Şimdi Ara

Xiaomi Pocophone F1 mi, Xiaomi Mi 8 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben Pocophone ve Mi 8 arasında kaldım. Fiyat aralığım 2000 tl civarı. Sahibinden de baktığımda 2100 tl ye Pocophone 2500 TL'ye Mi 8 satıldığını gördüm ve kafam çok karıştı. İnternetten baktığımda aralarında fazla bir fark göremedim ben de sizlere sorayım dedim. Not: Baktığım ürünlerin garantisi yok pasaport kayıtlı cihazlar yani ondan bu kadar düşük fiyatları haliyle garantileri de yok ama zaten Xiaomi'nin çoğu ürünü ithalatçı garantili o da zaten çoğu yerde ha var ha yok diye söylendiği için garantisi olmamasını pek takmadım açıkçası. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mi8 bir amiral gemisi. O bakımdan öne çıkıyor zaten.

    Amoled ekranı, kamerada OIS özelliği, sadece derinlik özelliği veren 2. kamera yerine işe yarayabilecek 2X kamera, kaliteli bir kasa (Poco plastik), NFC gibi artıları var.

    Poco ise sd kart girişi, stereo hoparlör, fm radyo, 3.5mm jack (yazılımla düzeltildi mi bilmiyorum ama kulaklıkta ses çıkışı çok düşük) şeklinde üstünlüklere sahip.
  • hocam 2500 e mi 8 olmaz mi 8 es olmasın o iyi bakın
  • mi8
  • f1rıncı F kullanıcısına yanıt
    Arayan bulur hocam



    Ayrıca konu sahibi arkadaşa mi8 tabi ki neden derseniz poco, 8'den kasa,kamera olarak geride ve batarya olarak bir tık iyi yani pocophone f1, mi 8'in kırpılmış versiyonu diyebiliriz ikiside aynı fiyatlarda birde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Pocophone" isminden dolayi bile almazdım :)

    Mi8 gibi firmanın amiral gemisi dururken pokemon phone tercih edilmez 😁... Değişik bişey denediler launcher falan filan ama ellerinde patladı. Ucuza verirlerse gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o sahibindende 2100 liraya falan gördüklerin pasaport kayıtlı değil sen alırsan kaydedeceksin 500 liraya. bu masrafı da koy.
    bence de mantıklıydı garantisiz ucuz xiaomi almak çünkü bin liraya yakın fark vardı ancak şimdi paaport kaydı 500 olunca iş değişti. bu iki modele de imei çakma metoduyla kayıt da yapılamıyor bilginize.
    iki tel arasından tabii ki mi8.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.