Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.393
Cevap
150
Favori
604.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dolar 8 tl olacak nerdeyse. 4000 tl'nin altı hayal gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşey çok pahalı zaten ülkemizde 4000 gibi bir rakam çıkarsa değmez o fiyata alınabilecek başka alternatifler dolu 2000 TL ideal bir rakam bu telefon için

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SUPERMAN

    herşey çok pahalı zaten ülkemizde 4000 gibi bir rakam çıkarsa değmez o fiyata alınabilecek başka alternatifler dolu 2000 TL ideal bir rakam bu telefon için

    Evet ideal fiyat 2.000 - 2.500 arası ama gel gör ki burada bu fiyatlara telefon kalmadı.

  • Kayrabey kullanıcısına yanıt

    Evet maalesef durum bu şu anda ülkemizde ne alırsanız kar hergün herşeye zam geliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 229 euro cikis fiyati burada arkadaslar, nasil alilnir mi?

    Mi A3 kullaniyorum,

  • erkahn kullanıcısına yanıt

    Burada dedigin yer neresi TR de değilsiniz galiba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt

    hayir hocam,

  • erkahn kullanıcısına yanıt

    229 iyi fiyat alinabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

    Güncelleme gelmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihaz alalı bir hafta oldu...kamera altı konuşurken titreşim yapıyor..pil konusunda pek tatmin edici değil diğer konularda beklentileri karşılıyor..kılıf önerisi alabilir miyim.birde pil konusunda deneyim i olan var mı 6 saat ekran 1 gün bekleme veriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kuleonline

    Cihaz alalı bir hafta oldu...kamera altı konuşurken titreşim yapıyor..pil konusunda pek tatmin edici değil diğer konularda beklentileri karşılıyor..kılıf önerisi alabilir miyim.birde pil konusunda deneyim i olan var mı 6 saat ekran 1 gün bekleme veriyor

    Selamlar.bende bugun aldım cihazı..mi 9 liteden geçtim..pil süresi 6 saat normaal kullanım için çok az.ama oyun vs varsa değişir tabii..

    Dikkatimi çeken recovery si çince olması global bir cihaz için çince recovery olmamıs. Mi 9 lite de gece bile yüz tanıma açarken bunda sanırım kızılötesi olmadığından açmıyor.

    Şuanlık başka bir sıkıntı görmedim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black_Wolf14


    Yukarıda İngilizce, güzel bi' inceleme var. Ekran Amoled olsaymış daha iyi olurmuş bence de ama onun da eksi yanları var. Özellikle son parlaklıkta kullanıp çok oyun oynarsanız yanma oluyor ekranda. IPS LCD'ye göre amoled ekranın avantajı alt taraftaki ve çentik bölgesindeki gölgeler amoled ekranda olmuyor, bu durum açık renklerde görülüyor. Realme 3 Pro var kardeşimde, onda da dediğim yerlerde gölgelenme var. Bunun harici telefonda animasyonlarda lag oluyormuş ama bu arayüzle ilgili gözüküyor çünkü K30 Ultra'da da var aynı sorun. Oyunlarda 47 dereceye kadar çıkıyormuş sıcaklık, bu da eksi olarak yazılır.

    Ekran amoled olması bence iyi değil çünkü bu üst sekment bir cihaz değil..mi note 10 lştenin ekranlarında sorunlar var.çizgiler gölgelenmeler..muhtemelen bunun da amoled olsaydı ucız yollu ekran takılacaktı.

    Hafıza kartlı cihaz bekliyodum xiaomi ne mi 10 lştede ne de note 10 litede hafıza kartlı cıkarmadı.bu cihaz iyi bir hamle oldu.

    Bugun sadece cihaz olarak bir satıcıdan 2450 tl ye aldım..fason ve orj kutulu satanlar 2650 ve yukarı istiyordu..

    Yanılmıyosam sevindiğim bir haber sim 2 slotu ilk giriş yeri telefona.yani imei repairde de sd kart kullanılabilecek..

    Ankarada orjınal kutulu satan bir arkadaş 2650 fiyat verdi açılmamıs orjınal jelatinli..Bu fiyatlar dolar kurundan bence gayet iyi..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByÇINAR kullanıcısına yanıt

    Hocam mi 9 lite konusundan taniyorum sizi. Bende plakalı mi 9lite kullanıyorum. Hoşuma gitmeyen tek şeyi ekran parlaklığı ve otomatik parlaklığı. Acaba bu cihaz, özellikle gün ışığında nasıl bir ekran parlaklığı veriyor?

    Ve genel olarak bizim cihaz ile kıyaslarsak eksisi artısı nedir? Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mihritalia M kullanıcısına yanıt
    Malum mi 9 lite daha kibar cihaz..bu biraz kalın ve uzun.yüz tanıma lite de daha iyi.batarya bu cihazda daha iyi.gün ışığı bugun deneyebilirim.ses çift hoparlör gayet iyi.kameralar hemen hemen aynı arka sony ön samsung sensör. Wifi çekim bu cihaz daha başarılı(ben birazda ondan değiştim) bende oyun yok bugun akşama doğru kullanım süresi atabilirim mobil veri ve oyunsuz.
    Not:xiaomi artık küçük boyutlu telefonda cıkarmıyor sanırım.2500 civarlarında başka alternatif var mı bilmiyorum varsa değerlendirilebilir.Poco launchere alışamadım biraz alttan kaydırma olayına.bootloderi açınca eu roma geçicem bende.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam. Garantili m51 plakali olarak bu cihazı gözüme kestirdim. Yorumlarınıza göre hareket edeceğim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByÇINAR kullanıcısına yanıt

    Segment olarak bakarsak Xiaomi Mi Note 10 da üst segment bir cihaz değil ama 60 hz AMOLED ekran kullanmışlar, burada biraz şirket tercihine kalıyor iş. Biri 60 hz AMOLED, diğeri 120 hz IPS LCD. Kullanıcı hangisini tercih ederse. Gönül 120 hz AMOLED ister ama maliyet giriyor burada da devreye. Redmi K30 Ultra 120 hz AMOLED ekrana sahip ama Mediatek işlemci var ki önyargıyla bakılıyor eski sorunlar yüzünden Mediatek'e. 120 hz ekran var demişken optimizasyon da çok önemli. Redmi K30 Ultra'nın da ekranı 120 hz mesela ama güncelleme öncesi ve sonrası farkını aşağıdan görebilirsiniz:

    Kullanılan donanım kadar yazılım da önem arz ediyor.


    Diğer konuya gelirsem bence iki ekran türünün de avantajı ve dezavantajı var. Ve dediğiniz gibi AMOLED, IPS LCD olmasında öte ekranın kalitesi önemli. Ben LG G2(IPS LCD), Xiaomi Mi Note 3(IPS LCD), Lenovo P2(AMOLED) ve Honor P9 Lite(IPS LCD) kullandım. LG G2 ve Honor 9 Lite'ın ekranı Mi Note 3'e göre daha güzeldi açıkçası. Mi Note 3'ün ekranında ghosting oluyordu ki rahatsız ediciydi bu durum, iade ettim telefonu. Lenovo P2 kullanırken de normal ışıkta sorun yoktu ama düşük ışıkta koyu renkler mürekkep gibi oluyordu.

  • Arkadaşlar cihaza kalıcı plaka atılmıyor sanırım format sonrası siliniyor deniyor yaptıran ve deneyen varmı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BATYUS

    Arkadaşlar cihaza kalıcı plaka atılmıyor sanırım format sonrası siliniyor deniyor yaptıran ve deneyen varmı?

    Format işlemi twrp üzerinden yapılacak demek. Telefonun ayarlar bölümünden değil. Genelde zaten Sd işlemcilerde bu hep böyle.

  • Black_Wolf14 B kullanıcısına yanıt
    Hocam söylenilen mi note 10 lite de çinde ucuza bir şirketin ekranı takıldığı ve ilanlarda da görebilirsiniz çizgi sorununu..
    Daha önceki mi serilerinde hayalet ekran oluyordu ki biraderimde mi9 var onda var mesela hayalet ekran.ama ben hiç amoled panalde mi serisinde çizgi olayı duymamıstım.samsung s7 lerde bolca vardı.
    Bu olayda garantisiz cihazlar için sıkıntı ekran değişimle garanti fiyatına gelecek.yani o seriye garantili girmek daha mantıklı.
    K serilerinde genelde band eksiği oluyor gerçi k30 ultrada band20 eksikmiş sadece..mtk en son redmi note 2 de kullanmıstım.
    Evet 2 panelin artı ve eksileri var ama kıyaslama yaparsak sanırım ıps daha avantajlı.en azından çatlama kırılmada değişim daha uygun en basiti.
    Xiaomi bu cihazda bişeyler yapmak istemiş iyi yönde.
    Ön samsung arka sony sensör çift hoparlör 120 hz ekran suya toza dayanıklılık vs gibi.
    Yukarda da yazdım muhtemelen repair yaptıranlar sd kartıda kullanabilecekler.bende suan sim,sim 2 de gözüküyor ve sd kartta takılı..repair sim 2 ye old göre muhtemelen aparatsız sd kartıda kullanacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByÇINAR -- 12 Ekim 2020; 17:43:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.