çok yazdım bugün foruma ama bir sorunum daha var. Bildirim geldiğinde ekran açılıyor. Ama bildirim ya da mesaj gelince ekranın açılmasını istemiyorum. Ekranı ben açtığımda bildirimleri görmek istiyorum. Bunu nereden değiştirebilirim. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
rootsuz olmaz olsa da saglam olmaz rootsuzken kaydin duserse cihazin tablet olabilir root istemiyorsan garantili sart < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 20 Kasım 2020; 8:9:19 > |
Daha önce hiç garantisiz telefon almadım bu işler nasıl oluyor sıkıntıları neler bilgi verebilecek var mı ilerde sorun çıkarır mı? normalde bataryası için samsung m21 düşünüyordum ama note 9 pro hem performans olarak hem kamera olarak daha iyi gibi geldi bataryası da hiç fena değil sanki. bir de kaç saat ekran süresi alıyorsunuz %25-%35 arası parlaklıkta wifi açık şekilde youtube - film dizi - ufak tefek oyunlar (clash of clans, clash royale tarzı) 12-13 saat ekran süresi alabilir miyim. teşekkürler |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
olmaz hocam.. kendim 12 yüklü telefona attım imei .. sorun yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cihaz twrp yüklenecek sonra root yapılıp imei işlemi yapılacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Telefonun tam şarjdan sonra 3.günü ama toplam ekran süresini göremiyorum.sizin dediğiniz gibi yapayım dedim ama beceremedik sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kulaklikdan ne yazikki ses az geliyor ama sağlık açısından yüksek ses iyi değil bunu bizzat yaşadım kbb de soluğu alırsınız şimdi farketmezsiniz belki ilerde çıkar etkidi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TR romuna geliyor o güncelleme sizin ki muhtemelen Global rom < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |