Mall of İstanbul mi store da baktım dün akşam. Dün de n11 deki son fiyatlardı, zam öncesi. Garanti 100 tl n11 puan veriyor, ayrıca 75 tl elektronik harcamasına veriyor, toplam 175-tl bonusu vardı. Tanıtım fiyatından alanlar bence bu piyasa fiyatlarına göre çok iyi bir telefonu uyguna aldılar. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Note 9 Pro vardı aklımda bu cihazı inceleyince direk geçiş yaptım ilk android tecrübem olacak umarım memnun kalırım :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Haklısınız ama bir çok kişinin kızma sebebi bence şu olabilir. 23:59'a kadar geçerli diyip fiyat değişimi olmamış olması idi. En basit örnek arkadaşıma saat 16:00 'da haber verdim Fibabanka'dan hesap açmak için apar topar yanıma koştu :) Girdi aldı netten. Şimdi bugünde fiyat ilk satışa çıktığı zaman gibi olsaydı diyecekti arkadaş niye artmadı bu elimi ayağımı bi pabuça soktu :) Kampanyayı biraz yanlış yönettiler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2.999'a alanlardan mısın? |
Yazanlardan birisi de benim. Şu söylediğinizi üstüme aliniyorum doğal olarak ve bir cevap hakkim doguyor iyi dinleyin. 1. Rn 8 pro sahibiyim ve telefonu satin almadim çünkü ihtiyacım yok. 2. Herkesi kendin gibi kötü bir insan(!) gibi düşünme. Ben ve benim gibi yazan insanlar insanlar almadiysa alsinlar diye yazıyoruz. Güzel boş yapmışsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAR EU0.56 W/kg (head) 0.99 W/kg (body) sar değeri fena değil beyler... |
ilkay zaman'dan ayrıntılı bir inceleme videosu geldi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RootUser -- 23 Ekim 2020; 22:36:18 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |