Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.497
Cevap
246
Favori
1.096.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: __nikolaus__

    Görüşelim abi en kısa zamanda.

    Asus Rog 2 var bendede oyun odaklı aldım , note 8 pro nun kamerası düz oneplus 7 ye göre nasıl sence ?
    Ben bu gün satın aldım ama henüz kargoya vermediler son anda kayıt probleminide halledip öyle gönderin dedim. Şimdiye kadar hep iyi kameralı telefonlara heves ettim ama sonuçta çok fotoğraf çekmediğimi anlayınca niye bu kadar para bağlıyorum dedim ve redmiye yöneldim ama biliyorsun bu hastalık tedavi olmayınca ne olacağı belli olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isimsiz55_55

    Merhabalar Atakumdamısın hocam bende bugün öğlen Samsun yeşilyurt migros'da gördüm ama demekki yanlış görmüşüm fiyatı galiba

    Alıntıları Göster
    Evet atakum mimarsinandayım.ben internetten bakınca gördüm,belki mağazalarda vardır ama enazından üçdört yüz lira farklıdır sanırım. Ama bir ayda fiatı düşecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence bu telefona 2500-2600 TL fazla bir rakam değil yanlış anlamayın ama gidip Galaxy A50'ye gözü kapalı bu parayı veren adam böyle özellikli bir cihaz için nerdeyse kuruş hesabı yapar hale gelmesi komik bir durum. Genel konuşuyorum bence yanlış. Hatta A70'de bile olmayan veya olup da daha üstün özellikleri olan bir cihaz Note 8 Pro lütfen telefonun değerini bu kadar da düşürmeyin rica ediyorum uygun fiyata almak ayrı konu ölücülük yapmak başka bir şey konuştuğumuz yeni bir cihaz değil Redmi'nin 8. nesil cihazı olarak biraz saygıyı hakediyor. Piyasa böyle herseyin bir ederi var bana göre de vergiler vs. S10e ve P30 lite gereksiz pahalı mesela ama P30 lite 2000 lira S10e 3000 lira olsun demiyorum mesela bu kadar söylenmiyorum. Türkiye gerçeği böyle beğenmiyorsanız ölücülük yapmak yerine içinize siniyorda veya imkânınız yoksa çakma IMEI ile kullanırsınız. Neredeyse böyle özellikli bir cihaz 1500 lira olsun diyecek kadar düşüncesiz konuşanlar var. Yurtdışında olabilir ama burası Türkiye keza Apple fiyatları belli. Umarım anlatabilmişimdir. Emeğe ve teknolojiye biraz saygı lütfen. Sürekli fiyatlardan şikayetçi olan arkadaşlar gitsin fiyatı biraz düşerse Note 8 alsın herkes de Pro sürümü alıp kullanacak diye bir kural yok ayrıca. Beğenmeyen gitsin aynı fiyata A30s satılıyor onu da alabilir bilmem anlatabildim mi? Tamam para kolay kazanılmıyor ama hiç hoş değil artık şu ölücü zihniyetten vazgeçin lütfen. Cahil ve komik duruma düşüyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 9 Ekim 2019; 19:27:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Link paylaşır mısınız?
    Bende redmi note 8 düşünüyordum ama fiyatına göre redmi note 8 pro da düşünebilirim. Xioami Turkiye bugün instagramdan snap paylaştı Bakalım fiyatlar nasıl olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat_4161

    Link paylaşır mısınız?
    Bende redmi note 8 düşünüyordum ama fiyatına göre redmi note 8 pro da düşünebilirim. Xioami Turkiye bugün instagramdan snap paylaştı Bakalım fiyatlar nasıl olacak.
    Benim gibi tek sim kayıtlı yani imei klonlama yurtdışı 128 gb.lık 8 proyu 2150 liraya almak istersen adres verebilirim.şu anda garantili diye satilanlar ithalatcı garantili.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xsw X kullanıcısına yanıt
    Sana tamamen hak veriyorum samsung A50 çıkınca yeni nesil diye 2500 lira verip aldım bir hafta dayanamadım 2050 liraya sattım. Note 7 kullanıyordum satp bunu aldım gerçi henüz elime gelmedi ama note 7 bile A50 den daha iyi tek kusurları bildirim sıkıntısı idi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten bu özelliklerde bir cihaz 2000 TL altında giriş yapmaz. Pro için diyorum. Gümrük vergisi, KDV, ÖTV, kaydı vs. ithalatçı karı, mağaza karı ve nakliyesi bunları da üzerine koyunca fiyatın zaten bu seviyelere gelmesi normaldir. Fiyatlar oturduktan sonra talep doğrultusunda ürün çoğaldıkça kampanya mutlaka olur. Bakalım 15 Ekim'de Xiaomi TR ne fiyat belirleyecek önemli olan bu. Ona göre de zaten ithalatçı garantili fiyatı da şekillenir. Fazla da olabilir aynı seviyelerde de ama düşük olacağını pek sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]




  • Cihazda widevine L1 var mı acaba ? Google playden drminfo yükleyerek bakabilirsiniz , L1 Netflixde 1080P izlemenizi sağlar , L3 se en fazla 540P.
  • Yalnız çok tanımasak da Mediatek G90T işlemci baya hızlı çalışıyor arkadaşlar telefonda en ufak bir takılma yok fazla oyun oynayan biri olmadığım için oyun performansı nasıl bilmiyorum yükleyip denemedim. Zaten yakında oyun test videoları gelir. Telefonu eline alan herkes aynı şeyi söylüyor. "Hızlıymış" Hatta bazı sitelerde Helio G90T'nin Snapdragon 845'e yakın performanslar sergilediği bile konuşuluyor.

    Antutu Paunlarına çok fazla güvenmek yanlış olur yine de performans açısından bir fikir veriyor.
    Bu durumda Note 8T 730G ile gelse bile işlemci performansı Note 8 Pro'nun gerisinde kalabilir.
    Fakat G90T 12nm olduğu için 730G karşısında çok verimli olmayacağı söyleniyor.
    730G oyun için daha iyi optimize edildiği için G90T'nin rakibi olacağı söyleniyor.
    Sonuçta 730G 8nm işlemci olduğu için daha verimli çalışacağı ihtimal dahilinde.
    Yalnız Note 8'deki 665'in Anutu puanlarının düşük gelmesi biraz can sıkıcı.
    Gerçi 665'in Anututu puanlaması değişkenlik gösteriyor 142K 147K gibi
    Snapdragon 665 ise muhtemelen biraz daha optimizasyona ihtiyaç duyuyor.
    Hatta test sonuçlarında 660'ın gerisinde kalıyor.
    Ayrıca 675'li Galaxy A70'de 200.000 puanın altına kalıyor.

    Helio G90T - 283.333 mi.com (Resmi)
    Snapdragon730G - 222.538

    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]




  • Oppo K5 hakkında ne düşünüyorsunuz peki yeni tanıtıldı neredeyse Xiaomi redmi note 8 pro ile aynı özelliklere sahip ve işlemciside snapdragon 730G ekrandan parmak izi okuma özelliği de var en ucuz versiyonu 265 dolar
  • Note 8 Pro'dan farkı FullHD+ AMOLED ekran 32MP ön kamera Ekrana gömülü parmak izi okuyucu ve 30W VOOC 4.0 hızlı şarj gibi özellikleri mevcut.

    Bu özellikleri ile 730G'li gelmesi beklenen Note 8T'ye rakip olacak gibi görünüyor tabi böyle alternatif cihazlar olması güzel.
    64MP Samsung ISOCELL Bright GW1 Sensör orta-üst segmentte popüler olacak gibi Oppo'da kullandığına göre diğer firmalarda yavaş yavaş bu sensöre geçebilir.
    Samsung bu sensörü teknik olarak daha da geliştirirse yazılım vs. güncelleme çok iyi sonuçlar alınabilir gibi geliyor bana bizim içinde iyi olur.

    Son olarak işlemci performansı olarak fikir vermesi açısından

    Oppo K5 6GB/128GB Anututu Skoru: 214.748
    https://www.kimovil.com/en/oppo-k5/antutu

    Geekbench Testi Sonuçları

    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]




  • Bu arada kırılmaz koruyucu (temperli) cam henüz yok gibi internette fiyatları 15-26 TL arası değişiyor. Kılıflar da yavaş yavaş çıkmaya başlamış internette 25-50 TL arasında değişiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isimsiz55_55

    Oppo K5 hakkında ne düşünüyorsunuz peki yeni tanıtıldı neredeyse Xiaomi redmi note 8 pro ile aynı özelliklere sahip ve işlemciside snapdragon 730G ekrandan parmak izi okuma özelliği de var en ucuz versiyonu 265 dolar
    İki cihaz arasında kalsam mutlak Oppo'yu tercih ederdim fakat bu cihaz satışa ne zaman çıkacak ülkemizde belli değil. Oppo her cihazı bize getirmiyor maalesef. Aslında dediğiniz gibi tam kafa kafaya yarışabilecek iki telefon. Aynı anda satışa çıksa rekabet olur ve bizlerin işine gelir diye düşünüyorum.
  • Mi 9T ile Note 8 pro arasında kaldım en önemli kriterlerim fotiğraf kalitesi ve pil ömrü. Siz olsanız hangi ürünü seçersiniz? Mi 9T den daha kaliteli fotoğraflar çekiyormu sizce ? Youtubedaki bazı yabancı incelemelerde Note 8 pro nun googlecam desteklemediğinden bahsediyorlar. Bu destek bir süre sonra gelecekmi sizce? Yada note 8 alanlar varsa googlecam yüklemeyi denedilermi? Özellikle karanlık ortamlardaki fotoğraflarda googlecam çok iyi sonuçlar veriyor çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pil ve fotoğraf önemli ise kesinlikle note 8 pro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi Note 8 Pro ile çekildi Özdilek AVM İstanbul Levent

    64MP Ultra HD Mod

    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.