Bildirim
Xperia Arc s rom-root arıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şu an bir değişiklik yapmanı tavsiye etmem. Zaten yakın zamanda ics güncellemesi alacak telefonlarımız.
O yüzden rom falan yüklemeye root yapmaya gerek yok.Ama illa Root yapmak istiyorsan sony bölümünde ana konu var.
Oradan yardım alabilirsin._____________________________ Citroen C3 Comfort Plus 2012 1.4 Turbo Diesel
Sony Xperia P Grey Ice Cream Sandwich 4.0.4
Sony Vaio SVE1712W1EB Microsoft Windows 8
Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
-
quote:
Orijinalden alıntı: XperiaTM
Şu an bir değişiklik yapmanı tavsiye etmem. Zaten yakın zamanda ics güncellemesi alacak telefonlarımız.
O yüzden rom falan yüklemeye root yapmaya gerek yok.Ama illa Root yapmak istiyorsan sony bölümünde ana konu var.
Oradan yardım alabilirsin.
tesekkur ederim root ettim rom a hiç bulaşmadım
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Bykanarya
quote:
Orijinalden alıntı: XperiaTM
Oradan yardım alabilirsin.
tesekkur ederim root ettim rom a hiç bulaşmadım
Ben .62 güncellemesi yaptığım için hiç uğraşmadım bile. Bu versiyon root edilemiyormuş o yüzden ics'yi bekliyorum.
Açıkçası 42 ye geri dönmeyi de düşünmedim uğraşılacak iş değil bence. Eskidendi o çabam ne bileyim uğraşım._____________________________ Citroen C3 Comfort Plus 2012 1.4 Turbo Diesel
Sony Xperia P Grey Ice Cream Sandwich 4.0.4
Sony Vaio SVE1712W1EB Microsoft Windows 8
Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
-
room nedir root nedir ? _____________________________
Osmanlıyız Pek Şanlıyız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler