< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
miui 12'de kasma oluyor mu? sarj nasil? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Maden Mühendisiyim tozun içinde çalıştığım için benim telefonumda da birkaç kez oldu. Kapama tuşuna hafif vurup üfledim düzelmişti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefonunu satacak olan varsa bana ulaşabilir. Bütçem 1.050 lira. |
Menüde ana ekran sayfası olarak 4 sayfa kullanıyorum. 1. sayfadan 4. sayfaya kadar gidiyorum mesela. 1-2-3-4 olarak gitmek zorundayım. bunu 1'den 4'e gidecek şekilde geriye dönük ayarlayabilir miyim? |
Benim şuanki sürümüm 11.0.1.0 (QFGEUXM). Sanırım Redmi Note 7 – EEA Stable ROM (V12.0.2.0.QFGEUXM) olanı indireceğim fakat nasıl kuracağım ve kurduğumda herhangi bir dosya silinme olayı olur mu? |
Ota sürümü vardı 800 mb civarı onu telefona atıp güncelledim hiçbir dosyam kaybolmadı. Şimdilik kasma donma yok miui 11 e göre çok daha hızlı oldu telefon. Kasma takılma olursa format atarım artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir kaç yıldır redmi note 7 telefonunu herhangi bir ekran koruyucusu olmadan sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım. Askere gideceğim için telefonuma sağlam bir ekran koruyucusu almak istiyorum. Çeşitli fiyatlarda çeşitli ekran koruyucuları buldum ama hangisi daha iyi olduğunu anlamadım. Uygun fiyata sağlam ekran koruyucusu tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Bir de ekran koruyucusu alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Yani bu sağlamlık için bir sınıflandırma sistemi var mı? Şimdiden yapacağınız öneriler için çok teşekkür ederim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |