Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.875
Cevap
119
Favori
133.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro dünya çapında ulaştığı yüksek satış rakamları ile dikkatleri üzerine çekmişti. Xiaomi Redmi Note 8 Pro ile yakaladığı bu başarıyı devam ettirmekte kararlı. Bu yüzden aylardır Redmi Note 9 Pro'nun üzerinde çalışan şirket, yeni Note 9 serisi için deyim yerindeyse ser verip sır vermiyordu. Fakat tüm bunlara rağmen Çin'den gelen bir sızıntı Redmi Note 9 Pro'nun tasarımı hakkında fikir sahibi olmamıza fazlasıyla yetti.


    Edit : 12.03.2020

    Redmi Note 9 Pro Max
    Sd 720G (8nm) işlemci
    6 / 8 Gb Ram
    64Gb / 128Gb Depolama
    5.020mah pil 33w hızlı şarj kutudan çıkıyor
    64mp + 8mp + 5mp + 2mp arka kamera kombinasyonu
    32mp ön kamera
    Parmak izi yanda
    3 farklı renk seçeneği...
    Ön ve arka GG5 kaplama
    6.67" full hd+ lcd ekran

    6/64 fiyat 200$




    //ilk başa gelecek burası

    Xiaomi Redmi Note 9 Pro
    Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

    Boyutlar:
    Yükseklik: 165,80 mm
    En : 76,7 mm
    Kalınlık : 8,80 mm
    Ağırlık: 209 g


    Renkler:
    Yeşil, Gri, Beyaz

    Ekran

    6.67" Dot Drop ekran ultra geniş görüş açısı sunar

    Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

    TÜV Rhineland sertifikalı 256 seviyeli ayarlanabilir okuma modu


    Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

    Ön ve Arkada Corning Gorilla Glass 5 ile daha az düşmeden kaynaklı ekran hasarı olasılığı

    Teknik Özellikler:
    Ekran: 6.67" 2400 x 1080 FHD+ HDR ekran
    Parklaklık: 1500nit (tip) Ön ve Arkada [ Kontrast: 1500: 1 (tip) NTSC:% 84 (tip) GO. 84.27 %
    Standart mod | Gün ışığı modu | Gece modu | Renk sıcaklık ayarı

    Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

    İşlemci:
    Qualcomm Snapdragon 720G sekiz çekirdekli profesyonel oyun işlemcisi AnTuTu v8 puanı: 274.596* *Xiaomi tarafından açıklanan resmi skor verisidir.

    Ram ve Depolama:
    6/64 - 6/128 ve 256GB hafıza kartını destekliyor.
    RAM: 6GB LPDDR4x 2133MHz çift kanallı
    ROM: 64GB / 128GB UFS2.1 flash depolama

    Batarya:

    Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]

    Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]
    5.020 mAh (30 watt hızlı şarj desteği)
    13 saate kadar oyun oynamayı
    33 saate kadar telefon görüşmesini
    147 saat müzik dinlenmesini öngörüyor.




    Kullanıcı yorumu için tıklayın.
    Cihazlaçekilen fotoğrafları görmek için tıklayın.

    Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebuchet55 -- 17 Haziran 2021; 9:8:9 >



  • Telefonu geçen hafta cuma akşam aldım sim kartı taktım açma tuşuna basınca fastboot geldi. Bekledim acaba böyle mi açılıyor diye değilmiş. İnternetten araştırdım ilk açılan telefonlarda bu ekran gelebiliyoruş. Bende tekrar kapattım telefonu. Açma tuşuna uzun süre bastım normal bir şekilde açıldı bu sefer. Daha sonradan hiç fastboot ekranı gelmedi telefona.


    1 haftalık izlenimlerimi paylaşayım.

    Artı yönler
    Kamerası çok çok iyi takılma sorunu yaşamadım fotoğraf çekerken.

    En çok sıkıntı çektiğim şey şarjdı benim önceki telefonum iphone 7'de. Günde 2 defa şarj ediyordum nerdeyse bunda 2 günde bir anca şarj ediyorum.

    Hızlı şarjını çok sevdim. Eğer şarjım çok az ise ve evden hızlı bir şekilde çıkmam gerekiyorsa hazırlanmaya başladığım zamanlarda -ki bu genelde sabah işe giderken oluyor- uyandığımda şarjım az ise eğer hazırlık aşamasında (traş olup giyinirken) şarja takıyorum 20 dakikada bayağı şarj olmuş olarak alıyorum ve günü çok rahat çıkartıyorum.

    Takılma donma kasma sorunu yaşamadım şimdiye kadar şükür ki en çok korktuğum konuydu. Daha önceden bir kaç Android telefonumda takılma donma kasma sorunu yaşadım ama şimdi bu telefonda sorun yaşamadım.

    Ekran boyutunun büyük olması benim için çok iyi oldu küçük telefondan sıkılmıştım artık. Samsung Note 1 kullandıktan sonra genelde küçük ekranlı telefonlar kullandım. Daha sonra büyük ekran olarak Samsung A8 2018 telefon kullandım ve yaklaşık 2 yıl iphone 7 kullandım. Ekranı yetiyordu ama bazen detaylara bakmak zor olabiliyordu.

    Kutunun içinden kılıf çıkması çok iyi. Xiaomi yıllardır bu geleneğinden vazgeçmedi tabi bunun da ama kısmı var onu da eksi yönlerinde söylerim.

    Parmak izi ve yüz tanıma ile kilit açma çok hızlı gerçekleşiyor. Bazen can sıkıcı derecede hızlı hemde Alışamayan birisi sürekli ekranı açar mesela ben. Saate bakmak için güç tuşuna basıyorum, bazen kaydettiğim parmak oluyor anında ekran açılıyor. Ekrana çift tıklama özelliğii unutuyorum alışkanlık olmayınca. Ancak bazen denk geldim tanımlamadığım parmakla bile açıldığı oldu ya da yüz tanıma aktif hemen algıladı da açıldı. Bu eksi yön sayılmaz açıkçası. Bu duruma alışamazsam yüz tanımayı kapatabilirim.

    Ses çıkışları çok iyi geliyor. Temiz ses alabiliyorum cihazdan. hem hoparlör hem de görüşme esnasında üst kulaklıktan. Önceki telefonumda görüşme sesi çok az geliyordu karşıdakini duymadan cevap vermişliğim vardır.

    Eksi yönleri

    Cihaz çok ağır buna kimse itiraz etmez sanırım. Tek elle kullandığınız zaman eğer ki telefon yüzüğü yoksa sağ veya sol serçe parmağınız bir müddet sonra ağrımaya başlayabilir.

    Ekranın üstüne uygulanmış koruyucu çok dandik. Geçen hafta cuma aldım telefonu sabahında ekran üstünde bir kaç çizik vardı cebimde durduğu için.

    Kutunun içinden kılıf çıkması çok iyi ancak kılıf yerine kulaklık koyulmasını tercih ederdim. Maliyeti düşürme politikası tabi bu ama aldığım her tefonda kılıf olup bunda olmamasını yadırgadım. Şimdi kablolu bir kulaklık araştırıyorum.

    Kamera çok dışarda olduğu için çizilir korkusu var bende açıkçası ama kılıfla çözülebiliyormuş bu da.




    1 haftalık kullanım durumum böyle. Kesinlikle pişman değilim iyi ki almışım diyorum. 1 2 haftalık bir araştırmayla karar verdim almaya. Önceden 9s almak istiyordum ama sorunlarını öğrenince bununla arasında çok fiyat farkı çok olmadığı için bu tercih ettim iyi ki de etmişim. Buna alternatif olarak Samsung A51 ve M31 düşündüm A51'i eledim onda da yazılımsal sorunlar olduğunu ve uzun zamandır çözülmediğini gördüm. M31 ile bunun arasında kaldım ve bir çok kişi bu cihazı önerdi. 3150 TL'ye aldım Turkcell'den. Benim aldığım gün HB 3330 yapmıştı telefonu şu anda 3049 TL Xiaomi TR garantilisi.
    Arkadaşlar merhaba , Redmi Note 9 Pro (joyeuse) telefonlar için bir Toolkit yaptım . Toolkit i iki ayrı bilgisayarda denedim bir sorunla karşılaşmadım .Sizlerin paylaşımına sunmak istiyorum hataları bildirirseniz düzeltmeye çalışırım . Elimde kendi kullandığım Redmi Note 9 pro telefon olduğu için buna uygun program yaptım ve deneme imkanım oldu başka telefonlar geçerse elime onlar ait seçenekleride eklerim .
    Bu toolkit ile
    USB sürücülerini yükleme ,
    bağlantınızı test etme,
    mi kilit açma,
    twrp /stock recovery yükleme,
    root yapma ,
    diag port açma,
    qpst yükleme ,
    qcn yedek alma -geri yükleme-
    edit yapma ,
    partion silme ve telefonunuzu reboot yapma işlemlerini yapabilirsiniz .
    İndirme linki aşağıdadır .
    Masaüstünüze indireceğiniz kurulum dosyası ile programı kurabilirsiniz .Programın nasıl kullanılacağı ile ilgili https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DpyKr5kpv-ig&q=EgQuLZpEGKuhl_sFIhkA8aeDS4-u4LhFpHsziVckPHHBiLOxqA6GMgFy adresindeki incelemeden yararlanabilirsiniz . Program yükleme sırasında Windows kişisel bilgisayarınızı korudu şeklinde bir uyarı vermekte bu uyarıyı ek bilgiye basıp yinede çalıştıra tıklayarak geçebilirsiniz . Password Redm_3570 https://drive.google.com/file/d/1fSmUSrA9893FrTooG7pkFXX6pPS3_50B/view?usp=sharing









  • Önlerden yerimiz alalım
  • Bu çıktıktan 6 ay sonra da note 10 pro gelir. Note 8 pro android 10 alamadan eskidi resmen muhteşem politika.
  • Malesef. Mi de çeşidi artırdı. Sabah akşam telefon çıkarıyor.
  • Note 8 pro almayı düşünürken vaz geçip bunu beklemeye başladım. Bakalım birliktelik olacak mı.😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,
    Mi note 10 pro Kasım 2019 da çıktı.

    Şimdi sıra redmi note 9 pro da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trebuchet55

    Merhaba,
    Mi note 10 pro Kasım 2019 da çıktı.

    Şimdi sıra redmi note 9 pro da
    Ben o mi note 10 pro'dan bahsetmiyorum hocam bu redmi serisinden bahsediyorum.
  • Bekliyoruz almayı düşündüğüm telefon gene IPS ekran gelecek Amoled olsa tadından yenmez
  • aynen artık redmi sersindede amoled ekran görmek istiyoruz
  • fairtail F kullanıcısına yanıt
    Keşke hem ıps hemde amoled seçeneği de olsa yada pro olan modeller amoled olsa.
  • Bir kamera led bu kadar mı çirkin gözükür, şunu sol üste dayamayı bir beceremediler..
  • Ekran amoled gibi. Arkada parmak izi yok yanda da yok olsa bir çukurluk görürdük.

    1 yıl arayla çıkarma politikası gütmeli artık Xiaomi. Her ne kadar işimize gelse de kirlilik oluşuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlrar yeni tel alacağım oppo önerdiler alsam mı?Şimiden teşekkürler
  • Ben de merakla bekleyenlerdenim. Teknik özellikler konusunda hiç sızıntı yok mu?

    Pro modelinin fiyatı hangi seviyede olur? Pro Max gibi bir model çıkar mı..
  • arka tasarım kötü..hiç sevmiyom şu kamera dizilimini..s20 de böyle
  • Şöyle bir video denk geldi ama ne kadar gerçekçi bilemeyiz.

    Ayrıca ürün için Pro Max ifadesi kullanılyor ve süper amoled ekran bekleniyor.

  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Hintli clickbaitçiler

    K30 a denk bir telefon çıkarmazlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne kadar doğru bilinmez ama snapdragon 730g ve 108 MP kamera ile gelebileceği söyleniyor ama muhtemelen videodaki gibi gelecektir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtail -- 9 Mart 2020; 15:31:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Bu pro max modeli olursa video doğru olabilir.Daha evvel max adında bir seri yoktu sanırım .7 inç diyorlar bunun ekran boyutuna ama şunu diyim böle bir tel gelirse fiyat bazında 4k dan aşa da çıkmaz.
  • telefon amoled ekranla gelmeyebilir Xiaomi yeni geliştirilen LCD ekranlardada parmak izi okuma teknolojisini bu telefonlar ile birlikte getirebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.