Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 6 Pro Ana Konu (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.449
Cevap
62
Favori
259.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefon için kullanıp memnun kaldığınız ekran koruyucu ve kılıf var mı?
  • Merhaba dostlar, yılların samsung galaxy note serisi kullanicısıyim. En son kullandığım note 5 serisinin ekranının iki kere kırılmasından sonra daha dayaniklı bir tel ararken redmi not serisine gecmeye karar verdim. Siparişi verdim. Ama bugun karşılaştırma yaptığımda eski telefonum galaxy note 5'in 3 yıllık bir tel olmasina rağmen hala redmi note 6 dan üstün birçok özelliği olduğunu farkettim. Acaba pişman olur muyum, ne dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassio27 -- 7 Şubat 2019; 23:39:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tassio27 T kullanıcısına yanıt
    nelermiş o özellikler hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakgibiyim

    Onu görmemiştim. Bu çok iyi oldu valla eline sağlık.
    Tempest temasında 5li Grid desteği var. Tempest temasını indirdikten sonra, Tema özellestirme kısmından Favoriler (ana ekran diye de geçebilir), Tempest olarak seçin. Sonrasında cihazi yeniden başlatın. 5li Grid olarak açılacak cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baranselona

    Tabi görünüyor hocam tüm uygulamalarda görünüyor ayrıca yukarıdan bildirim çubuğunu çekince de görünüyor cevap dahi verilebiliyor. Bahsedilen şey örn mesaj geldiğinde ana ekranda yukarıda saatin yanında bildirim bikaç sn görünüyor sonra saadece saat kalıyor ama dediğim gibi saadece çubukta logo görünmüyor ios un aynısı.
    Hocam o durumun yazilimsal sorun olduğundan bahsedilmisti. Yoksa Çentiksiz Xiaomi cihazlarda da dediginiz şekilde olması lazımdı. Fakat Mi6 - Redmi Note 5 Ai gibi cihazlarda sorun yok. İleriye doğru düzeltilir ama, söz konusu Xiaomi olunca ne zaman düzeltilecegini kestirmek güç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Ben böyle bir durum yaşamadım ama başka telefon konularında benzeri durumu yaşayanlara verilen cevaplardan öğrendiğim kadarıyla bir süre sonra (birkaç gün veya bir hafta olabilir; süreyi bilemiyorum) normal kayıtlı olarak görünecektir. Bu açıklamayla kafanız rahatlayabilir ve biraz daha bekleyebilirsiniz. Zaten telefon kayıtlı olmasa bile 4+4 ay (iki hat için ayrı ayrı) kullanılabiliyor. Yani acele etmenize gerektiren bir sorun yok ama beklemek sizi rahatsız edecekse aldığınız yerle iletişime geçip sebebinin ne olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Fenman kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim yanitiniz icin estekno saticisindan aldim faturasi var hatta imei numarasida yaziyor delta servis garantili bu arada dun geldi kontrol edeyim derken gordum bir kac gun bekleyeyim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Ekranekran ve kamera çözünürlüğü, ram, antutu puani, cpu işlemci .. gibj şeyler..ne kadar kendini hissettirir bunlar tabi bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tassio27 T kullanıcısına yanıt
    note 5 nasıldır bilmem ama iş yerinde bir abide note 4 var. redmi note 6 ile kıyaslamaya bile gerek kalmadı.

    ekran amoledlerden çok daha keskin beyaz tonlu geldi.

    ram zaten android 3 gb tan fazla kullanamıyor.kasma takılma yok.30 dan uygulama var arka planda çalışanlar var.

    şarj desen full parlaklıkta full 4.g 5 saat rahat görüyor.
  • tassio27 T kullanıcısına yanıt
    Note serisi başka bi dünya hocam. Bende yılların note serisi kullanıcısı olarak xiomi ye geçtim. Fiyat performans olarak çok memnunum. Note 4 çıktığında bundan 5 yıl önce 2.300 ken fiyat olarak bile xiaomi tartışmasız. Ben aldım işyerinde herkes alıyo. Eşime de mi 6x siparişi verdim bugün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mi8 lite ile note6 pro arasında kaldım.
    8 lite'ın işlemcisi ve gpu'su daha güçlü. antutu puanı da daha yüksek.
    ancak kalbim note6 diyor nedense.
    bütün karşılaştırmalarda 8 lite önde çıkıyor.
    konuyla ilgili fikri/önerisi olan var mı?
  • Hocam mi 8 lite alacağına mi 6x al daha iyi. Pil olarak note 6 pro daha iyi. Pil önemli değil derseniz çoğu aynı sayılır. Bu kadar kafa yormaya gerek yok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bende yakın zamanda telefon alacağım. Xiaomi mi 8 lite da aklımdaki modellerden birisi. Şunu sormak istiyorum; bu ürün evofone yada kvk garantili olarak satılıyor diye biliyorum. Kvk garantili olarak alıpta, sorun yaşadığınızda rahatça çözüm bulabildiniz mi? Evofone adlı firma oldukça sıkıntılı ve mağdur edici bir firma olduğundan, eğer varsa kvk garantili cihaz alınabilir diye düşünüyorum. Ancak bu modeli kullanan arkadaşlar, bu bağlamda tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
  • Telefonu çok sevmeme rağmen iade ettim.Ahizesindeki o derinden gelen ses kesinlikle bu telefona hiç yakışmıyor.Konuda başka bir arkadaş daha durumun farkına varmıştı,kulakları hassas olan ve bu gibi durumları takanlar dikkatli olsunlar derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Benim not 6 programı geldi. İlk kullanimdaki dusuncem: "Çinliler bu işi çözmüş" oldu. Hadi hayırlısı bakalım. Kvk garantili ürün aldım ama cihazda neden 2 adet IMEI var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tassio27

    Merhaba arkadaşlar. Benim not 6 programı geldi. İlk kullanimdaki dusuncem: "Çinliler bu işi çözmüş" oldu. Hadi hayırlısı bakalım. Kvk garantili ürün aldım ama cihazda neden 2 adet IMEI var?
    2 adet sim var ?
  • Barış Can kullanıcısına yanıt
    Hmm. Demek ondan. İlk defa çift sim tel kullanıyorum. Tşk açıklama icin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    ben hepsiburada dan aldim estekno saticisindan bugun imei kaydi yok yasal uyari mesaji geldi aradim haftaya cozulur dediler ama hos olmadi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.