< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Her gün ortalama 1.5 saat oyun oynuyorum + olarak internette geziniyorum. 3 günde bir şarj ediyorum telefonu. |
Bunu kurmanız gerekiyor https://dosya.co/eempy7hzhl7w/MIUI_Launcher_Alpha_V4.21.0.2425-10261728.apk.html < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mesaj uygulamasını verileri temizleyip denediniz mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onu denemedim ama az önce yazdıktan sonra tekrar kontrol ettim ayarları, yüksek olarak seçtim önem derecesini. Düzeldi. Teşekkürler cevap için.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
wifi + gps + mobil veri + bluetooth hepsi açık olmamalı ihtiyac halinde kullan (eğer sende öyleyse ) Bütün uygulamaların bildirimleri sürekli açık olabilir. Ben de 3 günde bir şarj ediyorum oyunla işim olmaz, küçük ekranda gözlere yazık. sosyal medya, mesajlajma falan var Bir de kısa süreli bilgi alma amaçlı google. |
Nasıl yaptınız aynı sikinti bende de var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mesajlar ayarlar bildirimler varsayılan altında gelen mesajlar orada önemlilik var onu yüksek yaptım düzeldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kullandigin romdan bir sikayetin yoksa, guncelleme yapmayabilirsin. Onu sen kendin bilirsin ama kullandigin surumden mesela cok memnunsan, surum de cok eski degilse guncelleme yapmayabilirsin. Guncelleme istedigin zaman, tekrar aktif edersin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayarlar-Ek ayarlar-Tam ekran görünüm. Tam ekran göstergesini gizle yazıyor onun tikini açın gider |
Android sisteminin bataryayı çok yemesi normal midir? En başta o var daha sonra uygulamalar geliyor |
Jack problemi yaşayan var mı? Kulaklığı algılamıyor telefon yabancı forumlarda da var aynı soruna denk gelen ama çözüm bulamadım donanımdan mı yoksa başka bir şeyden mi? |
Teşekkürler düzeldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |