Ön siparişten gelsin yorumlar patlar hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Genede x3 nfc varken note 9 pro alınmaz zaten pronun fiyatlarını arttırdılar gereksiz olur x3 nfc kesinlikle.daha iyi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 26 Ekim 2020; 1:2:44 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
şu an ne kadar 64 lük modeli mistorelarda |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3400 TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnyldz03 -- 26 Ekim 2020; 16:57:26 > |
Siparişi kargoya verilen var mı ? n11 yorumlarında telefonu teslim aldıgını belirten bi kesim var . |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RootUser -- 26 Ekim 2020; 18:33:51 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
22 sinde sipariş verdim. Henüz hareket yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
telfon iyi hoş ta biraz takoz gibi sanki? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 26 Ekim 2020; 20:59:19 > |
ben de 19 ekimde aldım bekliyorum kargolanması. 29 ekimde(perşembe) büyük ihtimal aras kargo çalışmayacak. kötü oldu bu. bu arada webtokno inceleem videosu yayınlamış; < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RootUser -- 26 Ekim 2020; 20:47:45 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 26 Ekim 2020; 20:37:16 > |
2 mesaj ustte ekledigim linleri gorebilirsiniz. |
Mükemmel yorum ve bilgilendirme için tüm poco x3 kullanan arkadaşlar adına teşekkür ederim arkadaşım 🙂 Bende sipariş verdim ama henüz gelmedi yolda. Benimde olmaz ise olmazım, miui ses kaydı ve arama arayüzü. Endonezya, hindistan romlarında bu özellik var mı acaba? Aliexpress'den uygun diye çok şey almışımdır ama Türkiye şartlarında artık uygunluğu kalmadı maalesef! Kargo ücreti faiş çıkıyor ne hikmetse! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 26 Ekim 2020; 21:34:21 > |