Şimdi Ara

Xiaomi Spor Bluetooth Kulaklık İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
14.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ben de bilgisayara bağlanmakta sorun yaşıyorum. telefonda problem yok, hatta bilgisayarda da bağlantıda problem yok ama ses vermiyor. 'bağlantı kesildi' olarak gözüküyor kulaklık. bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar biraz uzun bir yazı oldu ama sonuna kadar okursanız karşılaştığınız problemlere çözüm bulabilir yada net olarak cihaz hakkında bilgi edinebilirsiniz.Bende yaklaşık 5 gündür kullanıyorum kulaklığı genel olarak izlenimlerim arkadaşların da dediği gibi sesi aşırı yüksek değil aslında bunda da xiaominin kulak sağlığını düşündüğü bu yüzden sesi biraz olsun kısıkta tutuğunu düşünüyorum.Onun dışında sarj ettikten sonra bağlanamayan arkadaşlar için şu öneride bulunacam .Mikrofonun yanındaki tuşa basılı tuttuğunuzda ilk başta cihazı açıyor ışık beyaz oluyor ve bırakmadan basmaya devam ederseniz beyaz ışık yanıp sönmeye başlıyor yani aslında cihaz görünür hale geliyor bu esnada telefona yada pc Ye bağlamak isterseniz bağlantı sağlanıyor.Bu durumun sebebi kulaklığın bir bağlantı yaptıktan sonra diğer cihazlar için görünmez hale gelmesi.Çünkü eğer öyle olmasa siz kulaklığı kullanırken başka birisi cihaza bağlantı yapmaya çalışa bilir ve bu yüzden sizin bağlantınız kopabilir.Bunları da söyledikten sonra genel olarak yorum yapacak olursam ben kulaklığı gayet kaliteli işlevsel buldum.Genel kullanım amacım spor olmasa da günlük olarak çok rahat kullanılabiliyor ve kablo karışması yada çıkart tak sıkıntısından tamamen kurtuluyorsunuz.Sarj süresi olarak şunları eklemek lazım.Aslında sarjınız sizin nasıl kullandığınıza bağlı olarak değişiyor.Çünki aslında 2 farklı ses çıkışı bulunuyor.Bunlardan birisi hands free diye geçen normal telefonla konuşurken ahizeden gelen sesi kulaklığa ileten bir çıkış yani kalite olarak daha düşük bir ses sağlıyor.Işte bu yüzden sürekli telefon konuşması yapıyorsanız sarjınız baya uzun gidiyor.Ama 2. ses çıkışı olan stereo olarak kullanırsanız müzikler daha kaliteli ve net şekilde çalıyor.Zaten eski bluetooth kulaklıkların müzik çalmayı desteklememesinin sebebini stereo çıkışının bulunmaması.Eğer sürekli müzik dinleyip yada cihazınızın ana seslerini stereo olarak alırsanız bu durumda sarjınız daha kısa sürede bitiyor.Ben genel olarak müzik ve telefon görüşmelerini birlikte yaptığım bir günden örnek verirsem benim günü çıkarmamı sağladı.Ama şu ipucunuda vermem lazım cihazınızı kullanmadığınız sürelerde mikrofon kısmındaki tuşa uzun basarak kapatın.Çünkü sürekli açık kalırsa bu şarj sürenizin düşmesine neden oluyor.Genel olarak söyleyeceklerim bu kadar biraz uzun bir yazı oldu ama cihazın bütün özellikleri hakkında bilgi edinmeniz için uzun yazdım.Umarım faydam dokunmuştur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar bende bu urunden aldim bi sorunum var suan muzik dinliyorum egulizer ayarlarini yapiyim dedim ancak telefonun ayarlar menusunde kulaklik yok gorunuyor sebebi bluetooth olmasimidir telefon xiaomi mi mix

    Bu arada soran arkadaslar olmus bas cok fazla degil ses yuksekligide cok fazla degil ancak tok ve kaliteli bir sesi var telefon gorusmelerindede ses karsiya net bir sekilde gidiyor yaklasik 10metre mesafedende net bir sekilde cekiyor onunde engel olmamak sarti ile yakin mesafede kapi ardinda bile kopmadan muzik dinleniyor

    Iyi aksamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerir misiniz arkadaşlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismail58000 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası piyasada daha kalitelileri mevcut 2. Bluetooth kulaklığım Xiaomi dışarda son seste müziği zor duyuyorum, ses seviyesi cidden çok az. Anker kullanmıştım daha önce power tuşunu kopardığım için bunu deneyeyim birde demiştim.

    Amazondan anker yada taotronic almanı tavsiye edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mini versiyonu var. Ekolayzır yaparak daha kaliteli ses alınabiliyor. Spotify kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Gearbest'ten almıştım 4 ay sonra ses kesik kesik gelmeye başlamıştı. Tizler daha yoğunlukta ama kulağınızdan çıkma olayı pek yok.
  • Merhaba,

    güncel yorumlar nasıl acaba?

    Telefonla görüşmek için alacağım müzik 2. planda.

    xiaomi mi spor (millet diye geçen yerler var )

    JBL T110 BT

    Spigen Legato R53E

    Bu modeller arasında seçim yapabilirim.


    Mi ye yoğunlaşmış durumdayım ancak son bir kez fikir ve güncel yorumlarınızı merak ettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusion35

    Merhaba,

    güncel yorumlar nasıl acaba?

    Telefonla görüşmek için alacağım müzik 2. planda.

    xiaomi mi spor (millet diye geçen yerler var )

    JBL T110 BT

    Spigen Legato R53E

    Bu modeller arasında seçim yapabilirim.


    Mi ye yoğunlaşmış durumdayım ancak son bir kez fikir ve güncel yorumlarınızı merak ettim.
    Mi store dan 1 adet xiaomi spor aldım farklı yada daha alınabilir bir alternatif bulamayınca. Yorumlarımı kullandıkça yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memnun bir şekilde kullanıyordum. Geçen hafta sol kulaklıktan garip bir ses duydum sonra geçti ve bir daha yapmadı. 2 gündür kendi kendine kapanmaya başladı. Dün full şarj doluyken kapatıp bıraktığım yerden sabah aldığımda açılmıyordu. Sabah tekrar şarj ettim ve mi store a götürüp verdim. Şikayetlerimi anlattım bakalım sonuç ne çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusion35

    Memnun bir şekilde kullanıyordum. Geçen hafta sol kulaklıktan garip bir ses duydum sonra geçti ve bir daha yapmadı. 2 gündür kendi kendine kapanmaya başladı. Dün full şarj doluyken kapatıp bıraktığım yerden sabah aldığımda açılmıyordu. Sabah tekrar şarj ettim ve mi store a götürüp verdim. Şikayetlerimi anlattım bakalım sonuç ne çıkacak.
    Kendi kendime yazıyorum buraya konu baya hareketsiz ama belki arama motorlarından yönlendirilen yada fikir sahibi olmak isteyen birileri olur diye yazmamazlık etmek istemedim.

    bugün mistore dan aradılar ve ürün değişim kararı alındığını ilettiler. Mağazaya bekliyorlar.

    Geri dönüş süresi ve hemen alınan değişim kararı müşteri memnuniyeti için önemli.
  • fusion35 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kulaklık çaliişmiyor. Kullandım kapattım ertesi gün açmaya çaliştim açilmadı. Şarja takıyorum beyaz ışık görünüyor açmaya çalişinca turuncu beyaz yanıp sönüyor açılmıyor.
    şarj dan çıkartınca açmaya çalişinca hiç tepki vermiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.