< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Amazonun kendisinden almıştım., Xaomi garantili. Demek ki bunlar da global rom lu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar merhaba. Telefon ihtiyacım var ve redmi note 9 pro almak istiyorum fakat fiyatlar çok yüksek. Malum sarı sitede ilanları gördüm. 128 gg ve 6 gb ramli modeller ortalama 2100 gibi satılıyor. Bu cihazlar orijinal midir? Herhangi bir sorun yaşar mıyım ve bir de indian ve global sürüm belirtmişler . Bunların farkı nedir? Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. |
kurulum sonrası format attınız mı? ben kurdum ardından format attım sıfır sorunla kullanıyorum. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
MIUI 12 çok önce gelmişti. Miui 12 yi yükleeikten sonra temiz kurulum yaptım formatladım. bana en 2 3 gün önce 300 MB lik bir güncelleme daha geldi o güncelleme den sonra kötüleşti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Wifi kopma bağlanmama az çekme sorunu yani genel olarak wifi da problem var mı telefonda? kullananlar yardımcı olursa sevinirim |
4 ay oldu bir kere kopmadı. TR romu |
Realme pazarlama müdürü müsün? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 23 Kasım 2020; 9:45:37 > |
Onlar kaçak telefonlar. Garantisiz. İmei atıp kullanmanız gerekmekte. |
Karanlık mod açık mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende var, wifi den düşüyor bazen. 5 Ghz veya 2.4 Ghz farketmiyor. WhatsApp görüntülü konuşma yaparken karşı taraf yine gitti yine gitti diyor. YouTube'da video izlerken ağa yeniden bağlanıldı yazısı çıkıyor. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yine gitti yine gitti diyor demek |
Realme alalım diye mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 23 Kasım 2020; 10:32:16 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |