Şimdi Ara

XPERIA ARC KONUSURKEN SES AZ GELİYOR (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normal bir sekilde kullanirken birden telefonun sesi konusmalarda az gelmeye basladi, neden bilmiyorum, ayarlara baktim tum ses ayarlari full de. Her telefonla konustugumda karsidakinin sesini duyabilmek icin digermkulagimi kapatip telefonu kulagima yapistirmak zorunda kaliyorum. Yardim edin lutfen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

Telefonla konuştuğunuz esnada yandaki ses tuşlarına basarak ses seviyesini yükseltin. Ayarlar içinde çağrı sesinin ayrı yok çünkü

Denedim ne yazikki olmadi

• Sorun Telefonun çıkışında, bendede oluyordu sonradan farkettimki o tek delikcikten çıkmaya çalışan ses kulağınıza yayılmıyor yani kulağa doğru yerleşmediyse ses sıfır bildiğin gelmiyor, uzaklaşma azalma değil direk kesiliyor gibi oluyor sanırım sizede olan o, Telefonun kulağınızdaki açısını değiştirin, bu telefon yüzünden omuzumdan telefonla konuşamıyorum nasıl böyle aerodinamik bir hata yapmışlar anlamak mümkün değil.

Orijinalden alıntı: ozfidelio

Sorun Telefonun çıkışında, bendede oluyordu sonradan farkettimki o tek delikcikten çıkmaya çalışan ses kulağınıza yayılmıyor yani kulağa doğru yerleşmediyse ses sıfır bildiğin gelmiyor, uzaklaşma azalma değil direk kesiliyor gibi oluyor sanırım sizede olan o, Telefonun kulağınızdaki açısını değiştirin, bu telefon yüzünden omuzumdan telefonla konuşamıyorum nasıl böyle aerodinamik bir hata yapmışlar anlamak mümkün değil.

hocam açıyla falan alakalı değil başka bir şey bu

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.