Aradan bayağı zaman geçti ama şu anda hiç sorun yaşamadım diyebilirim. Bazen kapattığımda açmak için tekrsr kapat tuşuna başmam gerekiyor ama onun dışında sorun yaşamadım hiç nerdeyse. Hızlı şarj özelliği çok iyi oluyor. Tam istediğim gibi telefon diyebilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
teşekkürler acaba alsam ben de kesin yaşar mıyım bu tür problemler hiç bilmiyorum |
teşekkürler. tr romu derken garantili cihaz değil mi ? yani dışarıdan getirilen garantisiz telefonlar değil galiba anladığım kadarıyla |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MIUI 12'de benim gördüğüm tek hata google chrome'da yazarken bazen yani belki iki üç günde 1 sefer chrome donuyor orta tuşa basınca yazılar birden ne yazıyorsam sdkhfksdjhfkjdshkf yazdıgım yere toplu sekilde pat diye geliyor ve chrome simge durumuna geciyor dogal olarak sonra chrome'u tekrar ekrana alıyorum. Çoğu adamın donma dediği $ey bu ama bu durum performans yüzünden değil ROM'da ki ufak bir bug'dan kaynaklanıyor. Sırf bu telefonda değil MIUI 12 kullanan tüm xiaomilerde var.. Elbette düzeltilecektir cok rahatsız ederse chrome yerine firefox kullanılır... Bunun dısında herhangi bir bug, kasma, performans düsüklügü mümkün değil. Geekbench'den 570 alan i$lemci 6 gb ramle nereye kasacak donacak akıl var mantık var.. 3000 tl'ye bu performansta bu kameraya sahip 6 gb ba$ka telefon var mı ondan haber versinler.. ha rom sorunluysa sen de o kadar ilgiliysen kasıyor masıyor cok biliyorsan, at rootu geç eu ya, geç pixele, geç evolution x e maksat cihazlara çamur atmak alttan alta baska markaların reklamını yapmak sizi kastetmedim tabii ki < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 23 Kasım 2020; 15:41:12 > |
Evet hocam çok haklısınız kesinlikle. Ben de 3030 liraya aldım ve fazlasıyla karşılıyor her ihtiyacımı. Herkes ihtiyacını belirleyip ona göre almalı her telefonu. Ve piyasadaki en iyi en performanslı telefonda bile hatalar çıkar eksikler çıkar. Samsung'un en büyük eksiği Avrupa'da exynos kullanması Apple'ın fahiş fiyatlar ve çok düşük batarya ömrü vs vs uzar gider. Fiyat performans oranı yapılacak olursa 9.5/10 alır kesinlikle. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben akıllı telefon kullanmaya Iphone'la ba$ladım. Aynı zamanda ipad tablet de alıyordum. Ne zaman iphone almamaya ba$ladım? 2017 yılından sonra.. 2017 yılında iphone'dan, o zamanın amiral telefonu olan, Xiaomi Mi5'e geçtigimde, i$te cihaz budur demistim.. Daha sonra onu satıp Huawei Mate 9 aldım ve daha da güzel bir android cihaza sahip oldum.. Kısacası o zamana kadar iphonela vakit kaybetmi$ oldugumu anladım.. Android'in sundugu özgürlükten ve kullanım zevkinden bir daha vazgeçemedim.. Belki konu dağılacak ama, Iphone cihazların i$lemcileri daha önce ba$ka konuda da yazmıstım, Androiddeki i$lemcilere göre çok üstündür.. Apple i$lemciler, deli gibi performanslıdır, son çıkan iphonelar her zaman, Android amiralleri i$lemci performansı olarak, ikiye çarparlar, fakat IOS'u Android'e kesinlikle tercih etmem. Daha stabil ve hızlı olmasına rağmen, IOS kullanmam... Bir i$letim sisteminde, güvenli olacak diye her türlü kısıtlamaya gider, programları dahi sandbox'da çalıştırır, programların dosya sistemine eri$mesine dahi izin vermezsen, o i$letim sistemi, tabii ki güvenli ve stabil olacaktır.. Fakat bu bana göre değil benim bu denli güvenliğe stabiliteye ihtiyacım yok ve bunun karsılıgında tonla $eyden feragat edemem.. Ayrıca Redmi ve Xiaomi gibi fiyat performans telefonları tatmin ediciyken apple cihazlara, alana saygı duyarım kendi secimidir ama $ahsen ben para vermem üstelik ekonomisi artık bitmi$ olan bir ülkede, rezil vergiler ve rezil fiyatlarla o paraları hiç vermem.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 23 Kasım 2020; 17:12:45 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aldığınız hatayı alan biri vardı hatırlamaya çalışıyorum. Karanlık mod ile ilgiliydi. Bir şey yaptırdı başka bir üye düzeldi ss alırken karanlık çıkması. Bulunca döneceğim. |
iPhone konusunda size hak veriyorum. Neden iPhone diye sorunca "E ama güvenli" denmesi kadar komik bir şey yok... Telefonu elletme, hiç bir şeyine müdahele ettirme. Her yer kapalı. Pc ye bağlamak, dosya aktarmak, bluetooth ile başka telefonlara bağlanmak vs... Bunlar Android gibi değil. Koklatıp koklatıp çekiyorlar resmen. Sonra çok güvenliyiz. E bir zahmet güvenli olun.!.. |
Çöüzümü buldum...
|
Telefonda aşağı kaydırmaya çalışırken bazen dokunduğum yere tıklıyor. Örneğin twitterda aşağı kaydırmaya çalışıyorum, kaydırma hareketine başladığım noktadaki şeye tıklıyor ve o tweeti açıyor. Sadece twitter değil kaydırma hareketiyle kullandığım uygulama ve sitelerde bu problemi yaşıyorum. Ekran filmindendir dedim ama çıkartmama rağmen sorun devam etti. Kullanıma engel değil ama bir yerden sonra can sıkıcı oluyor. Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? |
Sonuç nedir? |
Bu cihazdan önce hiç xiaomi telefon kullanmıs mıydınız? Eğer kullanmadıysanız, ekran dokunmatik hassasiyetine alı$amamıs olabilirsiniz diye düşünüyorum. Xiaomi telefonların dokunmatik hassasiyeti cok yüksektir ve bu alısınca cok güzel bir seydir baska bir telefondan gectiyseniz bu yüzden olabilir bir süre sonra alısırsınız ve o tıklamayı yapmazsınız eğer daha önce ba$ka xiaomi kullandıysanız ve onda olmadıysa ancak o zaman ekranda sorun olabilir diye düşünürüm < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 24 Kasım 2020; 10:31:36 > |