Şimdi Ara

XOBOX ONE Almayı Düşünüyorum Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. xbox one almayı düşünüyorum. ps4 de özellikle cod:bo3 de ping olayı çok can sıkıcı. daha önce xbox one da microsoft serverlarını kullandığı için online oyunlarda xbox daha iyi olduğunu duymuştum. amerikada 30ping se burada 30 ping vs.. böyle okmuştum bir yerlerde. ps4 e göre serverlar daha kaliteli biliyorum. cod:bo3 de amerikada 20-30- max pingle oynuyorlar ps4 de benim 100 üzerinde ve 3 diş çekiyor. 12 kişilik oyunda herkesin 4 diş benim 3diş ve karşı karşıya adam vurmak nerdeyse imkansız oluyor. çok sıkıldım bu yüzden. xbox almayı düşündüm o derece. yanlız fps bölümünde bo3 anakonu başlığında ping den şikayetçi arkadaşlar gördüm 400 ping gören arkadaş vardı ilk sayfalarda. ve son sayfada üstlerde yazan arkadaş ps4 e geçtim diyor. kafam karıştı. 120-130 pingle oynuyorum. bulunduğum yerde fiber yok olsa zaten direk kullanırım. Hipernet adsl kullanıyorum 32mb akn siz. upload malum türkiyede. şimdi ben xbox one alırsam ping aynı olursa deliririm. bunun için şimdi almayı düşünürken ürktüm. yazılanları okudukdan sonra. sizce ne yapmam gerek ? pingleriniz ne durumda ? tavsiye edermisiniz. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler..







  • sanırım kimse yardımcı olmicak konuyu kapatacağım bugün. ayrıca arkadaşım fransada 1000tl 1tb + tomraider collector + blackops3 ile satılıyormuş şuan 3 gün kampayada ona aldırmak istiyorum. alıp bana yollayacak. fakat almaya kesin karar vermedim 2-3 gün içinde vereceğim. yanlız sorunlarım çözülecekse. işte... karasızım
  • Black ops 3 oynamadığım için o konuda bir şey diyemem ama, 1000 liraya o paketi kaçırma bence.
  • metall82 kullanıcısına yanıt
    Arkadasin dedigi gibi o paket kacmaz kesinlikle.

    Forza 6 halo 5 bo 3 bağlantı olarak genel anlamda iyiler ara sira uyuzluklar olabiliyor tabi.

    Bo3 icin konusmak gerekirse.Bazen gercekten super oluyor yani farkina variyosun hostun yakin yerlerde olduguna ama bazi zamanlar killcam den izliyosun normalde 10 mermi attigin adama ates etmemissin gibi.Dun aksam kendi aramizda girdik ve baglanti gerçekten cok iyi oldu.Public oynadigimiz zaman bu gecikmeler her zaman yasanmiyor ama hic yaşamiyorum da diyemem ps4 kadar yasanmadigina eminim ama :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad35 -- 25 Aralık 2015; 9:41:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murad35 kullanıcısına yanıt
    Anladım sağol cvp için. dün yaklaşık 3-4 saat akşam oynadım. ilk başlar çok kötüydü ping benim her zman 120lerde killcam dan dedğin gibi bakıyorum adama ateş ediyorum hedefe isabet edince bildiğiniz gibi gözüküyor killcamda adama mermi deymemiş gözüküyor. adam havada uçarken beni öldürüyor killcamdan bakıyorum adam yere indikten sonra beni vurmuş. son 1-1.5 saat ise karşımdakilerin pingleri benle hemen hemen aynıydı bilinçli olarak düşük pingli serverlara attı sanki eşit olsun diye ratiom 2lere çıktı. xbox dada olcaksa bu şekil almanın manası yok. yada bi arkadaşımda olsa cihaz isteyecem deneyip ona göre alıcam. öyle bir şans da yok. burdan biri yokmu balıkesirde oturan denesek birlikte ona göre alsam
  • metall82 kullanıcısına yanıt
    xbox ve ps4 te bağlantı yönünden hiçbir fark yok. bops3 için alacaksan boşa almış olursun. Elindekiyle devam et.
  • metall82 kullanıcısına yanıt
    Sadece Bo3 içinse gereksiz olur çünkü oyun P2P olduğu için en yakın bölgedeki hostlarla eşleşirsin.PS4de Avrupa,Kuzey Afrika,Rusya,Türkiye ve Arap ülkeleri ağırlıkta olur.Xboxda daha çok Avrupa ülkeleri gelir.Zira diğer saydığım bölgelerde Xbox kullanıcısı sayı olarak PS4e oranla 3de1i.30ms Amerika vs 30ms Türkiye durumu oluşması için oyunun Dedicated server üzerinden yayın yapması lazım bu durumda bile mesela Amerikadaki adamın şehrinde server vardır ama senin bırak şehrini ülkende bile yoktur o adam 10ms ile servera baglanır sen Doğu Avrupaya 50-60ms ile bağlanırsın.

    Ben iki platformdada oynuyorum,görüntü kalitesi olarak PS4 keskin ve net Xbox versiyonu biraz bulanık.Bağlantı tamamen eşleştiğin host ile alakalı Live yada Psn kendi serverlarını kullanmadığı için etkisi yok.

    Xboxda benim için önemli olan tek ve oyun değiştiren artısı Xbox gamepadinin daha hızlı tepki vermesi.Input lagı DS4e göre daha düşük.Pro seviyesinde oynamayı düşünmüyorsan(yurdum bağlantıları ile imkansız zaten)onunda pek olumsuz bir etkisi olmayacaktır.

    Kabaca artıları eksileri bunlar.Hepsinden önemlisi hangi platformda beraber oynacağın kişiler varsa onu tercih etmek oyuncunun birinci tercihi olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 25 Aralık 2015; 10:41:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkürler hocam bilgiler için. ping olayı sıkıntısı var başa bir şikayetim yok xbox dada aynı ayarlarad gezer demek istiyorsunuz. anladığım kadarıyla. host ile alakalı dediniz. ozman xboxda alsam sıkıntı yaşama ihtimalim var. o yüzden şimdilik rafa kaldırdım. evet arkadaşlarım ps4 platformda xbox da hiç yok. sırf sinir olduğum ve hırs yaptığım için xbox almak istedim. ps4 de oyundan soğudum. ama bırakamıyorum en sevdiğim oyunlardan. ping yüzünden işkence çekiyoruz. ama 60-70 max ping de oynayan yurdum internetinde pro oynayanlarda var. hani pro oyanamam fakat adil olsun isterim. adam bana ateş ediyor tam ölcekken geri çekiliyorum hazır bekliyorum tetikte adam içeri girip kapıdan beni vuyor ateş etmeme fırsat olmuyor. böyle olunca her yola başvurma gereği duymamak elde değil. :D bu arada turkcell 3g ile oyanamayı denesem acaba ping nasıl olur onu denicem bi kaldı denemedik.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.