Şimdi Ara

XP DE MAX PAYNE OYNAMAK İSTİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • olmuyo olmuyo olmuyo bi türlü max payne çalışmıyo niye yükledim şu xp i sanki max payne çalışmıyo yaws sp1 yükle falan diyolardı da sp1 ne nerden indircem bilmiyorum.çalıştırabilenler bi yardım etsin yaws

http://download.microsoft.com/download/4/7/d/47d47023-27f9-4b2a-a4a1-20b3c40b8b3b/sp1aexpress_tr.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrupoll -- 23 Mayıs 2005, 22:06:23 >

Orjinalden alıntı: osmantozlu

olmuyo olmuyo olmuyo bi türlü max payne çalışmıyo niye yükledim şu xp i sanki max payne çalışmıyo yaws sp1 yükle falan diyolardı da sp1 ne nerden indircem bilmiyorum.çalıştırabilenler bi yardım etsin yaws

Sorun ne yani oyunu yüklüyosun açılmıyomu ne olii ?

Orjinalden alıntı: sword

quote:

Orjinalden alıntı: osmantozlu

olmuyo olmuyo olmuyo bi türlü max payne çalışmıyo niye yükledim şu xp i sanki max payne çalışmıyo yaws sp1 yükle falan diyolardı da sp1 ne nerden indircem bilmiyorum.çalıştırabilenler bi yardım etsin yaws

Sorun ne yani oyunu yüklüyosun açılmıyomu ne olii ?

yaw oyun açılıyo loading diyo o kırmızı şey tam yarıya gelince masaüstüne dönüyo

hata raporu gönder gönderme

diye butonlar çıkıyo

• bence o sorun oyundan bir cd değiştirmeyi dene istersen.
    Daha Fazla Göster
  • bencede arkadaşım, xp ile bir alakası yok, ben çatır çatır oynadım, hatta bir ay önce nostalji yaptım yeniden kurup oynadım
    http://forum.donanimhaber.com/m_2710130/mpage_1/key_payne//tm.htm#2755381

Orjinalden alıntı: Aranzabal

daha önce bu sorunun cevabını vermiştim, aynı konuda senin de mesajın var ama her nedense yazdıklarımı indirim uygulamamışsın
    http://forum.donanimhaber.com/m_2710130/mpage_1/key_payne//tm.htm#2755381

onu da yaptım yine olmadı
  • Ben xp de max payne oynamıştım

Orijinalden alıntı: myze

max payne 1 xp'de oynamadım ama tekrar söylüyüm. win 95 oyunlarını windows xp+sp 1 ile oynayamıyordum. sonra win xp+sp2 bütünleşik windows xp kurdum problem yaşamadım. unutmadan xp'nin üzerine sp2 kurunca benim pc saçmaladı. o yüzden sp2 ile bütünleşik Xp kurmak lazım, yeni xplerde sanırım sp2li geliyor. büyük ihtimal oynayacaksın tabi servis pack kurmadan oynayan arkadaşlar da var, pcnin bünyesine göre değişiyor sanırım :) max payne3'ü sabırsızlıkla bekliyorum bu arada. slmlar ve sevgiler.

@max payne3'ü sabırsızlıkla bekliyorum bu arada >> muradına erdin herhalde HORT için özür 2005 olduğunu fark etmedim :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 11 Eylül 2012; 16:03:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: veyseloglu

quote:

Orijinalden alıntı: myze

max payne 1 xp'de oynamadım ama tekrar söylüyüm. win 95 oyunlarını windows xp+sp 1 ile oynayamıyordum. sonra win xp+sp2 bütünleşik windows xp kurdum problem yaşamadım. unutmadan xp'nin üzerine sp2 kurunca benim pc saçmaladı. o yüzden sp2 ile bütünleşik Xp kurmak lazım, yeni xplerde sanırım sp2li geliyor. büyük ihtimal oynayacaksın tabi servis pack kurmadan oynayan arkadaşlar da var, pcnin bünyesine göre değişiyor sanırım :) max payne3'ü sabırsızlıkla bekliyorum bu arada. slmlar ve sevgiler.

@max payne3'ü sabırsızlıkla bekliyorum bu arada >> muradına erdin herhalde HORT için özür 2005 olduğunu fark etmedim :(

HORT için özür 2005 olduğunu fark etmedim :( >> Biz de bunu yedik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.