Şimdi Ara

Xiaomi Redmi 5 Plus / Redmi Note 5 Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.690
Cevap
116
Favori
316.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sub182 S kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, Linki paylaşabilirmisin.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu 2. sefer iade ettim. Almak nasip olmayacak galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gunman233

    Olur hemen her türlü hızlı şarj adaptörü olur. Quick Charge 2.0 destekli aslında cihaz. 9 Volt ile şarj oluyor. Gerektiği kadar amper alıyor. Sıkıntı olmaz hiçbir şekilde zaten adaptör mevzusu. Samsung'un 9 volt adaptörü diyelim ki uyumsuz, yine sıkıntı olmaz 5 volt alır. Hızlı şarjın pek bir zararı yok telefon aşırı ısınmadığı sürece ki öyle bir durum yok. Bu konuda 1+ yıllık uzun dönemli karşılaştırmalı incelemeler okudum, hızlı şarj ile normal şarj arasında pil ömrünü-kapasitesini etkileme açısından hemen hemen hiç fark yok.

    5 volt standart adaptörle ile 4000 mah şarj etmek ölüm gibi hızlı şarja alışanlar için. Zaten 9v ile de çok da hızlı şarj olmuyor yine ama belirgin daha hızlı. 4000 mah pilin çok hızlı şarj olmasını bekleyemeyiz zaten ama daha fazla amper çekse bu sefer ısınabilir falan gerek yok. Telefon şarjda iken fazla kurcalamayın, özellikle oyun vs oynamayın yeterli.
    Hocam cok teşekkürler bilgilendirici mesajiniz icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba, 3/32'lik modeli alarak aranıza katıldım.

    Cihazda Miui 9 beta rom yüklü, güncelleme vardı yükledim. Acaba Beta'da mı kalmalıyım yoksa Stable'a mı geçmeliyim? Çok fark var mı?
  • 4X HD kullanıcısına yanıt
    Normal kullanıcıysaniz global kararlı sürümü yükleyin hocam. Beta sürümünde hatalar olabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın global donanıma sahip versiyonunu bulmak çok zor. n11 de bir mağazada vardı, tükendi diye görünüyor şu anda, gerçi dolar 4.75 adamlar fiyatı güncellemek için dükkanı kapatmış olabilir.
    Global donanımlı yani band 20 destekli sürümü nereden bulabiliriz bilen var mıdır?

    Edit:
    Migroslarda global sürüm mevcut 3/32 versiyon 1.100 tlye aldım geçtim. İnternette 100 Tl daha ucuza bulabilirdim belki ama kargoyu beklemek istemedim.

    Telefon için uyumlu temperli cam arıyorum alıp deneyimleyen arkadaşların tavsiyelerine açığım. Konuda görüdğüm kadarıyla her yerden almamak lazım. Uyumsuz olabiliyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 23 Mayıs 2018; 11:48:37 >
  • PLTN_ P kullanıcısına yanıt
    link :
    https://tr.aliexpress.com/item/Anker-5-Pack-PowerLine-Micro-USB-Durable-Charging-Cable-1ft-2-3ft-2-6ft-for-Samsung/32789301087.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dai7BgF

    ama dolar boyleyken fıyatlar da uctu tabı..zaten ındırım donemınde almıstım 2 ay once,27 liraya gelmisti..sımdı 50 kusur olmus..ama burada fıyatlar bunun 2 katı haberınız olsun..en mantıklısı 5 lı paket almak.daha ucuza gelıyor..

    teklılerın fıyatları ıcın ornek vereyım:
    https://tr.aliexpress.com/item/Anker-PowerLine-Micro-USB-6ft-The-World-s-Fastest-Most-Durable-Charging-Cable-with-Kevlar-Fiber/32700271818.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.419f3c00FKDIRb

    https://urun.n11.com/kablo/anker-powerline-micro-usb-kablo-18-mt-siyah-P250882712

    https://urun.n11.com/kablo/anker-powerline-micro-usb-sarj-data-kablosu-1-metre-siyah-P224002326



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 23 Mayıs 2018; 10:9:31 >




  • Aslında Redmi Note 5 ile Redmi Note 5 Pro sayfalarında bazı bilgiler yanlış. Hem Redmi Note 5'in hem de Redmi Note 5 pro'nun işlemcileri snapdragon 636, her ikisinde de arkada çift kamera var. Redmi 5 plus'ın işlemcisi snapdragon 625 ve tek kamerası var arkada. Note 5'in Hint versiyonuna Note 5 Pro deniyor, RAM olarak 4 GB'dan başlıyor ama kamerası Note 5'den daha kötü.

    Elimde bir adet satılık sıfır kutusunda Snapdragon 636 işlemcili çift kameralı Redmi Note 5 var 3 GB / 32 GB modeli. Redmi note 5 pro'nun Çin modeli de diyebilirsiniz. Satın almak isteyenler özel mesajdan bilgi isteyebilir.

    Not: İstanbul'da elden teslim şeklinde satılacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 23 Mayıs 2018; 10:25:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mura2163

    Normal kullanıcıysaniz global kararlı sürümü yükleyin hocam. Beta sürümünde hatalar olabiliyor
    Nasıl geçiş yapıyorum hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya da en çok kullanılan arayüzlerden biri olan Miui'ın, Miui 10 Çin Sürümü 31 Mayıs'ta yapılacak etkinlik de tanıtılacak..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 23 Mayıs 2018; 10:59:49 >
  • Antutu benchmark çalıştırayım dedim. Bir program daha yükledikten sonra çalıştırdı. Renderlenmiş bir görüntüyü oynatıyor ama çok düşük bir FPS mevcut bu normal midir?
    Edit: Ekran görüntüsü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 23 Mayıs 2018; 13:12:48 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4X HD

    Nasıl geçiş yapıyorum hocam?

    Alıntıları Göster
    http://forum.webtekno.com/konu/rehber-xiaomi-cihazlara-global-rom-yukleme.4617/

    Buradaki adımları takip edin hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kutunun içinden çıkan kılıfı beğenmeyip satmak isteyen varsa satın alabilirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Bende gittim aras efendimizden aldım beylerimiz kapıya getirmeyip birde evde yoktunuz diyorlar. Dönüştürü ile geldi ee böyle olacaksa ben pembeyi alırdım ne yapsam bilmiyorum olmadı iade edip bim vs.. bakıcam veya vazgeçiçem almaktan.Çin versiyon gelmiş mee7 yazısını gördüm.Onun üstünü global olup oladığını anladığımız kısmı garanti vs. koyarak kapatmışlar artık nedenini kimse bilmiyor.Cihazı tekrar jelatinlemişler açmadan sizlerede danışayım istedim delta garantili.



    Anladığım kadarıyla türkçe harflerde sıkıntı yapabiliyor tam bilmiyorum.Bu çin versiyonu diyelim kullanmak istedik herhangi bir içerik, ekstra birşey yüklememiz gerekicek mi? Yani şunu yüklemezsen cihaz şunu tanımaz, görmez, sıkıntı çıkarır vs. yazışmalardan böyle birşey görmedim ancak olurya gözden kaçar.Büyük ihtimal açıp global rom yüksemişlerdir diye düşünüyorum ancak yüklememişlerse sanırım bir tomar şey yapmam gerekecek ya da ben yanlış düşünüyorum.

    Edit : ürün geldiğini belirtmek için sana cevap yazdım hocam ama baya döktürmüşüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 23 Mayıs 2018; 14:0:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • EXios kullanıcısına yanıt
    Delta garantisi iyidir hocam. Global rom yukludur cihazda. Fiyat uygunsa ve vodafone kullanmayacaksaniz cok dusunmeyin. Eger dusunecekseniz global alip bu seferde garanti veren firmayi dusuneceksiniz cunku onunda delta olmayacak. Ayrica dolar aldi basini gitti bu fiyatlara cihaz yakinda zoe buluruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vinsanityx kullanıcısına yanıt
    Vodafone olayını amma abarttınız son 4 senedir Xiaomi ve Vodafone kullanıyorum şimdi ki cihazım da redmi 5 plus en ufak memnuniyetsizlik yaşamadım bırakın şu şehir efsanelerini

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmrcntmr kullanıcısına yanıt
    Sen yasamadin diye yok anlamina gelmiyor. Onlarca yasayan var!

    Bu telefonu kullananlar da tahammul sorunu var zannedersem ya da bu konuda. Duzgun bir bicimde burda kimse soru sorup cevaplayamayacak heralde. Biri kalkar soru sorma der digeri gelir acayip cevaplar verir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EXios kullanıcısına yanıt
    Şu an kullanmakta olduğum cihaz MEE7 modeli ve global rom yüklü, senin bahsettiğin yarım yamalak türkçe karakter veya şunu tanımaz,bunu görmez gibi problemler olmadı

    Bu fiyata aldınız aldınız dolar 5 tl yi geçtimi avcunuzu yalarsınız artık :)
    Ondan sonra forumda başlarlar keşke alsaydık TR uyumlu şarj olmasa da olur, kırsalda 4g çekeceğine 3g ile de idare ederdim demeye başlarlar...
  • vinsanityx kullanıcısına yanıt
    efebora06 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam global rom yüklüdür diyelim ben bunu hediye aldım güncelleme yaptığımızda veya cihazı fabrika ayarlarına geri döndürdüğünde bir işlem yapması(çin romuna dönme veya sürekli internetten global rom güncellemesi bekle ancak öyle yüklenir tarzında) gerekecek mi?

    @efebora06

    Hocam haklısınız ama hediye aldım cihazı kullanacak olan ben değilim ilerde veya şimdiden bir problem yaşamasını istemiyorum. Bir de sizce mee7 olanda global rom yüklümü geliyor yoksa ithalatçı firmamı yüklemiştir tabi daha cihazı açmadım.Çinde sadece çince globalde her dil var diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 23 Mayıs 2018; 15:29:6 >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.