Şimdi Ara

Xigenon > Base > Okçu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arkadaşlarımın isteği üzerine xigenon a geçtim. Base yapıcak mışız . Nese ben asas oynadım hep sıktı asas artık ayrıca çok pot gidiyo Nese bende okçu denemek istiyorum şöle item dizicem yapar mı acaba

+8 iron bow
    +8 chitin set
    dual 2 kekuri
    +1 pp
    elf belt yada +1 judi belt
    görev küpeleri

İş yapar mı acaba

• Pek tercih edilmeyen bi job olmasına rağmen charını güzel dizebilirsen gayet güzel anlar seni bekler Archerde ap nin yüksek tutulması önceliktir Fakat defansıda bir köşeye bırakma derim Artı xigenon gibi bir serverde ne diyiyem Sana bol şans arkdaşım
  • DD siz yeri öpersin gerisi idare eder
  • İtemleri sat gbleri ytl olarak sat bence geç Girakona Aynı İtemleri Al Bak Noluyo Ben Pathosda Buglu İtemlerle +500 Giriyordum. Okçuyla sen girakon gibi noob() bi servera geçersen gayet iyi iş yaparsın
  • @ThePhenoM

Onu yazmaya gerek yok heralde olcak ama 25 dd alamam +7 chitin dd kafalık alabilirim.

Şimdi bu itemlerle iş yapar ama dimi. Olmadı asas a dönderirim dual +9 clever yada +9 clever +7 dark wane alırım
  • Elindekinde sorun yok yani +9 cleaver alsanda gene kötü durumda olursun çünkü o takıların hiç biri adam gibi hp vermiyor ve defte vermiyor sen bu takılarla 3-4 yersin bide ixgenon olunca +8 shel setli +8 gigalı aygırlar dağıtır böle charı yazık edersin parana bide bp pparazit ve torment atsın teke gitmessen oyunu bırakırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [A]narchy -- 24 Şubat 2009; 19:52:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Elindekinde sorun yok yani +9 cleaver alsanda gene kötü durumda olursun çünkü o takıların hiç biri adam gibi hp vermiyor ve defte vermiyor sen bu takılarla 3-4 yersin bide ixgenon olunca +8 shel setli +8 gigalı aygırlar dağıtır böle charı yazık edersin parana bide bp pparazit ve torment atsın teke gitmessen oyunu bırakırım

+10 clever mı alcam alla alla ilerde +8 shard alırız. Takılar falanda zamanla
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieMaSt3r

quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

Elindekinde sorun yok yani +9 cleaver alsanda gene kötü durumda olursun çünkü o takıların hiç biri adam gibi hp vermiyor ve defte vermiyor sen bu takılarla 3-4 yersin bide ixgenon olunca +8 shel setli +8 gigalı aygırlar dağıtır böle charı yazık edersin parana bide bp pparazit ve torment atsın teke gitmessen oyunu bırakırım

+10 clever mı alcam alla alla ilerde +8 shard alırız. Takılar falanda zamanla

Demek istediğimi anlamadın. Takılarının hiç biri hp vermiyor istersen dual +10 cleaver tak gene rahat rahat dolaşamazsın
  • okçu olursam onları alıcaktım asasta wp falan alırdım da rol falan ne bilim zor
  • Orta halli bi asastan daha çok iş yaparsın, ama bi konuda yanlışın var, okçu asastan yaklaşık 2 kat daha fazla mana harcar.
  • idare eder
  • Bir o kadar gigalı sağlam adam varsa onun 2 katı kadar da ezik var.Bence itemlerin iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

Bir o kadar gigalı sağlam adam varsa onun 2 katı kadar da ezik var.Bence itemlerin iyi

Banada öle geliyo her serverda öle psikopat adamlar var ama ezikler daha çok

Şimdi okçu iş yapar dimi yani 700 700 girer mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.