|
Xiaomi, ucuz ve kompakt 45W hızlı şarj adaptörünü piyasaya sürdü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Xiaominin 45w ile işi yok. 90 ve 120W üzerinde çalışsın. o tür şarj cihazları Apple ve samsung için geçerli
benim 120W çok büyük ve ağır. bunu da küçültüp hafifleştirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Anker 521 nano pro 45w
16 pro max 30dk 64% 47dk 80%
Anker👍👌🫡
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Zamsung 45W charger Çin'de 43 dolar, TR'de 71 dolar fiyatla satılıyor. 8 dolar bedava olmuş.
-
birisi 8 dolar birisi 40 dolar güzel kıyaslama yapmışsınız tebrik ederim bravo
_____________________________ -
Samsung ve apple için şarj aleti yapıyor adamlar helal olsun :D
-
Önemli olan yüksek W olması değil. QC 4.0 destekli adaptörler alın bu çok önemli.
_____________________________ Pragmatistler işine geleni, idealistler hayal ettiğini savunur.
Ben gerçeği söylerim. Acıtsa bile.
Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
Ben gerçekleri seçtim: realistim. -
Ek bilgi: bu adaptörün QC4+ desteği var.
Xiaomi GaN 45W Charger
İyi fiyatla gelirse rağbet görebilir. Direkt iPhone ve Samsung cihazları için kullanılabilecek, uygun bir alternatif olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 10 Kasım 2025; 1:11:58 >
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Varsa iyi tabi. Peki çoklu şarj desteği olan şarj kablolarını taksak (3 telefon aynı anda) nasıl etkiler acaba hızı?
Mi sitesine girdim baktım. Stokta yok ama fiyatı 1.500TL görünüyor. Tabii boyutu buradaki gibi küçük değil.

_____________________________ Pragmatistler işine geleni, idealistler hayal ettiğini savunur.
Ben gerçeği söylerim. Acıtsa bile.
Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
Ben gerçekleri seçtim: realistim.
-
Kablonun desteklediği protokollere göre alınacak hız, maksimum 45w olacak şekilde değişir diye düşünüyorum. 65w gan charger farklı bir ürün.
90 lık nasıl boyutu
Spigen 45w ta oldukça küçük ve iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anestesien -- 11 Kasım 2025; 9:12:1 >_____________________________ -
120 şer varken peh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Türkiye'deki fiyatı nedir ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Zamsung 45W charger Çin'de 43 dolar, TR'de 71 dolar fiyatla satılıyor. 8 dolar bedava olmuş.
|
|
birisi 8 dolar birisi 40 dolar güzel kıyaslama yapmışsınız tebrik ederim bravo |
|
Önemli olan yüksek W olması değil. QC 4.0 destekli adaptörler alın bu çok önemli. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı