Şimdi Ara

★XİAOMİ REDMİ NOTE 3 PRO ve SPECİAL Edition ★ ANA KONU & KULLANICI KULÜBÜ ★ (412. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.773
Cevap
117
Favori
423.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • günaydın,
    21 aylık note4 macerasından sonra samsunga tövbe ederek ,teli aldım ve aranıza katıldım.alalı bir kaç gün oldu miui ya yabancı degilim ama ilk kez xiaomi kullanıyorum,tabiki garantisiz 720 Tl. global romlu olarak geldi.
    miui hastası oldugum için şu an bir sorunumuz yok herşey gayet iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@ithline

    Hocam sizde root var sanırım güncelleme nasıl yapıyorsunuz? Rootlu cihaza güncelleme hangi yöntemle yapılıyor acaba?

    Bir de malum yöntemle imie atılmış cihazlardan imie nin silinme ihtimali var mıdır herhangi bir yöntemle yükleme yaparken silmeyelim yanlışlıkla?

    Root'lu cihaza güncelleme geliyor fakat güncelleme eklentisi kadar boyutta bir güncelleme dosyası (50mb.. 150..200mb) yerine romun tamamını (yani 1.3... 1.4gb kadar) indirmek zorunda kalıyor cihaz.
    ZCX Twrp Recovery yüklenmişse cihaza o zaman sadece güncelleme paketi boyutu nekadarsa okadarını indiriyormuş cihaz ama ben henüz ZCX'i yüklemedim o bakımdan tam bir bilgim yok.

    Imei konusunda ise merak etmeyin,imei atma yöntemi dışında uygulanacak hiçbir işlemde silinmez..




  • forumu arada baştan arada sondan geriye giderek sürekli okuyorum,nerede ise yarısını okudum bazen korktugum yerler olmadı desem yalan olur.şimdilik her yeni telefona yaptıgım gibi iyice alışana kadar mıncıklamıyorum
    ama bir şey varki gerçekten root ihtiyacı duymadan kullanabildim,twrp bana göre büyük bir eksik ,benim için telefonu yedeklemenin en iyi yolu her zaman twrp olmuştur.ancak anladıgım kadarı ile kurmak hiçte kolay degil.
    umarım ilerleyen zamanlarda oda aşılır,
  • Arkadaşlar playstore'dan indirdiğiniz uygulamaların reklamlarindan kurtulmanın bir yolu yokmu?Reklamlardan uygulamaları kullanamaz hale geldik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doganozlu

    Arkadaşlar playstore'dan indirdiğiniz uygulamaların reklamlarindan kurtulmanın bir yolu yokmu?Reklamlardan uygulamaları kullanamaz hale geldik

    AdAway önerebilirim ancak rootlu cihazlarda çalışıyor..
  • doganozlu D kullanıcısına yanıt
    Satın alabilirsiniz, cracklisini bulabilirsiniz veya AdAway diye bir uygulama var kullanmadım ama kullanabilirsiniz. Root gerektirse de yazayım dedim.

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190753

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim root yapmaya uğraşmak şart oldu artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unlock işlemini kendi unlock sitesinden yapmak yerine zaman kazanmak için diğer yöntem ile yaptım. Yorumlardan anladığım kadarıyla 20 gün falan sürüyormuş. Diğer yöntemle yapmanın bir sakıncası var mıdır acaba?
  • mudur1998 kullanıcısına yanıt
    korkacak bir şey yok bu başlıkta ne badireler atlatıldı daha full brick edip çöpe atan olmadı

    6.11.3 ü twrp den kurarken wipe yapim dedim yanlışlıkla data kısmınıda wipe yaptım. bütün programlar gitti tel sıfır açılış yaptı. 6.9.22 de full twrp yedeğim vardı. data kısmını restore ettim olduğu gibi programlarım geri geldi. twrp büyük kolaylık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Artık bir günde açıyorlar. günlerce beklemeye gerek olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yazı tipini nasıl değiştiriyoruz.global 8.0.5 yüklü mtz olarak yüklüyorum,fakat hangi menüden aktif etmemiz gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinde gelen kırılmaz cam kırıldı. Neyse ki ekran da bir şey yok. Bana aliexpress'ten ürün önerir misiniz? Hangisi daha kaliteli?
  • Hangi TWRP'yi kullanıyorsunuz? Beta güncellemesi yaptıktan sonra her seferde yaptığınız işlemler neler? Ben artık yoruldum, kararlı 8.0.5.0'ye döndüm, ayda bir çıkarsa güncellerim artık.
  • ^^Evo^^ ^ kullanıcısına yanıt
    Nillkin marka öneririm piyasada ki en kaliteli ürün diyebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmengi kullanıcısına yanıt
    valla yalan olmasın dakka bir, gol bir, yedim zaten ,

    http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

    sayfasında anlatıldıgı gibi sürücüleri tanıtırken (kuruldugundan emin olmak ve teyit etmek için dosya bile yüklememe ragmen), PC de adb komut ekranında baştaki iki komutu sorun yaşamadan geçmeme ragmen tel "edl" de kaldı.(win 10 64 bite)her ne yaptı isem açılmadı ,internette bir çok sayfayı okudum olmadı, olmadı, olmadı,bu ara şaka gibi internetten sipariş verdigim şeffaf kılıf geldi.
    her neyse tam ümidim kesilmek üzere iken teli alıp yeniden şarja taktım edl de duruyor kırmızı ışık yanıp sönüyordu,önce yine açmayı denedim açılmadı, ardından güç ve ses artma tuşlarına bir kaç saniye basılı tuttum ve birden ekranda telin resmi ve usb ucu gibi karışık bir resim geldi,yeniden güç tuşuna bastım ve inanılmaz MUCİZE gerçekleşti açıldı.

    yani her redmi note 3 pro edl ekrandan bu şekilde kurtulursa sorun yok ,şimdi anladınızmı neden gözüm korktu ,artık bir süre mıncıklamam.




  • ertanx kullanıcısına yanıt
    alka twrp var bende dev. rom güncellemeleri telefon root lu olduğundan full boyutta geliyor. güncellemeyi updater app ile yapıyorum. rom yüklenirken tel kapanıp twrp açılıyor otomatik dosyalar orada genişletilip kurulum başlıyor oradaki iş bitince orjinal recovery ye döneyim mi diye soruyor yok diyorum. twrp kapanıyor telefon boot edip güncellenmiş olarak açılıyor. bütün uygulamalarım bozulmadan açılıyor.

    rom yüklerken root silindiğinden tekrar twrp den root flashlıyorum. google app. ları siliyorum.

    Eğer kernel değiştirdiysem updater app kurulumda hata veriyor o zaman direk twrp den install ile başlatıyorum kurulumu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu aldığımdan beri bir sorun yaşıyordum bir türlü çözemedim. mikrofonlu kulaklık kullanırken bazen mikrofon çalışmıyordu. geçen gün xiaomi hybrid kulaklık aldım aynı şey ondada oldu. kulaklığın mikrofonu yerine telefonun mikrofonu çalışıyordu. deli oldum bazen kulaklığın mikrofon çalışıyor bazen çalışmıyor.

    Dün akşam çözdüm sorunu eğer kulaklık jakını nazikçe yavaş takarsam kulaklıktaki mikrofon çalışmıyor jakı tek hamlede hızlıca takınca sorun olmuyor. onlarca kere denedim hızlı taktım sorun çıkmadı.

    Anladığım kadarıyla telefon takılan kulaklıkta mikrofon varmı diye kontrol ediyor mikrofon yoksa telefonun üstündeki mikrofonu aktif ediyor. eğer mikrofonlu kulaklığı yavaş takarsam mikrofonu algılayamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmengi -- 6 Kasım 2016; 12:02:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir rom öneriniz var mı ? Kamera sorunu falan olmayan
  • Arkadaşlar Android 6 tabanlı Global Developer romlardaki TWRP'de data dizinine ulaşamama sorunu çözüldü mü?

    Konudaki TWRP'yi yükledim de, /Data dizinine ulaşamıyor bi türlü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 6 Kasım 2016; 13:07:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde bi cihaz var.Cihaz ne olduysa kendini kilitlemiş.Açıldıktan hemen sonra bir ekran geliyor "cihazı etkinleştir" diye.Mi hesabının şifresini girince hata veriyor, hata vermesinin nedeni de mi hesabı uygulaması ya dondurulmuş yada veri bağlantısı kesilmiş.Şifrei ekranını geçmenin başka bir yolu var mıdır?

    Edit: Bu tür sorunlarda normalde mi flash ile sıfırdan rom kurulumu gerekir ama twrp den wipe yaparak düzelttim ben.Tabi alka twrp data dizininde sorun çıkarttığı için farklı twrp kullanmak zorunda kaldım.Wipe yaptıktan sonra uygulamaların veri bağlantıları da, dondurulmuş uygulamalar da normale döndüğü için, mi şifresini girip cihazı açaildik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 6 Kasım 2016; 15:01:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 410411412413414
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.