Şimdi Ara

Xiaomi Yi Camera 68.99$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce 73.45$' almıştım, şuan 68.99$'a düşmüş. (fotoğraflar mevcuttur) Almak isteyen, almayı düşünen varsa bu fiyata bence kaçırmasın derim. Şuan benim bildiğim/gördüğüm en uygun fiyat bu. Aliexpress'teki gibi orjinal olup olmadığı belli olmayan (bazı satıcılar hariç) ürünleri sırf 3-5$ aşağı fiyatı var diye, paranızı riske atmayın derim. Sonra çok pişman olursunuz.

http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_153557.html

Xiaomi Yi Camera 68.99$ Xiaomi Yi Camera 68.99$ Xiaomi Yi Camera 68.99$
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• http://m.gearbest.com/action-cameras/pp_153557.html

Buyurun burdan alin arkadaslar. Daha bakalim kac kere konusu acilacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qLhF

http://m.gearbest.com/action-cameras/pp_153557.html

Buyurun burdan alin arkadaslar. Daha bakalim kac kere konusu acilacak...

Bu refli linklerin getirisi hakkinda bi bilginiz var midır hocam?

Ryzen 7 5950X@4.6 Ghz (1.2v) - EVGA CLC 280 - Cooler Master Master Gel Maker - Asus Crosshair VI Hero X370 - 8*4 GB Gskill Trident Z RGB 3200 CL14@3733 CL14 - Sapphire Pulse RX 7900 GRE - Samsung EVO 970 500 GB NVME SSD - Samsung EVO 850 500GB SSD - EVGA Supernova G2 650W - Rampage Imposing Rainbow RGB Kasa
  • Gearbest'in dolandırıcılığı konusunda sana katılıyorum. Bir gearbest mağduru olmak üzereyken paypal tarafından kurtarılmış biri olarak. Dikkatli davrandığızda problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. Özellikle paypal kullanırsanız.
    Aynı sıkıntı aliexpreste'de var GeekBuyingde de. Önemli olan sorunu takip etmeniz itiraz zamanlarını kaçırmamanız. Aliexpresten yaptığım alışverişin birinde paramı iade almak 6 ay sürmüştü. O da satıcı battığı için.
    GeekBuying presell olarak verdiğim siparişimi 1 ay geciktirdi iade istiyorum hala ürünü gönderdik göndereceğiz modundalar.
    Banggood ise parayı aynı gün iade etmişti. Su anda favorim Banggood. Tabii bu aksilik yaşamayacağım anlamı taşımıyor.
    Şimdilik paypal güvencesi altında her 4 siteden de alışverişe devam ediyorum.
    Önemli olan dikkatli olmak.

almanyadaki bir arkadaşımın adresine 2 adet lenovo k3 note telefon sipariş ettim gearbestten kasımda . Almanyadaki adress formatını tam bilmediğimden yanlışlık yapmışım ürün ingilteredeki gear deposuna geri döndü. ek kargo talep ettiler. gönderdim. bu sefer de tek telefon gönderdiler. kampanyadan ucuza denk getirdiğim için ve de telefonlar en erken yazın elime ulaşacağından acele etmedim. sürekli yazıştım. bazen ertesi gün bazen 4-5 gün sonra cevap verdiler. bu arada 180 günlük paypal itiraz süresi doldu. buna rağmen kalan telefonun parasını iade ettiler ve hesabıma yansıyan pointleri geri almadılar. benzer durum bir gamepad siparişinde başıma geldi benzer durum yaşandı.

gearbestten sadece kampanyalı ürünler uygun ürünler ile gecikmesi halinde sorun etmiycem ürünleri sipariş veriyorum. bunun dışında banggood ya da aliexpresten güvenilir satıcılar. gearbest diğer sitelere göre uygun fiyatlar vermeye çalıtığından çok yoğun olduklarını düşünüyorum, biraz da sıkıntıların sebebi bu bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil-mustafa -- 26 Mart 2016; 12:55:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Watch Active GL.. 3,5 TL
    3 yıl önce açıldı
    İptal
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

almanyadaki bir arkadaşımın adresine 2 adet lenovo k3 note telefon sipariş ettim gearbestten kasımda . Almanyadaki adress formatını tam bilmediğimden yanlışlık yapmışım ürün ingilteredeki gear deposuna geri döndü. ek kargo talep ettiler. gönderdim. bu sefer de tek telefon gönderdiler. kampanyadan ucuza denk getirdiğim için ve de telefonlar en erken yazın elime ulaşacağından acele etmedim. sürekli yazıştım. bazen ertesi gün bazen 4-5 gün sonra cevap verdiler. bu arada 180 günlük paypal itiraz süresi doldu. buna rağmen kalan telefonun parasını iade ettiler ve hesabıma yansıyan pointleri geri almadılar. benzer durum bir gamepad siparişinde başıma geldi benzer durum yaşandı. gearbestten sadece kampanyalı ürünler uygun ürünler ile gecikmesi halinde sorun etmiycem ürünleri siapriş veriyorum. bunun dığında banggood ya da aliexpresten güvenilir satıcılar. gearbest diğer sitelere göre uygun fiyatlar vermeye çalıtığından çok yoğun olduklarını düşünüyorum, biraz da sıkıntıların sebebi bu bana göre.

bu olay banggooda basiniza gelseydi ek olarak kargo parasi talep edilmeden yeni adrese yola cikardi urun bu kadar uzunda surmezdi :)

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    hata bendeydi ama mesajım da söyledim gear a.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil&mustafa

ayrıca hocam avrupa ülkeleri arası kargo ücretleri, çinden dünya ya gönderilere göre çok çok yüksek.

o konuda pekbilgim yok hocam ama almanyaya kargo yolladim 9 lira 20 kurus tuttu. gayet guzel yapilan davranis. paypala guvenip alisveris yapilmiyor. en.jd.com dan arac ici kamera aldim bozuk cikti paypal paramida vermedi. satici oyle istemis dedikleri oydu. bundan dolayi guvenilir sitelerden alisveris yapmak lazim.
    14 martta 219 usd ye cube iwork11 tablet sipariş vermiştim. sipariş 24 marta kadar kargoya vermediler. bu arada 2. yıl indirimleri başladı gearbestte da. mesaj yazdım kampanyadan önce, eğer bu kampanya ile ürünün fiyatı düşerse farkı geri isterim dedim. tamam dediler. ama dayanamadım kampanya başlayınca siparişi iptal ettim ve indirimli fiyattan tekrar sipariş verdim. İptal ederken ürün gecikti ve ben daha ucuza sizden tekrar sipariş verdim diye açıkça yazdım. ürün 198 usd ye düşmüştü. paypal %5 indirim ile (max 10 usd) 188 usd ye geldi. 219 usd yi ertesi gün iade ettiler.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.