Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.237
Cevap
129
Favori
557.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar internette bir kaç video izledim Asphalt 9 olsun diğer oyunlar olsun aşırı bir kasma mevcut sebebi nedir redmi note 7 de böyle kasmalar yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son gelen güvenlik güncellemesinden sonra ana ekranı sola kaydırırken takılma yapıyor, aynı durum miui 11 note 7 de de var, çözümü var mıdır acaba
  • n11 de incehesap var.Hiç olmazsa bilinen bir site.mi8 liteyi oradan almıştım.Alırsam yine önceliğim incehesap olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 2 Kasım 2019; 13:1:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Mi a3 1600 e düşmüşken note 8 alası gelmiyor insanın
    Redmi note 8 şuan 1700 lira oldu.
  • atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    Cihaz desteklenmiyor diyedir. Mesela pubg yi açıyorsun orta ayarda orta fps te açıyor. Oysa git galaxy a50 de aç aşırı fps i yüksek ayarlarda bile destekliyor. Zamanla düzelir herhalde. Sırf bu yüzden paraya kıyıp mi 9 lite veya note 8 pro almak lazım belkide. Zaten note 8 in beyaz rengi kalmamış hiçbir satıcıda. Koskoca n11 de almaya değer 2-3 satıcı var bence çok az.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Kasım 2019; 16:9:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu pubg meselesi çok konuşuluyor. telefon hd'de açmamıyor diye eleştiriliyor. halbuki mesele hd'de açması değil kaç fps verdiği. yoksa gfx tool yükledikten sonra istediğin ayarda aç sorun değil. ben de bu telefonu almayı planladığımdan merak edip araştırdım ve bu telefonun pubg'de sanılanın aksine remi note 7 ve a50'den farkı olmadığını gördüm. yüksek ayar isteyenler için hdr+1080p+60fps ayarlardaki sonuçlar.

    redmi note 8 içerde ortalama 24, dış mekanda 20 fps 41 derece - ayrıca diğer iki telefon gibi ani fps dalgalanmaları yapmıyor.
    redmi note 7 içerde ortalama 27, dış mekanda 21 fps 45 derece
    galaxy a50 içerde ortalama 20, dış mekanda 19 fps 41 derece


    redmi note 7 vs a50

    redmi note 8


    bunlarla birlikte oyun için telefon alacaklar, aynı fiyata bu 3 telefon yerine gidip realme 3 pro alsın. realme'nin sahip olduğu sd710'daki gpu bunlardakinden %60 civarında daha iyi.

    redmi note 7 vs realme 3 pro antutu score


    bu telefon, pil peformansı, geniş ve makro çekim kamerası gibi özellikleri için alınır. bir de benim için önemli olan speaker kalitesi, realme'den daha iyi diyorlar. ayrıca kızılötesi ile kumanda özelliğini de seviyorum :) nedense xiaomi dışında kimse bu özelliği telefonlarına koymuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 2 Kasım 2019; 16:27:11 >




  • Gfx tool ile limitleri kaldırabiliyorsun ama tabi ban yeme durumları olur mu bilemiyorum. Onun haricinde snapdragon 665 zaten güçlü bir işlemci değil. Kaç yıllık snapdragon 660 ın devam versiyonu hatta işlemci hızı daha da düşürülmüş. Bu fiyat segmentinde maalesef xiaomiye alternatif yok.

    @Fire.Sword
    Oyun performansı low orta ayarlar için ideal. Snapdragon 710 gpu tarafında çok daha iyi tabi. Note 8 e alternatif nokia 8 var ama o çok kalın çerçeveleriyle alınmaz :) Huaweinin kirin 810 lu telefonları gelseydi kirin 810 baya güçlü antutuda 300k ları görüyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Kasım 2019; 18:6:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon ile USB ile internet paylaşımı yapıp aktif olarak indirme yapıyorum genellikle.

    Şu an kullandığım telefon alev gibi oluyor yarım saatlik indirmeden sonra.

    Telefonu değiştirmek var aklımda. Konudaki arkadaşlar sizin telefonla böyle bir şey yaşar mıyım? Telefondan interneti paylaşıp yoğun kullanım yapan varsa aranızda yorumunuzu bekliyorum.
  • Arkadaşlar, cihazın ekranı kilitliylen bildirimler ekrana düşmüyor. Birde telefonla mesela bir uygulamadayken, diğer uygulamadan gelen bildirimler iphone’da olduğu gibi üstte gösterilmiyor. Nasıl düzeltebilirim ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elinde veya erişim imkanı olupta Note7 ile resim çekme renk dolgunluğunu kıyaslayabilen oldu mu ?
    Note 7 model ve yazılım olarak oturmuş bir telefon gözüyle baktığımda testi yapan kişilere göre daha iyi sonuç veriyor.
    Note 8 yeni model olmasına rağmen resim kalitesi olarak daha mı iyi yoksa normal mi ?
    Youtube üzerindeki test yapanların hepsinde farklı sonuç var...
  • arkadaşlar bu telefonda dahili amfi var mı kulaklık için mi 9t yi o yüzden beğeniyorum eğer varsa o kadar para vermeye gerek yok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar n11 den 11.11 de almayı düşünüyorum daha önce redmi note 5 kullanıyordum xiaomiyi seviyorum o yüzden bu telefonu düşünüyorum birde realme 3 pro kafamı kurcalıyor.ne dersiniz? Redmi note 8 i de kullanan arkadaşlar kamera,batarya,genel kullanım olarak memnunlar mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 11.11 de veya Black friday günü almak istiyorum 1500e mal edebilirsek iyi olur gerçi G7 den sonra tatmin eder inşallah nfs ve kablosuz şarj desteğinin olmaması üzdü beni v30 plus alacaktım artık LG nin pilinden bıktım günde 2 kere şarj etmek istemiyorum artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altı üstü bir telefon alıp kullanacağız ama 100 lira indirim için haftalarca sayfa sayfa gezip her yeri araştırıyoruz. Harcadığımız zamanın değeri bu 100 liradan kat kat fazla aslında ama farkında değiliz.

    Bizi bu hale getirenlere katkı verenler utansın, diyecek başka bir şeyim yoktur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hEro_

    Altı üstü bir telefon alıp kullanacağız ama 100 lira indirim için haftalarca sayfa sayfa gezip her yeri araştırıyoruz. Harcadığımız zamanın değeri bu 100 liradan kat kat fazla aslında ama farkında değiliz.

    Bizi bu hale getirenlere katkı verenler utansın, diyecek başka bir şeyim yoktur.
    Haklısın aslında, fakat ilk çıktığında alsaydık 200 lira kazık yiyecektik 2 haftada 1999 ₺ den 1700 ₺ ye düştü.
  • selam arkadaşlar, kamerası için alacağım bu telefonu yarın büyük ihtimal. param yetse pro olanını almak isterdim elbet kamera konusunda daha iyi bir alternatif var mı öneri olarak?
  • Arkadaşlar HB'dan cumartesi teslim aldığım 2 günlük Xiaomi Türkiye garantili siyah redmi note 8 4/64 telefonumu boyutlarını umduğumdan kaba bulduğumdan satmayı düşünüyorum ilgilenen olursa p.m.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bildirimler kilitli ekrana düşmüyor. Birde başka bir uygulamada iken diğer uygulamalardan gelen bildirimler yukarıdan küçük pencere şeklinde inmiyor. Nasıl düzeltilir ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.