Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.498
Cevap
246
Favori
1.097.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 35fatih 3 kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun bende de oldu guncellemeden sonra. Cozum icin yapmaniz gereken sey, otomatik parlakligi kapali duruma getirin. Telefona restart atin, sonra otomatik parlakligi etkin hale getirin bir daha sorunla karsilasmamaniz gerekir. Iyi gunler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    2 gündür vowifi özelliğini kullanıyorum. Telefonların çekmediği ama wifinin olduğu evde, köyde, bodrum kat gibi yerler için çok güzel bir özellik.

    Ancak batarya konusunda, çok hızlı şarjı bitiriyor. Bilginiz olsun.

    Hattım; Turkcell

    #vowifi, "redmi note 8 pro vowifi"
  • Her konuya yazıyorum belki sürekli soran olmaz

    Arkadaş her marka model, batarya kapasitesi 3000 mah ta olsa 6000 mah ta olsa her ana konuda bıktık yahu bu ekran süresi batarya performansı sorularından hangi konuya girsek aynı sorular aynı muhabbetler bu kadar saçma sapan sorular olur mu

    Adam telefonu daha yeni almış 1 kere şarj etmiş hatta daha sarj etmeden kutudan çıktığı haldeki batarya performansını soran var niye çabuk bitiyor diye

    Yıllardir öğrenemedi kimse, herkesin kullanım senaryosu farklıdır ama ısrarla herkes aynı batarya performansını bekliyor sidik yarışına giriyor.

    Bütün markalar yazılımlardan şu batarya kullanim süresi pil performansı ekran süresini vs silseler, batarya yuzdesiden başka bir bilgi olmasa da kurtulsak artık şu batarya muhabbetlerinden, bütün forum aynı sorular aynı konu ile dolu gina geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egemen0807 kullanıcısına yanıt
    Bu batarya işi galiba telefondaki panel ile ilgiliymiş hocam. Birden fsrklı panel kullanılmış bu modellerde işte bu yüzden herkes aynı süreyi alamıyor diye düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    şarj konusu tamamen telefondaki panelle alakalı hocam benim telefonda öyle bir sorun yok mesela şarjı çok iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim şarjım iyi gidiyor tek sorun bu resimlerde galeride üstü çizgili çizgili gözüküyor resime tıklayinca bir sıkıntı yok. Farklı Bi galeri uygulamasındada görünmüyor. Yazılımla düzeltilir herhalde pekte sorun etmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erdenx E kullanıcısına yanıt
    İndirime girmişti ben aldım devam ediyorsa değerlendirebilirsiniz. 28 lirada 8 liraya düşmüş.
  • Batarya konusuna açıklık getirirsek Redmi Note 8 Pro bundan 7 ay önce GSM Arena batarya testinde TOP 20 listesinde 13-14. sıradaymış fakat P40 ve 9S gibi birçok yeni modellerinde çıkmasının etkisiyle 23. sıraya gerilemiş. Batarya performansı testleri durumu bu şekilde düşünmek lazım kıyaslama ve şartlar zaman geçtikçe değişebiliyor sabit kalmıyor. Maalesef her telefon için durum böyledir. Telefonu 7-8 ay önceki durumuna göre kıyaslamak ve ilk günlerindeki performansı beklemek yanlış olur batarya ömrü azaldıkça belli bir miktar batarya verimliliğin azalması normaldir.https://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=9812#show Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 7 Haziran 2020; 1:10:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaşlar oyun oynamazsak what'sapp ve instagram ile tam şarj ne kadar sürüyo

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Msj lardaki linklere tıklanmıyor sorunu yaşayan var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardcn000 kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğiniz durumlarda benim şarjım 2 gün gidiyor. Ama Instagram ve WhatsApp ta ne kadar vakit geçirdiğin önemli. Ben 3 4 saat vakit geçiriyorum toplamda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ukilavuz

    Msj lardaki linklere tıklanmıyor sorunu yaşayan var mı?
    Aynı durum bende de var. Dün farkettim bende herhangi bir ayar değişikliği de yapmadım. Güncellemeden sonra oldu herhalde.
  • silici4190 kullanıcısına yanıt
    doğru hocam. android 10 özelliği olduğunu okudum ama emin değilim. Mesajlardaki linklere telefonlara vs tıklanmıyor
  • Telefonda ikinci alanı aktif olarak kullanıyorum, aynı oyunu hem ilk alanda hemde ikinci alanda farklı hesaplar ile oynuyorum (age of myth genesis), güncellemeden önce sıkıntı yoktu güncellemeden sonra ikinci alanda oyunu açıyorum oyun yüklenme yerinde duruyor hep yükleniyor gözüküyor (donmuyor) bu sorunu yaşayan var mı benden başka
  • onurmx kullanıcısına yanıt
    Sağol reyiz oldu gibi teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yurt dışı 0 redmi note 8 aldım. Ama arama konusunda sıkıntı yaşıyorum. Bazen 20 dk görüşme gerçekleştiriyorum sıkıntı yok ama bazen 2-3 dakikalık bir görüşmede karşı tarafın sesini çok net bir şekilde alabiliyor olmama rağmen, karşı taraf benim sesimi alamıyor ve görüşme kapanıyor. Bu her aramada olmuyor ama çoğunda oluyor diyebilirim, nasıl çözeceğiz bu durumu?
  • Siyah silikon kılıf aldım dün. Bugün farkettim siyah pazar poşeti gibi acı bir plastik kokusu var. İade de edemiyorum adres uzak. Bu kokuyu giderecek tavsiyeniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurmx kullanıcısına yanıt
    Eyvallah reis otomatik parlaklığı dediğin gibi yapınca düzelttim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilif önerisi alabilir miyim kaba olmayacak şekilde bir tane aldım regor kapak mı ne kocaman oldu telefon taşınmiyor. İçinden çıkan kılıfta bir süre sonra telefonu tutarken elde kayma yapıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knight-Rider

    Siyah silikon kılıf aldım dün. Bugün farkettim siyah pazar poşeti gibi acı bir plastik kokusu var. İade de edemiyorum adres uzak. Bu kokuyu giderecek tavsiyeniz var mı?
    Bende telefonu kullananlara telefonun nasıl olduğunu sormak için gelmiştim ama kılıf için kendi tecrübemi aktarayım eğer yıkamadıysanız kılıfı sabun ya da deterjan ile yıkamayı deneyin ben yeni aldığım kılıfta bu işlemi yapıyorum koku vs. kalmıyor (Redmi 8 kullanıyorum ama telefonu değiştirmeyi de düşünüyorum Note 8 pro ile Mi 9 Lite arasında kaldım 8 pro kullananlar deneyimlerini yazabilir mi?)
  • 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.