Şimdi Ara

Xiaomi TV Stick HD (2. Nesil) geliyor: Özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi TV Stick HD (2. Nesil) geliyor: Özellikleri ortaya çıktı
    Xiaomi, TV Stick HD (2. Nesil) modelini küresel internet sitesinde listeledi. Bu model, geçtiğimiz sene tanıtılan Xiaomi TV Stick 4K (2. Nesil)'e göre daha uygun fiyatlı bir cihaz olarak konumlanıyor.

Xiaomi TV Stick HD (2. Nesil) özellikleri

HDMI bağlantısı üzerinden doğrudan televizyona ya da monitöre takılarak çalışan medya oynatıcı cihaz, Google TV işletim sistemiyle geliyor; bu sayede Netflix, YouTube ve Apple TV gibi uygulamalara erişim sağlıyor. Cihaz, dahili Google Assistant desteği sayesinde uzaktan kumandadaki özel tuşla sesli arama yapabiliyor, uygulamaları kontrol edebiliyor ve akıllı ev cihazlarını yönetebiliyor. Ayrıca Google Cast desteğiyle telefon ve tabletlerden kablosuz ekran yansıtma özelliği de sunuyor.

Xiaomi TV Stick HD (2. Nesil) geliyor: Özellikleri ortaya çıktı
    Maksimum 1080p 60Hz görüntü çıkışını destekleyen cihaz, uyumlu cihazlarda HDR10+, Dolby Audio ve DTS:X gibi teknolojileri de destekliyor.

Donanım tarafında dört çekirdekli Cortex-A55 işlemci ve Mali-G31 MP2 grafik birimi yer alıyor. Xiaomi’ye göre yeni yonga seti, önceki Mi TV Stick modeline kıyasla %38 daha yüksek işlemci performansı sunuyor. Cihazda ayrıca 1 GB DDR4 RAM ve 8 GB dahili depolama bulunuyor.

Ayrıca Bkz.Vivo X300 Ultra tanıtıldı: Eksiksiz kamera deneyimi!

Bağlantı seçenekleri arasında 2.4 GHz ve 5 GHz destekli çift bant Wi-Fi ile Bluetooth 5.0 yer alıyor. Kumanda hem Bluetooth hem de kızılötesi (IR) ile çalışabiliyor ve üzerinde Netflix, Prime Video ve YouTube için hızlı erişim tuşları bulunuyor.

107.4 x 30 x 14 mm boyutlarında ve 44 gram ağırlığındaki cihaz, taşınabilirliği ön planda tutan kompakt ve yuvarlatılmış bir tasarıma sahip. Cihaz gücünü micro USB portu üzerinden alıyor ve kutu içeriğinde HDMI uzatma kablosu ve USB güç kablosu da yer alıyor. Son olarak cihaz, AV1, VP9, H.265 ve H.264 gibi geniş bir codec desteği sunuyor. Ancak fiyatlandırma ve kesin çıkış tarihi henüz açıklanmış değil.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2026/03/30/xiaomi-tv-stick-hd-2nd-gen-specs-features-google-tv/
    Kaynak:https://www.mi.com/global/product/xiaomi-tv-stick-hd-2nd-gen/

• Micro usb? Bence yanlış çeviri falan olması lazım. Bu devirde yeni cihazda micro usb?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İstediği kadar hd olsun 1 gb ram, 8 gb hafıza nedir arkadaş yıl 2026. Bir de Micro usb koymuşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 GB Ram çok olmuş 512mb yeterli olurdu

• Stick almayın arkadaşlar, alacaksanız diğer stick olmayan versiyonlara bakın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok büyük lütuf etmişler Xiaomi TV Stick HD (2. Nesil) geliyor: Özellikleri ortaya çıktı 

• musiclover M kullanıcısına yanıt
    Üzülerek söyluyorum ki çeviri dogru. Orijinal web sitesinde se micro usb yaziyor

&#8220;Ahirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde fâni dünyada bıraktığın eserlere de kıymet verme!&#8221; (Mesnevi-î Nûriye, s. 122)
  • Xiaomi mi box 3 kullanıyorum gayet iyi

• Bu markanın tüm aletleri birinci sınıf ve değerinin çok altında fiiyatlarda sabırsızlıkla bekliyoruz

• Xiaomi TV Stick 4K 2. Nesil sahibiyim. Genel olarak 4K icerik ve film stream i icin kullaniyorum, bu fiyata daha iyisi herhalde yoktur.

Her ne kadar memnun olsamda bu yeni cikacak olan modelin neden 1GB ram e dusuruldugunu anlamadim sirf o yuzden tavsiye etmem.

Bendeki urun su karisiklik olmasin.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.