazı uygulamalar 4.1+ ile çalışıo, ondan : ) Önerileri bekliorum teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kendi soruma kendim cevap olacak. Sorunu çözdüm, Youtube ta şu video ile: how_to_manually_upgrade_xperia_ion_to_jellybean

    yani manuel olarak android 4.1.2 'yi yükledim. video altındaki yorumlarda kimisi cihaz yavaşladı, 4G çalışmaz oldu falan diyordu da kaybedecek birşeyim yoktu talimatları takip ederek uyguladım sorunsuz terfi oldu. yavaşlama yok. app'leri muhafaza et 'i (Apps log ve User Data'yı seçmeden bırakarak) seçtim, yeni android'te uygulamalarım da aynen kaldı, üstüne 4.1+ app'leri yükledim onlar da çalıştı. Örnek SS:

    Xperia ion LTE Android 4.0.4 --> 4.1.2 güncelleme yapmak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.