Hocam format atınca sürüm ilk aldığımız ayarlara dönmez mi . Birde bende imei atılı o da giderse yandik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Guncelledim gitmedi ama format atmadım hiç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Teşekkür ederim hocam deniyecem bakalım normale dönecek mi. son 2 güncellemede bozuldu bu otomatik parlaklık. önce iyiydi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 3 Kasım 2020; 13:41:0 > |
Bende de aynı ve normal bir durum. |
Kaça sattınız cihazı? |
Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyun oynamam. Sıradan bir kullanıcıyım. Telefon görüşmeleri, mesajlarşma, whatsapp, twitter, instagram, youtube, film, dizi vs... Şu an şarjdan çıkarmamın üzerinden 25,5 saat geçti. Bataryam %52 ve 6.5 saat ekran sürem var. |
Bu rom bizim telefon için var mı ki? |
Maşallah hocam benimde 1 günü çok rahat çıkarıyor ama ben sizin aksinize oyun oynadığım için çabuk bitiyor :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 yıldır kullandığım nokia 8 den memnunum aslında ama sıkıldığım için buna geçeyim diyorum. pişman edermi yada al-sat uğraşmaya değermi? herhangi kronik sorunu vs varmı bildiğiniz? kullanım genelde sosyal medya, tuvalette arada yarış oyunu fln :) |
Aslında sadece Mediatek işlemci olmasıyla alakalı değil Mediatek işlemcili cihazlara imei atma yöntemiyle alakalı bir durum.Aldığım yeni bir bilgiye göre Redmi Note 9 larda Miui 11 den Miui 12 ye güncelleyince imei uçuyormuş.O cihazda da Mediatek var.Sıfırlayınca gitmiyor tabi imei.Ama tabi onların imei atma yolu daha farklı bootloader kilidinin bile açılmasına gerek duymuyorlar.Note 8 pro nun yedek dosyalarıyla işlem yapılıyor o cihaza.Engineering romu olupda Redmi Note 8 pro gibi imei atılan cihazların imeisi uçmuyor diyelim.İleride nasıl cihazlar çıkar nasıl yöntemlerle imei atılır bilemiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin3322 -- 4 Kasım 2020; 23:29:5 > |
Musiat Zaman da yapicam farkları paylasicam hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |