3-4 haftadır 9s 128gb kullanıyorum bi sıkıntım olmadı şimdilik. Ben telefonu aldığımda kutudan çıkarır çıkarmaz miui 12 güncellemesi gelmişti önceki sürümü hiç kullanmadan yükledim. Daha önceden hiç Xiaomi tecrübem yoktu bu sürümlerden kodlardan falan hiç anlamıyorum malesef |
Ben telefonu almadan bi kılıf aldım. Yanında bu da geldi. Aldığımdan beri kullanıyorum , henüz sorun yaşamadım. |
Merhaba arkadaşlar, Mayıs 2020den beri 128GB Note9S kullanmaktayım. Telefonu modem olarak kullanıp PC den internete giriyorum fakat son iki gündür günlük veri sınırı aşıldı uyarısı ile veri akışını kesiyor. PC bağlı fakat sınırlı ibaresi nedeniyle veri akışı yok.Telefondaki günlük veri sınırını 15GB yaptım ama aynı sorunu yaşamaya devam ediyorum. Çözüm için vereceğiniz görüş ve öneriler için şimdiden teşekkürler. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eşim Mayıs 2020den beri kullanıyor. O günün şartlarında çok uyguna 128GB modeli Migros Sanal Marketten 2.599 ₺ almıştık. Kendime 9 pro almayı düşünüyorduk ama kısmet Mi Note 10 Lite almaktaymış. Bazen keşke o gün 2 adet alsaydık diye hayıflanıyorum. Bu süreçte beğenmediğin bir özelliği var mı? dersen
Genel olarak benim görüşüm Redmi Note 9 Pro'ya sırf 64MP kamera için fazla para vermeye değmez, Redmi Note 9 kullanmadım haksızlık yapmak istemem ama işlemci farkı nedeniyle Note 9S tercih edilir diye düşünüyorum. |
İnternet Paylaşımı menüsü altındaki Tek Seferlik Veri Sınırı kapalı hatta tek seferlik veri sınırını tarife miktarı olan 15GB olarak girdim, Veri Sınırı Aşıldığında Yalnızca bildir seçeneği seçili ama yine de veri akışını kesiyor bugün biraz daha kurcaladım aşağıdaki ayarlarıda kapalı ve en üst limite çıkardım umarım yine de veri akışını kesmez. SIM KArtlar & Mobil Ağlar menüsü altındaki Tarife Ayarla altındaki Veri Kullanım Uyarısı altındaki Günlük Veri Kullanım Limiti kapalı ve altındaki boyut sınırı yine 15GB Aşıldığında uyarı görüntüle seçeneği seçili |
Arkadaşlar merhabalar... Birkaç sitede karşılaştırdım ama kayda değer bişi bulamadım... 1. Note 9s ve Note 9 pro arasında fiyat farkını yaratan ne gibi bir fark var... O farka değer mi?? 2. Yurtdışından kayıtlı kullanan var mı aranizda ?? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1 ) Kamera 64 mp , 30 w hızlı şarj , ram farkı. Aradaki fark 300 liraya kadar olursa Pro tercih sebebidir. ( Kişisel görüşümdür) 2 ) Ben forumdan eski bir ustamızdan aldım 6/128. Sıfır , yurtdışı kayıtlı. Şu ana kadar bir problem yaşamadım. Şimdiye kadar niye almadım diye düşündüm hatta. Belki de eski model bir telefon kullandığım için bana öyle gelmiştir. Saygılar |
Yukarıdaki arkadaşın belirttiklerinin dışında bir de Pro modelinde NFC mevcut, S'lerde yok. |
Az önce 12 güncellemesi geldi. v12.0.1.0.QJWEUXM Mevcut Sürüm 11.0.4.0QJWEUXM Tüm modellere başladı sanırım , çünkü telefonum yurtdışı kayıtlı 6/128 Saygılar |
benim cihaza imei atılmamış güncelleme yaparsam imei atılır mı acaba ona göre güncellemek istiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
IMEI telefonun kilidiyle alakalı. Güncelleme ile ilgili değil bildiğim kadarıyla. Tam emin olmamakla birlikte , güncelleme yaptıktan sonra da atılır. @Extrem_06 Yine de ustasına sormakta fayda var :) |
EEU , RUSSİA, TURKEY Romlarına Mıuı 12 dağıtıldı bi global kaldı hala 11.0.11 ağustos yamasıyla duruyoruz bakalım inşallah en kısa sürede gelir |
Global cihazlarada MIUI 12 Dağıtıldı Hayırlı Olsun Kontrol edin |
İlk izlenimim cihaz gayet hızlanmış bug vs rastlamadım pil eskisi gibi duruyor gönül rahatlığıyla yüklenebilir bence |