güvenilir satıcı öneriniz var mı? |
Yok hocam ben direkt tırcı bir arkadaşa aldırdım tiflisten.4 ayım bitti ikinci hatta taktım. |
tiflisten uyguna gelirse bende karadenizdeyim bir soruşturalım teşekkür ederim |
|
hocam note9s daha uygun olduğu için ona yöneldim sahibinden gibi sitelerde satılanlar için ne düşünürsünüz? |
|
uzak olduğum için bakabilme şansım yok hocam keşke olsaydı 😔 ilanlar gaziantep mardin urfa ve istanbulda ben karadenizdeyim istanbuldaki için bi arkadaşımı yollayabilirim en fazla bakalım bir çözüm bulmaya çalışacağımm çok teşekkür ederim kardeşim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tozlanma sorunu yeni serilerde hem 9s hem 9 pro icin düzeltildi. Eski bir seriye denk gelirseniz o sorunu yaşarsınız yeni serilerde yok bu problem. Eski serilerde kameraya a4 kağıt giriyor ahahaha ama yeni serilerde sorun giderildi haziran temmuzdan sonra üretilen cihazları almaya calısın |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O ışık çok küçük belki de yanıyor da siz farketmiyorsunuz. Karanlıkta denediniz mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bein connec te maç izlerken tam ekran yapınca kanal logosu ve skorboard gözükmüyor.diğer yayınlarda da aynı sorun var.kanal logoları yok oluyor.ekram tam ekran oluyor ama düzensiz bir şekilde.bir çözüm yada ayarı var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
birkaç gün önce note 9 pro aldım. daha elime ulaşmadı. az önce baktım poco x3 trendyolda 64 gb 3100 tl, 128 gb 3200 tl. sizce kutuyu açmadan iade edip poco x3 almaya değer mi? sanırım 120 hz ekran dışında olağanüstü bir fark yok. hangisi daha uzun ömürlü hangisi daha sorunsuz bilmiyorum. sizin düşünceleriniz neler? |
|