|
Selamlar. Yaklaşık 6-7 aydır bu powerbank'i kullanıyorum. 2 adet USB-A, 1 adet de USB-C portu var. USB-C hem input hem output, USB-A'lar ise sadece output olarak kullanılabiliyor. Geçen akşam çantam ıslanmış, powerbank de ıslanmış. Dün akşam fark ettim ki powerbank asla kapanmıyor, sürekli ışıkları yanıp sönüyor. Mecburen içini açıp kontrol ettim. İçi ıslaktı, temizledim, sildim. Devre kartı ıslanmış mı kısa devre mi var diye kontrol ettim, bir şey bulamadım. Temizlik malzemesi olarak anca 80 derece kolonyam vardı, onunla temizleyebildim. Diş fırçası ve kolonya ile görebildiğim her yeri çitiledim, özellikle açma kapama tuşunu ve USB portlarını. Sonra kuruttum, cihaz düzeldi. En azından ne zaman açılıp ne zaman kapanması gerektiğini anlıyor artık. Ama şu an yeni problem, 1 USB-A çıkışının hiç çalışmaması. O çıkışa bi kablo bağladığım zaman cihaz aktif oluyor, ışıklar yanıyor, yani bir kablo bağlandığının farkında. Ama o çıkıştan güç alamıyorum, bağladığım hiç bir cihaz şarj olmuyor. Bu durumda sizce neyi kontrol etmeliyim? Devre kartının şemasını vs bilmediğim için takıldım kaldım. USB-C ve diğer USB-A sorunsuz çalışıyor, ama diğer USB-A tamamen kendini saldı. Şarj etmiyor. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahege270 -- 19 Kasım 2021; 0:17:6 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt