Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.821
Cevap
654
Favori
558.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • riftwarrior R kullanıcısına yanıt
    İyi düşünülmüş, %20 aslında büyük bir şarjı dock'a gitmesi için, %7'ye çekmeleri iyi bir gelişme, sağolun düzelttiğiniz için.
  • S50 İçin güncel kupon var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teote kullanıcısına yanıt
    s51 ve s52 için var hocam, s50 artık stoklara girmiyor. yazıyorum size özelden.
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Kardeş, 1S stoklara bir türlü girmediği için siparişi iptal ettim. Şimdi başka bir model bakıyorum. Moplu model istemiyordum ama artık olabilir diye düşünmeye başladım. Mümkün olan en yeni teknolojiyi kullanan bir model olsun istiyorum. Oda seçebilmek de mümkün olsa harika olur.

    Siz hangi modeli tavsiye edersiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zeytinpark kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam
    Benim model tavsiyem 1s ve STYJ02YM olur genelde, özellikle en yeni teknoloji diyorsanız kesinlikle bu iki model var. Ama ikisi de stok problemli bildiğiniz gibi. Xioami s5 serisinden de s51 ve s52 var satışta olan, hemen kargoda değiller ancak diğer iki model gibi çok bekletmiyorlar, birkaç günde kargolanıyor.
    Banggood'a çok baskı yapıyorum stokları arttırmaları için ama geçen haftalar silip süpürdük adamların cihazlarını, bir türlü güncellemiyorlar şimdi de.
    İsterseniz biraz bekleyin konuyu takipte kalın çok aceleniz yoksa, stoklar güncellendiğinde ben buradan haberini veririm zaten.
  • Anladım. Ben de cahilce yaptığım araştırmalarda 1S'i uygun bulmuştum ama durum malum.
    Peki S60 (Yada S6. Model adından emin değilim) için ne dersiniz? Bu model daha az pil harcayıp daha akıllı rota çiziyor gibi. Youtube üzerinde videolar var ama satış listelerinde pek fazla görülmüyor?
  • Bugün s52yi teslim aldım. Aynı gün ve saatte gümrükten çıkmış yedek parçalarım ise teslim edilmedi. Benzer durum yaşayan var mı?
    Bu arada firmware güncellemesini nasıl yapıyoruz, Çince birşeyler çıkıyor tekrar dene diyor ama olmuyor

    Edit: şarj %100 olmadan firmware güncelleme yapmıyormuş, 99da bile yapmadı. Sonrasında iki kez güncelledi. Şuan en son olarak 3.5.4_001910 versiyonu var. @tekiz,teşekkürler hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capricorn79 -- 11 Aralık 2019; 7:5:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STY ile ilk kuru süpürmemizi yaptık. İlk olarak harita çıkararak başladı. Uygulamada bölge China uygulama dili türkçe seçtim. Güncelleme yoktu. En son sürüm uyarısı verdi yani güncel sanıyorum. Kutulardan dönüştürücü çıkmadı neyseki önceden almıstım.

    Haritayla beraber süpürme yaptı ve evi bitirerek döndü. Full doluydu toz torbası.

    Şuana dek herhangi bir problem görmedim. Aynı evde Anker Eufy 11s de var. Arkadaşlar tek söyliceğim mutlaka paraya kıyın ve ya Sty serisi yada S5 serisi alın. Cihazlar arasında kalite olarak ciddi farklar var.

    STY de şimdilik gördüğüm oda isimlendirme, oda oda çalıştırma, tekerlek yükseklik kalibrasyonu(bu demek oluyorki altında sensör var ve yakında halı tanımada gelebilir) , Sanal duvar koyma, girilmesini istemediğiniz alanı işaretleme gibi pek çok özellik mevcut. Mop işini yarına yaptırcam genel gözlem yine yazarım. İlerleyen süreçde ayrıntılara girerim.

    Tek sorum tekiz hocam biliyorsa bizim Hatice Çince konusuyor bunu en azından ingilizce uygulama üstünden yapabiliyormuyuz?
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • death44 kullanıcısına yanıt
    Bu STY dediğiniz tam olarak hangi model oluyor? Hatta mümkünse link verebilir misiniz?
  • zeytinpark kullanıcısına yanıt
    S6 zaten xiaomi robot süpürgelerin en yeteneklisidir, ah olsa satılsa da alsak:) şu an istediğim tek model ama banggood'da Türkiye satışı yok, satışının yapıldığı sitelerde de fiyatlar çok yüksek, gümrük masraflarıyla can sıkar. Türkiye'de zaten hiç satışı yok. O yüzden uzanamadığımız ciğer olarak kalıyor kendisi:)

    Dediğim gibi aceleniz yoksa biraz daha bekleyin, burayı da takipte kalın hocam.
  • capricorn79 C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.
    Mihome uygulamanız türkçe, veya en kötü ingilizce değil mi? Cihaz dock'unda ve tam dolu şarjda iken ayarlarından firmware updates kısmına girin, yeni bir güncelleme varsa orada çıkacaktır zaten. Bazen her güncelleme cihazı açtığınız anda gelmiyor, belli bir gün geçmesi gerekiyor, ara ara buraya girip bakarsınız.
  • death44 kullanıcısına yanıt
    Dostum şarjı %100ken mi yaptırdınız temizlemeyi?Benim alet full şarjda bir saate yakın sırf salonda dolandı 1 kere koridora çıktı geri geldi toplamda 20 metrekare salon içinde yaptı neredeyse şarjı %40a düştü daha sonra halıya takıldı ve error verdi.Sizinkisi bütün evi gezmiş.Acaba bende ne sorun olabilir?
  • death44 kullanıcısına yanıt
    İlk izlenimler önemlidir, özellikle sizin gibi daha önceden robot süpürge tecrübesi olanlar için. İlk kez kullanan birisi bazı noktaları detayları kaçırabilir ama beğendiyseniz bu cihaz olmuş demektir zaten:)

    Sanırım Hatice'ye ingilizce ses desteği gelmedi hocam hâlâ:) biraz kurcaladım forumları ama ingilizce yüklenebildiğine dair bir bilgi göremedim. Cihaz yakın zamanda dünya piyasasına çıktı, öncesinde sadece Çin'de kullanılmak için üretilmiş. Biraz daha uluslararası hal almasına zaman var gibi görünüyor, illaki İngilizce hatta Türkçe dil desteği de çıkacaktır yakında...
  • zeytinpark kullanıcısına yanıt
    STYJ02YM hocam, yeni popüler model.
  • Evet full şarj oldu evi kendi kendine gezdi. Hatta en arka odada wifi çekmiyor oralarıda yaptı sonra geldi uygulamaya ekledi kendi kendine. Eksik alan olmadı. Evde hiç halım yok daha dogrusu kullanmıyorum. Şuanlık bir sorun yok.

    Bazı arkadaşlar mesaj atmışlar Anker ile karsılaştırma ile ilgili. Arkadaşlar Anker Eufy 11s ile bunun arasında dağlar kadar fark var.
    1. Bu cihaz heryeri görüyor algılıyır anker gibi saçma salan çarpmıyor.
    2. Malzeme kalitesi bunda çok çook yüksek.
    3.performans la kıyaslanmicak kadar fark var.
    4.uygulama desteği takip ayarlar vs var ankerde hiçbiri yok.
    5. Anker ile bunun arasında kalan arkadaşlar ben hepsiburadadan 1300 e almıştım bunu 2200 e aldım kesinlikle bundan alın veya s5. Ankere bulaşmayın.

    Anker kötülemiyorum ama o cihaz kafasına göre geziyor. Rasgele mantıkla gidiyor. Birçok kez pas geçiyor. Bunun uğramadıgı yer kalmadı. Detaylar ilerleyen süreçte paylaşıcam. S52 mide bekliyorum oda gelsin iyice farklar anlaşılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tekiz kullanıcısına yanıt
    S51 ya da s52 nin s5/s55 ten farkı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Yalnizca renk farki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S50-55 mağdurlarına gönderilen s52ler de gümrükten geçmiş

    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La ne var bunun içinde de bu kadar pahalı diye düşünenlere fikir versin
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü
    Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alıntıdır ... Başka bir platformda , bir arkadaş paylaştı. Bilgi amaclı paylaşıyorum.

    Xiaomi telefonumda Mi Home klonlayarak iki server için iki Mi Home olarak kullanıyorum. Roborock S50 robot Global sürümü için Türkiye (Avrupa) seçmek zorundayım. Türkiye serverı daha hızlı gibi geldi bana. Çin serverında kameralara bağlanmak bazen zaman alıyor. Türkiye severındada kamera bağlantısında sorun yaşadığım oldu fakat sanki biraz daha hızlı. Birde Mi Home pek sağ solu belli olmuyor bence. Bazen çok hızlı bazen adamı çıkdırtacak kadar yavaş. Geçen sene çok daha iyiydi Mi Home hatta 2 sene önce çok çok daha iyiydi. Xiaomi aşırı ürün sattı fakat serverları o kadar geliştirmedi bence. Gerçi her ürün aynı serverda değil, mesela DaFang kameralar Xaiomi ile alakası yok bambaşka bir firmanın serverında çalışıyorlar. Dieğr uygulamalar ile kıyaslacak olursak, Ewelink daha başarılı buluyorum açıkcası server konusunda. Hatta Smart Life da bence Mi Home'dan çok daha iyi. Tabi bu firmaların ürün gamları ve satış rakamları Mi Home ile yarışamaz. Mi Home daki ağırlık şu an için nerde çokluk orda ...luk diyebiliriz. Umarım düzelir.




  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.