|
Xiaomi Tag ve ultra ince powerbank Türkiye’de satışa sunuldu
-
-
Xiaomi tag'den bir adet sipariş verdim. Cüzdanın cebine koyacağım
-
Ben dün akşam pad 8 pro aldım. Piyasadaki en canavar tablet. Fiyatı çok iyi. Kalem klavye 3000 tl indirim. Yeme de yanında yat.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Fiyatları çok uygun geldi 17 serisi hariç. Samsungun tagı zaten çöp. Bu iyi oldu. 599 tl hiçbie şey. Ankerimki bile 700tl
Magnetic power stokta gören var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bir de Honor MagicPad 4'ün fiyatını görmek lazım yarın Avrupada satışa çıkıyor, sanırım 600€. OLED ekran. İnanılmaz da bir tasarımu var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tag için iyi fiyat , powerbank için aynı şeyi söylemek zor.
3k he şaka🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 1 Mart 2026; 21:14:38 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3000k 3.000.000 oluyor. 3k desek daha doğru olur.
-
İngiliz haber kanalındaki araştırmacı gazeteciler Apple Airtag ile İngiltere'nin çöplerinin hangi ülkelere gittiğini takip ediyorlardı. Hatta Adana'ya gelen çöpleri de vardı. Şimdi bu Xiaomi Tag'ı alsam şirket araçlarının tam konumlarını takip edebilir miyim? Eğer öyle bir durum varsa araç takip sistemlerini söktürürüm. Yıllık iyi bir tasarruf olur. Apple ürünleri kullanmadığım için Apple Airtag deneyimim olmadı.
-
Apple Airtag yakınından geçen Iphone telefonlara bluetooth kullanarak bağlanır ve onların interneti kullanarak konum aldığı için size konum bilgisi gönderir. Eğer yanından bir iphone geçmez ise konum bilgisi gönderemez. Araç takip sistemi olarak kullanımı pek mantıklı değil çünkü bu işi sadece konum olarak düşünmemek lazım.
YEni yasa gereği araç kaç saat çalışmış kaç km yürümüş gibi bilgiler uzaktan da takip isteniyor sanırım.
Konum bilgisi verir mi verir ama canlı ve dakika tutmaz
-
quote:
Orijinalden alıntı: VaporWave
Fiyatları çok uygun geldi 17 serisi hariç. Samsungun tagı zaten çöp. Bu iyi oldu. 599 tl hiçbie şey. Ankerimki bile 700tlÇocuğum için almak istiyorum da size bir şey sormak istiyorum.
Evden ve ya iş yerinden çocuğumu okul çıkışı takip edebilir miyim? Belli bir mesafesi var mı bunların?
Mesela ben 5km uzakta çalışıyorum çocuğun okulundan. Okul çıkışı onu takip etmem mümkün mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anestesien -- 2 Mart 2026; 10:12:27 >_____________________________ -
Bu cihazların çalışma mantığı uydudan takip gibi değil.
Diyelimki çocuğun cebine bir tane bıraktınız, yakınına başka bir telefon yaklaşınca içindeki Bluetooth telefona "Ben buradayım" diyor. Yani çocuğunuzun yakınında başka telefon yoksa en son görüldüğü yeri bulursunuz. Görüldüğü yerden ayrılmış ama yeni gittiği yerde başka bir telefon yoksa izini kaybedersiniz. Kalabalık yerlerde çocuğunuzu bulma ihtimaliniz çok artar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 2 Mart 2026; 16:9:10 >
Teşekkür ederim. Çocuk saati gibi çalışmıyor yani. Teşekkür ederim.
_____________________________ -
Rica ederim. Bu aletlerin görevi yabancı cihazlara sinyal gönderip ben buradayım demek. Başka bir şey yapamaz. Eğer İstanbul gibi kalabalık yeerdeyseniz sürekli etraf telefon dolu olacağından izini bulmanız çok kolay. Kırsalda zor
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
Samsung telefonlarda kullanmak için Xiaomi Tag alacaklar, Samsung Smart Tag 2 gibi UWB desteği olmadığını unutmasınlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt