Eyvah eyvah bende bunlardan birini eşime almıştım :) |
Poco x3 e de aklım gitti bir ara ama hayırlısı bakalım |
Siparişi iptal edip poco x3 nfc 128gb aldım hocam hayırlısı artık. Note 9 pro da güzel cihaz üzmez |
|
Evet hocam öyleymiş. Poco burun farkıyla 1 tık daha iyi gibi geldi. Ama tasarıma da önem veren birisi için kesinlikle note 9 pro daha iyi bir seçenek. Poco kaba duruyor biraz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz istifa -- 25 Kasım 2020; 22:28:40 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten gelmesin. O güncellemeyle leş oldu telefon < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hepsiburada da gezerken size özel %5 sepet indirimi diye birşey çıktı fiyat 128GB versiyonu için 2980TL gibi bir fiyata inmişti. Alacak arkadaşlar sitede gezerek şansını denesinler. |
Kameranın toz alma ve telefonda ara ara donma/takılma sorunları hâlâ devam ediyor mu? |
Telefonu yeni kullanmaya başladığım için soruyorum belki de normali böyledir. Kilitleyince yukarıdaki bildirimlerin simgesi gidiyor ama kiliti açınca yukarıda tekrardan beliriyor . Önceleri dikkat etmedim hiç normali böyle mi? Aynı şey şebeke adı içinde geçerli örneğin kilitleyince turkcell yazıyor ama açınca gidiyor |
toz sorununu hiç yaşamadım, arayüzdeki kasmalar da miui 12 ile tamamen düzeldi. |
Güncelleme yapmamı önerir misiniz? Şarj konusunda akıcılık konusunda veya herhangi bir hata alıyor muyum? Ve şarj konusunda telefonu daha yeni yeni kullanuyorum yüzde kaça gelince şarj edeyim ve gece sabaha kadar şarj ediyorum ben gece yatarken bırakıyorum ondan sonra sabah alıyorum . Öyle mi yapayım yoksa yüzde yüz olunca çıkarayım mı* |
|
|
şarj konusunda miui 11e göre ilerleme veya azalma farketmedim. telefon oldukça akıcı. bataryayı 20'den aşağı indirmemeye doldururken de 90'dan yukarı çıkarmamaya çalışıyorum, bu şekilde daha sağlıklı. gece sabaha kadar takılı durması veya şarjdayken telefonun ağır yük altına sokulması bataryadan ufak ufak yer |
Hocam aynı sorun bende de var sordum ama bir cevap alamadım bildirimler kilit ekranında görünmüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordooMaavi -- 27 Kasım 2020; 18:48:14 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |