cihazımın sanal tuşları çalışmamaya başladı uygulamadan çıkamıyorum ne yapacağım power tuşumda bozuk telefonu yeniden başlatamıyorum kafayı yiyeceğim |
Bildirim
cihazımın sanal tuşları çalışmamaya başladı uygulamadan çıkamıyorum ne yapacağım power tuşumda bozuk telefonu yeniden başlatamıyorum kafayı yiyeceğim |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
anasayfaya dönemiyorum yoksa powermenü yüklü anca ayarlara erişebiliyorum bildirim panelinden akşamda böyle yapmıştı şans eseri düzelmişti ama telefonu yeniden başlatmayı unuttum otg fare elimde mevcut değil edit: sanal tuşları iptal edip ana ekrana döndüm powermenü sapıtmış erişim vs. başlatamıyorum şuan cihazı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 21 Mayıs 2022; 23:23:46 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Elimde anakarti sivi temasi arizali bir redmi note 5 AI var. Bunu izmir'de nerede tamir ettirebilirim? Veya elinde saglam anakart olup satmak isteyen var mi? |
Elimde Ekran, anakart ve alt soket kart kısmı hariç parçalar mevcut. hangi parça lazımsa izmir için elden teslim edebilirim. Fiyatı pmden sorun |