Bir hafta kadar önce CM Hyper 212 Evo aldım ama şimdi kullandığım kasaya malesef sığmadı ve kapağını açık kullanmak zorunda kaldım. Şimdi Xigmatek Midgard almak istiyorum ama bu kasaya (CM Hyper 212 Evo) sığar mı emin değilim. Kullanan arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun. Alacağım kargo edilecek vs. bir sürü maraf olmadan bir sorayım dedim.
Anakart : Asus M4A79T Deluxe İşlemci : Amd X4 970 Black Edition Soğutucu : CM Hyper 212 Evo
rahat sığar soğutucunun 16 cm yüksekliği var kasa 20.5 cm derinliğinde 1 cm de anakart boşluk vs desen 3 cm filan boşluk bile kalır
Soğutucunun boyu kabaca 16 cm Xigmatek Midgard kasanın sitesinde pek bilgisi yazmıyor,http://www.xigmatek.com/console/uploadfiles/Image/product/Midgard/Midgard_Turkish-usermanual.pdf kullanım klavuzunda ise daha çok özellikleri belirtilmiş,detaylı bakamadım,son çare olarak eski sogutucunu sök,tam işlemci üzerinden yan kapağa kadar nekadar mesafe var ölçmen gerekli,atıyorum 14 cm çıktı,gene bu soğutucu olmayacak,max yüksekliği 14 cm sogutucu bulacaksın gibi o yüzden ölçmen lazım,tam işlemci üzerinden anakart yada arka anakart tablasından değil.
Sigmayabilir.. kesin konusmak zor.
Aslında sığacağını düşünüyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. 20,5 kasanın derinliği, soğutucu 16cm ama beni yanıltan anakart arkasındaki boşluk...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme