Şimdi Ara

Xiaomi telefon iadesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm bundan bir ay önce babama redmi 7 16gb telefonu aldım o fiyatlara bundan düzgunu yoktu internetten inceleme lerine falan baktım telefon akıcılığı iyidi babam kullanacağı için hafizayida problem etmedim ama telefon inanılmaz kasıyor ve donüyor sürekli babam zaten Facebook YouTube'dan başka bişey de kullanmıyor ama tel çok kötü şimdi ben bunu garantiye göndersem sıfırlayıp gönderirler bunu iade etmenin bir yolu varmıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normalde 14 gün içerisinde iade yapabiliyorsunuz Sım kart takılmadığı sürece. Ne alakaysa yani telefonu bi nevi deneyimleyemedikten sonra nasıl iade edebilirim ki . Her neyse artık telefonu nerden aldıysanız mağaza olur internet sitesi olur ya arayacaksınız ya da direkt gidip böyleyken böyle diyeceksiniz. İlk başta garantiye yollattırın. Sonra geri geldiğinde hala öyleyse iade etmek istediğinizi ürünün ayıplı olduğunu belirtin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İade süresi geçti yaklaşık bir ay oluyor internetten almıştım hafıza kartı sipariş ettim Toshiba 32 GB onu takip format Arıcan temiz kurulum yapicam ve dahili bicimlendirmeyi düşünüyorum SD kartı telefona bir zararı olur mu acaba birde garanti dışı bırakma durumu varmıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasal olarak ayıplı bir ürünün iade süresi 6 aydır. Ama xiaomi gibi kalitesiz hizmet veren firmalar bunu kabullenmiyor. Başıma geldi 2 ay sonra bozulan ürün için tüketici hakem heyetine git dendi. Amaç işi yokuşa sürmek müşteriyi bezdirmek.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.