Şimdi Ara

Xiaomi Watch Color 2 uygulama desteğiyle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Watch Color 2 uygulama desteğiyle geliyor



    Mi Band serisi ile giyilebilir cihaz pazarında kendisine haklı bir yer edinen Xiaomi yavaş yavaş üst seviyeye doğru ilerlemeye başladı. Xiaomi Watch Color 2 modeli uygulama desteği ile ayrı bir konuma taşınıyor. 



    Xiaomi Watch Color 2 özellikleri ve fiyatı



    Xiaomi Watch Color 2 modeli yuvarlak ve spor bir tasarıma sahip. 1.43 inçlik AMOLED ekran 326ppi yoğunluk sunuyor. 60Hz tazeleme hızı sınıfında önemli bir avantaj sağlıyor. Ekranda 200 civarı tema kullanmak mümkün. 



    Ayrıca Bkz.PlayStation'ın popüler oyunu Twisted Metal'in dizisi duyuruldu: Başrolde Anthony Mackie



    117 spor modu ve 19 profesyonel spor modu barındıran model nabız ve kandaki oksijen takibi yapabiliyor. Çift frekans konumlama yongası GLONASS, Beidou, GPS gibi sistemleri destekliyor. Gövde 5ATM basınca dayanıklı.



    Xiaomi Wear uygulaması üzerinden saate üçüncü taraf mini uygulamalar yüklemek mümkün oluyor. Xiaomi açısından bu bir ilk. Uygulama desteği şimdilik Android tarafında geçerli ve kısıtlı sayı ile sunuluyor. 12 güne kadar kullanılabilen Xiaomi Watch Color 2 modeli 155$ gibi bir fiyat etiketi ile satılacak. 

     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/09/27/xiaomi-watch-color-2-launch-price-specs-features/







  • Neredeyse aynı pile sahip Samsung watch 4 modeli 1.5 gün kullanımı zar zor gösterirken bu saat 12 gün. Bu nasıl olabiliyor anlamış değilim. Aynı pille neredeyse 12 kat daha fazla pil süresi verebiliyor çoğu markanın saati fakat Samsung ve Apple bu konuda inanılmaz başarısızlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strathmorea -- 27 Eylül 2021; 16:41:05 >
  • Kalp, nabız, stres, kandaki oksijeni ölçme gibi özellikler yıllardır bilekliklerle bile yapılıyor, bunları özellik olarak yazmaya gerek yok artık. Her üründe olan standart özellikler.

  • Xiaomi bile 155usd den saat satıyorsa diyecek söz yok.

  • Solar özelliği olmayan bir akıllı saat daha

  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Hocam, bu saatler aslında pek saat gibi değil. Bilekliğin saat formu dersek daha doğru olur. Yazılan özelliklerde de fark yok zaten. 5 atm basınç, spo2 sensörü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abdülhak Hamit Tarhan

    Hocam, bu saatler aslında pek saat gibi değil. Bilekliğin saat formu dersek daha doğru olur. Yazılan özelliklerde de fark yok zaten. 5 atm basınç, spo2 sensörü

    Diğer markalardan bir örnek Huawei watch 3 tam bir akıllı saat ve 6 gün pil ömrü var, o da mı bileklikten bozma hocam.

  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Bu arada apple watch vs kesinlikle az gidiyor şarjı. Ona itirazım yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 27 Eylül 2021; 19:14:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    samsung s3 frontier kullanıyorum 1 gün bile gitmiyordu güncellemelerden sonra araştırmalar ve denemeler sonrasında saatin samsung health ile arasında bug oluştuğunu farkettim edindiğim bilgileri paylaştım samsung tarafı ile bir gelişme yok 😊 bende kısmi kendi çözümümü üreterek bug tarafını başka bir bug ile çözdüm şu anda 5 gün gidiyor saatin şarjı (fabrika çıkış özelliklerinde max 3 gün yazdığı halde) tek sorun saatte uyguladığım bug yöntemi düzenli kalabilmesi için saati kapatmamam gerekiyor yoksa sıfırdan bug için 3 gün uğraşmam gerekiyor 🤣🤣😂😂

  • MarionCobretti kullanıcısına yanıt
    155 dolara satması sorun değil. Sorun paramızın güçsüzlüğü. Yoksa 155 birimlik bir fiyat çok da abartı değil. 3 5 dolara satacak değil neticede.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.