Şimdi Ara

★★Xiaomi Redmi 4X ★★MİU 11 ★★27 ARALIK 2020 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.578
Cevap
25
Favori
103.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeşim güzel fiyatmış . Birde siyahını bu fiyatlara bulabilsek güzel olurdu. Bende siyahi var fakat yakınım için arıyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oshinankara kullanıcısına yanıt
    Hocam ürüne baktım ama bazı kişilerde hasarlı çıktığı veya uymadığı olmuş . Sizin yorumunuz şuanda nasıl çok geçmedi ama çoğu kişide 1 gün sonra ekbildirim yazıp kırıldı çatladı falan yazmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YuSufdlkc25 kullanıcısına yanıt
    bu haftasonu alacağım gold almayı düşünüyorum. siyahı da var diyordu galiba başka satıcıdan alacağım 649tl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YuSufdlkc25

    Hocam ürüne baktım ama bazı kişilerde hasarlı çıktığı veya uymadığı olmuş . Sizin yorumunuz şuanda nasıl çok geçmedi ama çoğu kişide 1 gün sonra ekbildirim yazıp kırıldı çatladı falan yazmış.

    sahibinden üzerinden almamanızı tavsiye ederim bir arkadaş parayı gönderip cihazı alamadı uçtu gitti bu forumda satan çok arkadaş var onlardan alın

    ben 3gb ram 32gb hafıza siyah olanı 680 liradan aldım

    Bu sayfadan satın alabilirsiniz arkadaşlar
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10214653188141324&set=g.401163946914545&type=1&theater&ifg=1




  • Elden teslim alacağım hocam. Sağolasın
  • Extra olarak, telefondan memnun musunuz hocam? Menu geçişleri arayüz hızı ses seviyesi vb..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: landroam25

    Extra olarak, telefondan memnun musunuz hocam? Menu geçişleri arayüz hızı ses seviyesi vb..

    Bugün 3.gün şarjım bitmedi kasma donma hiçbirşey yok cihazda miu9 yüklü android 7 sürümü gündüz fotoğraf çekimleri bir önceki sayfada mevcut gece çekimi çok kötü onun dışında mükemmel bir cihaz samsung alıpta paranızı çöpe atmayın...Büyük ekran seviyorsanız 5.5 inç note 4x alın işlemci olarak bir tık daha üstün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 5 Ocak 2018; 12:49:44 >
  • süper. bende zaten aynı fikirdeyim çok yüksek rakam vermek istemiyordum. 3gb ram 32 hafıza gayet yeterli pil ömrüde baya iyimiş sanırım 4100 mah.. sağolasın bilgiler için teşekkürler.
  • Çok iyiymiş hocam fiyatlar 👍 sağolun . Siz burdan aldıysanız ve sıkıntı çıkarmadıysa tercih edilir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler xiaomi redmi 4x de son günlerde 4g den 3g ye geçişte sıkıntı yaşatıyor sürekli telefonu açıp kapatıyorum biraz kurcaladım sistem bilgilerinden hard diske 3-5 defa tıklıyorum oradan telefon 1'e giriyorum ve LTE/WCDMA yerine başka şeyler çıkıyor onu ayarlıyorum kapatınca tekrar eski haline dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • Ben başkasından aldım ama verdiğim sayfa güvenilirdir yorumlardan görebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Facebook hesabım yok yorumları görmedim hocam . Yorumlar iyiyse sıkıntı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android 8 güncellemesi alan varmı arkadaşlar? mi 5x'e gelmiş
  • Hocam sen naptın ya Android 7 yeni geldi sayılır daha 😀 . Dediğin cihazın segmenti daha yüksek ona gelmiş olabilir . Fakat daha bazı redmi modellerine 7 bile gelmedi 😀 . Yakın bir tarihte beklemeyin güncelleme .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuSufdlkc25 -- 7 Ocak 2018; 1:49:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sanırım bende bu telefonda karar kıldım fakat satıcı konusunda kararsızım. Teknosa'dan almak mantıklı geliyor fakat siyah renk seçeneği yok. Fiyatlar genelde 900 TL civarında seyrettiği için güvenli bir yerden almak benim için daha önemli. Ayrıca siyah ya da altın renklerinden sizce hangisi daha hoş duruyor? Son olarak tavsiye edebileceğiniz global sürüm satan güvenli bir satıcı var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madshepherd

    Arkadaşlar sanırım bende bu telefonda karar kıldım fakat satıcı konusunda kararsızım. Teknosa'dan almak mantıklı geliyor fakat siyah renk seçeneği yok. Fiyatlar genelde 900 TL civarında seyrettiği için güvenli bir yerden almak benim için daha önemli. Ayrıca siyah ya da altın renklerinden sizce hangisi daha hoş duruyor? Son olarak tavsiye edebileceğiniz global sürüm satan güvenli bir satıcı var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum.

    Sitede ikinci el bölümünde satan pek çok kişi var. Gidipde teknosadan falan almayın. Her türlü garantisiz cihazlar bunlar. İthalatçı garantisi garanti yok gibi bişey. Eşimde Gold bende siyah var. Gold daha güzel duruyor. Size tavsiyem 3/32 lik alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madshepherd M kullanıcısına yanıt
    Hocam internette falan da 900 TL den çok aşağıda fiyat yok. Facebook'ta Xiaomi Türkiye sayfasında Veysel Kılıçdoğan isimli bir yönetici var . 700 civarı satıyor ama IMEI i değişim yaparak hallediyor . Bir nevi cihazdan kayıt parası almayıp kendi hallediyor . IMEI değişimi sizin için sıkıntı değilse öneririm çok güvenilir bir satıcı . Aksi halde cihazlar gördüğüm kadarıyla 900 TL ye yakın veya üstünde . IMEI i cihaza kayıtlı sıfır ürün uygun bulursanız bana da atarsanız sevinirim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın fakat yarın bir gün imei yüzünden telefonun kapanması yüzünden işimi kaybetmek istemem. Imei konusunda hepsiburada'ya bile güvenemeyen bir insanım. Bir kullanıcı imei numarası açık şekilde kargolama yaptıklarını söylemişti. Telefon fiyatlarını göz önünde bulundurursak, imei değiştirerek telefon sahibi olan insanlara da saygı duyarım. Ben telefonun fiyatını 900 TL olarak kabullendim sadece güvenilir bir satıcıdan almak istiyorum. Ayrıca renk tavsiyeniz için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: madshepherd

    Haklısın fakat yarın bir gün imei yüzünden telefonun kapanması yüzünden işimi kaybetmek istemem. Imei konusunda hepsiburada'ya bile güvenemeyen bir insanım. Bir kullanıcı imei numarası açık şekilde kargolama yaptıklarını söylemişti. Telefon fiyatlarını göz önünde bulundurursak, imei değiştirerek telefon sahibi olan insanlara da saygı duyarım. Ben telefonun fiyatını 900 TL olarak kabullendim sadece güvenilir bir satıcıdan almak istiyorum. Ayrıca renk tavsiyeniz için teşekkür ederim.

    Ben imei işini şöyle çözüyorum, satıcıya kendim, eşten dosttan temin ettiğim hurda cihaz imei veriyorum, verdiğim telefonu da imha ediyorum. Çünkü ithalat garantili demek garantisi yok demek. Yine de tercih sizin tabii, içiniz nasıl rahat edecekse o şekilde alın. Sizin için en iyisi mağazadan almak sanırım, yanılmıyorsam migros ve kipa marketlerde de oluyor bu cihazlar.




  • ishadami kullanıcısına yanıt
    kullanalı bayağı olmuş hocam. nasıl memnun musunuz 4x den 3gb ram 32 gb hafızalı modelimi kullanıyorsunuz. Bir problem varmı?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.