Dostum benim telefonumada geldi acaba yüklyen birileri var mı ? Performans ne durumda, batarya ömrü vesaire |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yüklüyorum bende şarj durumunu kontrol eder dönerim buraya 2-3 güne |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
miui 12 kullananlar yorumlarsa sevinirim güncellemeyi bekletiyorum kararsızım |
Arkadaşlar ben yükledim şuan her hangi birounla karşılaşmadım batarya veya performans. Zaten çok özellik barındırmıyoru bir kaç animasyon felan. Daha kapsamlı güncelleme ilerde yollarlarmı bilmiyorum bekleyip göreceğiz. Yükleyebilirsiniz bir sıkıntı yok bence. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurban- -- 24 Ocak 2021; 22:23:37 > |
bataryayı değiştirdiniz mi hiç acaba ben o ekran süresiyle telefonu 2 kere %100 yapıp bitiririm |
|
|
|
Kabloyu değiş sağlam bir tane yeniden al soketde tam otursun iki tarafta < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bana oluyor arada, çıkarıp takınca düzeliyor ama o yüzden irdelemedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kablo, şarj cihazi, batarya ve şarj soketini hepsini değiştim maalesef çözüm olmadı arkadaşlar. Sorun power entegresinde ve tamiri pekte mümkün değil, yapan da yuksek fiyat çekiyor tamir için. Telefonu 15 saatte yüzde 70 e şarj edebiliyorum, simdilik bu sekil idare edecem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |