Şimdi Ara

Xigmatek HDT D1284 işlemci soğutucu video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
22.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • beim sistemimde boşta 30 yük altında 4 çekirdek unlocked 86 derecede işlemi sonlandırmak zorunda kaldım :) video render alıyordum.
    stok fandan tek farkı büyük ve sessiz olması. fanı sökülüp başka bir yede kullanılabilir . gerisi çöp bence. :)))
  • Orijinalden alıntı: canyalcin



    Ben denedimYalnız garip bir sorun yaşıyorum.Normalde pc açıkken sorun yok ama işlemciye yük bindiğinde(MMORPG oyunu) pc kendini kapatıyor.Stok fanda böyle sorun yaşamazken bu fanda yaşama ilginç.

    Bende Core 2 quad 9300 için stok fan 3 yılı geçtiği için fiyatıda 30TL altı olduğu için aldım. Ama Gigabyte P43T ana kartta stok fan sorun çıkarmazken bunu taktığımda işlemci sıcaklıkları düştü ama bilgisayat kilitlendi. Sonra farkettimki Chipset çok ısınmış bu nedenle anakart kapanmış. Stok fan yakın olduğu için chipset ide soğutuyordu. Bu xigmatek i takınca fan yükseğe çıktı ve chipset ısındı. Stok fanı geri takınca sorun çözüldü. Chipset'i soğutursam bu xigmatek i kullanabilirim. Yine bu markanın pasif bir chipset soğutucusu var işe yararmı bilmiyorum. Deneyeceğim.

    Hala aradığım fanı bulamadım.Stok fanı gibi bir fan bakıyorum
  • ben bir arkadaşımın PC sine monte etmiştim ( kendim kullanmıyorum) kendisi ( ben montaj yaptığım sıralarda ) World of Warcraft oynuyordu PC güncel orta sevye parçalardan oluşuyordu (1000 tl civarın monitör dahil Vatandan %25 indirimli bi kampanyada toplanmıştı) sık sık görüşürüm kendisiyle ama bana herhangi bir sorun bildirmedi kendisi kasa olarak Aopen Nagas g6 kullanıyor benim tavsiyemle ön tarafa 12 cm bir fan eklemişti kasa içi hava akımı bileşenlerin sağlıklı çalışmasında büyük önem taşıyor malum ...
  • Ne acelen var yavaş lütfen :D
  • Yıl 2016 ve hala sessiz hala soğutuyo. Anakarta dönük yapısı sebebiyle küçük kasalara sığıyo ayrıca anakart ve ramleri de soğutuyo tek sorunu toz toplaması ve montajının bi miktar güç olması. Yeni nesil işlemcilere uyarsa devam edeceğim fandır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Yıl 2016 ve hala sessiz hala soğutuyo. Anakarta dönük yapısı sebebiyle küçük kasalara sığıyo ayrıca anakart ve ramleri de soğutuyo tek sorunu toz toplaması ve montajının bi miktar güç olması. Yeni nesil işlemcilere uyarsa devam edeceğim fandır.

    Bende de bu fandan var. 1151 soket için uygun mu acaba? Bilginiz var mı?
  • AM4 sokette kullanıyorum güzel. VRM sıcaklıkları olsun işlemci sıcaklıkları bayağı düştü.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.