|
Xiaomi'nin yeni otomobili piyasayı sallıyor: Ön sipariş sayısı 100 bine dayandı
1 Mobil,
1 iOS
-
-
-
Xiaomi'nin şu an için üretmediği şey yok. 5 dolarlık ürünü de üretiyorlar binlerce dolarlık ürünü de. Huawei'den sonra en çok sevdiğim marka.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan987654321 -- 5 Ağustos 2026; 14:37:54 >
-
Şaka gibi. Bir yorum ayrıca yönetici birisi bunu yazıyor..
Xiaomi su 7 diye bir araçta var onada bakıver bare.
_____________________________ -
İronidir!..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bize ne ey editör! Türkiye'de satışı bile olmayan bir aracın ne piyasası, ne sallaması Allah aşkına?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
1.5 motor ne kadar elektrik üretiyor menzile etkisi nedir bunlar önemli ve kaç devirde çalışacak ses yapıyor mu tabi bizim ülkeye gelmez ama bu veriler ilgi çekici olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Steve Jobs Reis -
Güzel
Ben gunla birlikte bu arkadaşların npc falan olduğunu düşünüyorum yazdıkları yorumlar falan epey düşündürücü.
Şakadır zaten, şaşkınlığını dile getirmiş bence. Ki zaten bu Xiaominin üretmediği şey kalmadı ancak çoğu ürünü fason yaptırıyor bildiğim kadarıyla, alt marka firmalara ürettirip Xiaomi logo çakıp yol alıyor. Yoksa ben de şaşmıştım ilk başta kibrit çöpü ile telefon ya da araba bir mi, bi firma her sektörde nasıl var olabilir diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Referanslarım -
Hocam adamlar beyaz eşyadan küçük ev aletlerine kadar her yerde varlar :)
_____________________________ Pragmatistler işine geleni, idealistler hayal ettiğini savunur.
Ben gerçeği söylerim. Acıtsa bile.
Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
Ben gerçekleri seçtim: realistim. -
bunu bizim bacanak Irak Erbil'den getirdi , eniştenin orada kafası çalışan bi çocuk var özbek, ona dedik bu arabaya IMEI atalım diye çocuk da kırmadı bizi saolsun , köşe esnafın POS'undan imei kopyaladık araca şimdilik sorunsuz biniyoruz ama bacanağı uyardık güncelleme gelirse yükleme diye IMEI silinme durumu varmış.
_____________________________ Kids are like farts, you can only tolerate your own. -
Dolaştığım ülkeler;
/ EUROPE: TURKEY, GREECE, BULGARIA, ROMANIA, GERMANY, ITALY, FINLAND, NORWAY
/ MIDDLE EAST: UAE, CYPRUS
/ ASIA: AZERBAIJAN, PAKISTAN, CHINA, HONG KONG, SOUTH KOREA
/ ASIA-PASIFIC: THAILAND, INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPORE, PHILIPPINES, VIETNAM -
valla çok iyi duruyor
değerleri de çok iyi
_____________________________ -
Takribi bizim ülkeye ne zaman giriş yapar?
byd gibi ne zaman avantaj sunarız kendilerine?
ve hangi vakit de bizi kazıklayıp ülkeden çekilirler?
En Beğenilen Yanıtlar
|
Şaka gibi. Bir yorum ayrıca yönetici birisi bunu yazıyor..
Xiaomi su 7 diye bir araçta var onada bakıver bare. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt