Şimdi Ara

Xigmatek Vector S 750w 80+ Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar imzamdaki sistemime 1 hafta önce vatanbilgisayardan görevlinin de önerisi ile 400 TL ye Xigmatek Vector S 750W 80+ Silver güç kaynağı aldım. Sessiz olmasını istediğimi belirtiğim halde bana bu psu yu önerdi. Kasa fanları, işlemci fanı ve gpu fanlarında tık ses yok güç kaynağının olduğu bölgeden derin uğultu geliyor. Eski güç kaynağım 500watt everestti. Onda bile böyle ses yoktu. Bu sesi nasıl keserim. Kasamın yapısından olabilir mi acaba ? Kasam oldukça büyük full tower ve PSU Alanı var kendine özel . PSU fanları aşağı bakıyor. Altında delikli ızgara da var hava alması için psu bölgesinin. Bu sesi azaltmanın bir yolu yok mu ? Sesinden rahatsız olduğumu söylesem değişim olur mu başka bir ürünle ?



  • Bu güç kaynağında coil whine kronik bir problem galiba her kullanan aynı şeyden şikayet ediyor. Sizin sisteme özgü bir sorun değil yani. Sorunu belirtip iade etmeyi deneyin büyük ihtimalle garantiye gönderip iade çeki verirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m352

    Bu güç kaynağında coil whine kronik bir problem galiba her kullanan aynı şeyden şikayet ediyor. Sizin sisteme özgü bir sorun değil yani. Sorunu belirtip iade etmeyi deneyin büyük ihtimalle garantiye gönderip iade çeki verirler.

    Gene mi garanti. Neyseki yedek psu var. 2 Aydır şu sistemin başına adam akıllı oturamadım :D Sürekli problem
  • Öncelikle geçmiş olsun. Muhtemelen diğer arkadaşların da bahsettiği gibi coil whine denen bobinden inleme gibi bir ses geliyor. Normalde kaliteye ve performansa etki eden bir durum olmadığı için garantiye sokmayabilirler ama siz yine de garanti için gönderin.

    Bir naçizane tavsiyem genelde mağaza çalışanlarının tavsiyelerine direkt uymamanız. Dinleyin ama mutlaka son kullanıcı yorumlarına göre hareket edin. Sattıkları ürünler üzerinden firmalardan prim alan kişiler sonuçta. İşleri gereği daha yüksek prim alacakları ürünleri önermeleri normal. Xigmatek maalesef kalbur üstü kalitede PSU ürünlerine sahip değil ve özellikle bu Vector serisinde çok fazla ses problemi çıkıyor.

    400TL bütçeniz varsa biraz daha esnetip Seasonic S12II falan bakın derim. Eski PSU 500W olduğu için çok güç ihtiyacı olan bir sisteminiz yok. 620W kapasiteli bir PSU da işinizi görecektir bence.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.